Originally posted by henry ima li kod fibre tih logoa?
Ma njemu Markos šalje bez, jer zna da tako voli, pa nije provalio da na svakoj naslovnici postoji logo!
Samo što tamo nema muda da pisne, nego samo pohvale, al se zato kurči kod novog izdavača koji je došao da najavi svoj prvenac.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Ma njemu Markos šalje bez, jer zna da tako voli, pa nije provalio da na svakoj naslovnici postoji logo!
Samo što tamo nema muda da pisne, nego samo pohvale, al se zato kurči kod novog izdavača koji je došao da najavi svoj prvenac.
Meni je ispod časti da komuniciram sa gnjidicama ali evo i ovo je poslednji put. Ova jagodica ne sme da prismrdi do NBG-a a Henri se krije kao da je kriminalac što možda i jeste. Tastatura ratnici.
Meni je ispod časti da komuniciram sa gnjidicama ali evo i ovo je poslednji put. Ova jagodica ne sme da prismrdi do NBG-a a Henri se krije kao da je kriminalac što možda i jeste. Tastatura ratnici.
Čekaj, sad sam se setio, ti si beše onaj što je cmizdrio kako mu se Vuk izdrao neki put, pa si navuko traume 🤣🤣🤣 Ne znam zašto bih se ja krio od takve junačine, nisam ni znao da me tražiš. A za Jagodu ne znam, mada mu se sigurno tresu gaće.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Originally posted by AleksandarN Ova jagodica ne sme da prismrdi do NBG-a
Brt najjači si 💪
Ispod časti ti je da komuniciraš, a nije ti ispod časti da pretiš i hoćeš da se biješ ZBOG STRIPOVA sa 30+, možda i 40+ godina?! Čudne 'principe' imaš!
Upravo sam konacno odslusao tokom jedne dugacke setnje. Evo nekih zanimljivosti:
- hteli su da im prvi strip bude onaj o George Lucasu ali su zakasnili sa pravima - tiraz prvenca je 650 primeraka - stamparija (Publikum) je pogresila i bilo je "6mm beline dole" (nisam ukapirao tacno sta ovo znaci) i besplatno su ponovo odstampali ceo tiraz - u pripremi je jos nekoliko naslova ali bi do sajma trebao da izadje sigurno jedan ciji naslov je tajna ali je receno da je francuski slice of life od 104 strana i autor je i crtac i scenarista
Kako me cudi da su hteli da izdaju George Lucasa sa obzirom da je jedan od saradnika forumas Lord Vader89 :)
inace drzao sam njihovo prvo izdanje u rukama i da je cena bila recimo 2000 a ne 2500 uzeo bi bez razmisljanja delovalo mi perfektno uradjeno ili barem simpaticno dobro
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Edited by - matori paraliticar on 19/08/2024 08:26:54
Izgleda da jeste, ostavim baksis u Gr 5-10eur, u prodavnici ne uzimam kusur i gledaju te kao vanzemaljca, mogu da zamislim kako gledaju sawitcha kad ostavlja po 20,30eur...