Author |
Topic |
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 24/09/2024 : 13:34:18
|
quote: Originally posted by Caglio
Pozdrav dečki, treba mi usluga, malo čudno i glupo pitanje, ali eto. Dakle imam jako malo prostora kući, i mislim da bi morao staviti Playstation dijagonalno, iza televizije. Dal' mi može netko slučajno provjeriti, lovi li joystick signal i tako. Pretpostavljam da bi trebao, ali ono čisto da budem siguran.
Thanks
Lovi sigurno pošto je spojen preko BT, jedino ako ti je TV od armiranog betona bi moglo biti problema. :)
Lovi kod mene na 5m i iz druge sobe. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 24/09/2024 13:35:17 |
|
|
Caglio
New Member
188 Posts
Member since 03/03/2021 |
|
Wolfman
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 13/07/2010 |
|
Caglio
New Member
188 Posts
Posted - 24/09/2024 : 15:37:23
|
quote: Originally posted by Wolfman
Ja jedino nisam shvatio kako dijagonalno ćeš ga staviti?
Mislio sam reci okomito, ali mi mozak ne funkcionira ( :
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 25/09/2024 : 07:33:04
|
quote: Originally posted by Caglio
quote: Originally posted by Wolfman
Ja jedino nisam shvatio kako dijagonalno ćeš ga staviti?
Mislio sam reci okomito, ali mi mozak ne funkcionira ( :
Eh, plejka je predvidjena da je stavis kak hoces, u bilo koji polozaj. Nije to tak osjetljivo kako se misli. Evo veli lega nesto kao nadosla tema gdje se drzi plejka, prozracnost i ine kerefeke da ubijemo vrijeme. Ja velim meni iza telke okomito. A to kao ne bi trebalo,veli on, jer bolje je vodoravno zbog odvoda toplog zraka iz sistema. Ok, ali tada velim da je okomiti polozaj ustvari poput dimnjaka i jos brze odvodi ugrijani zrak. Uglavnom, bas sam o tim stvarima prosli tjedan citao. Sretno i dobru zabavu! 😊
https://www.nexigo.com/blogs/conversation/how-to-avoid-ps5-liquid-metal-leak?srsltid=AfmBOooTIHwzdCvhox7TgQVFIUbY1dPzust9HdTc3IcgoBHZs9P1XlkV |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Caglio
New Member
188 Posts
Posted - 28/09/2024 : 11:52:03
|
Hvala, uzet ću ga nekad, odgadjam nonstop, jer realno ne gejmam uopće puno. U drugu ruku, četvorka mi je ful fora. Najviše me jebe taj prostor, stvarno nemam mjesta za montiranje gdje želim. No riješit ću , hvala vam na info |
|
|
Topic |
|