forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Veliko blago za male pare-poštanske marke
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

1Euro
Advanced Member

12490 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/07/2024 : 19:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

imas imgur.com

upises imgur upload

hvala, ja sam navikao na onaj postimage....prije je bio neki bug pa nija išlo no sada radi ok, stavio sam fotke na prvu stranicu
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12490 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/08/2024 : 14:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
stigle marke sa greškama....nemam pojma koliko vrijede ovakve sa greškama ali npr vidio sam na Njuškalu (čini mi se) da se jedna ovakva sa duplim tiskom prodava za 160 eura, slična mojoj,...

Ima svega i svačega ovdje:

-dupli tisk
-dupla perforacija
-manko perforacije
-smetnja u tisku
-različiti odtenak boje
-dvotisak (u biti se radi da je prednja strana marke ok a pozadina ima preokrenuti tisak, valjda se boja nije osušila pa se zlijepilo na stražnju stranu...)

Ako znate za nekog kolekcionara, javite mi (ili njemu) možda mu bude nešto zanimljivo. Ili ako znate za neku filatelističko društvo....neki filatelisti baš traže ovakve neobične stvari a nekima je to bez veze.....

Edited by - 1Euro on 19/08/2024 14:17:06
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000