Uh, uh, uh... Šuitan!?! Wtf... Fransoa Skojten ili Skejten, najpribližniji izgovor na francuskom... kakav bre Šuitan...!?! Zar je tako teško proveriti kako se izgovara njegovo prezime... meni ovo opasno smeta... ta nepismenost i neinformisanost su razočaravajuće... dokle više...
Uh, uh, uh... Šuitan!?! Wtf... Fransoa Skojten ili Skejten, najpribližniji izgovor na francuskom... kakav bre Šuitan...!?! Zar je tako teško proveriti kako se izgovara njegovo prezime... meni ovo opasno smeta... ta nepismenost i neinformisanost su razočaravajuće... dokle više...
Tako da će i ovde biti slučaj jodo/hodo/žodorisanja...
Nažalost...za razliku od Joda, gde francuski izgovor ne smeta toliko, ovde je svakako trebalo da stoji Skojten i to je jedino ispravno..."Šuitan", zamisli...pu,pu,pu...
Nažalost...za razliku od Joda, gde francuski izgovor ne smeta toliko, ovde je svakako trebalo da stoji Skojten i to je jedino ispravno..."Šuitan", zamisli...pu,pu,pu...
Izašli su Teks: Galop sudbine (originalni broj 755) i Zagor 215: Družina odvažnih od VČ.
Moram da dobro razmislim za ovog Teksa, jeste to jubilarni broj, na velikom formatu i u formi albuma, sa sasvim solidnom pričom i fantastičnim crtežom (čitao sam ga pre nekog vremana), ali me cena baš odbija.
Ispovest: Priču je pisao autor najpoznatije kockarske mange Gambling Apocalypse Kaiji, čiji je autor Nobujuki Fukumoto, dok je mangu crtao Kaidži Kavaguči.
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
Od danas dostupan i 12-ti broj Marvela od Hachette - Čuvari galaksije: Kosmički Osvetnici.
Ovo moram uzeti!
Na pola sam otprilike i solidno je. Žao mi je što će ovde izaći dosta repriznih naslova, ali šta da se radi.
Hajd molim te javi kad pročitaš da li je smisleno zaokružena celina, s obzirom da je ovo samo deo Bendisovog trka...
Pročitao sam i načelno to jeste celina, ali ima kao i uvek kod Marvela, što mi užasno smeta: "kupite naš fantastični sledeći broj jer se u njemu nalazi ...". Sasvim je ovo solidno, posebno prvi deo. Bendis je dobar, ali mislim da urednički deo nije na potrebnom nivou. Kod ove kolekcije me živo zanima kako će Planetu Hulk da urade, imam DW izdanje koje je odlično, ali se nadam da neće ništa izbacivati.
Pročitao sam i načelno to jeste celina, ali ima kao i uvek kod Marvela, što mi užasno smeta: "kupite naš fantastični sledeći broj jer se u njemu nalazi ...". Sasvim je ovo solidno, posebno prvi deo. Bendis je dobar, ali mislim da urednički deo nije na potrebnom nivou. Kod ove kolekcije me živo zanima kako će Planetu Hulk da urade, imam DW izdanje koje je odlično, ali se nadam da neće ništa izbacivati.
Texov "Galop sudbine" kupljen i pročitan u dahu danas. Kakvo izdanje! Doslovno savršenstvo! Još od "Patagonije" me neki Tex nije ovoliko izuo iz cipela.
Žao mi je što će ovde izaći dosta repriznih naslova, ali šta da se radi.
Hoćeš duplirati ili preskačeš?
Dvoumim se. Sledeći je Čudesni (Spajdermen), to već imam. Verovatno će žena da presudi, sviđa joj se slika koju pravi bok stripovima, da pokazuje gostima. Dva metra šarenih knjiga...