forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Antologijske stvari
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 120

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/10/2024 : 19:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Haha, ovo nije humano...
Dođem na forum, a tamo, raspisali se na predmetu šitliste??!! Postaviš najgluplju moguću temu i to postane maltene hit... ahhahaha...

Dečki, pa, drago mi je da se dobro zabavljate i sa ovakvim glupim temama, i lagao bih kada bih rekao da mi je cilj svađati se, vrijeđati, bit prčevit itd. Uopće ne, samo sam iskreno rekao jednu objektivnu činjenicu: da ste, više-manje, bezveznjaci. No, to nije izrečeno u smislu vrijeđanja, jer ja sam kršćanin staroga kova, odnosno onaj koji prihvaća sve oblike Božjih kreatura, ako su Božje kreature. Abnormalne i nakaze ne prihvaćam, naravno.

Dok ovo pišem, čak mi je žao tako pisati, jer nemam srca to pisati dok se ovako, zapravo lijepo, družimo. I često sam sebi obećam da uopće i nikada više neću pisati te istinite stvari, jer često nisu na pravi način shvaćene, odnosno, jasno mi je da kada nekoga stavljaš na šitlistu, da to taj ne shvaća kao istinu, nego ga povrijedi itd.

Ovdje je, za divno čudo, došlo do kobnog obrata, i sama šitlista je, ne razdvojila, nego ujedinila duhove!!
Ajd dobro, kažem onda ja.
Dečki su se malo našalili, malo poveselili i sve je to divno i krasno.

Međutim, ako bi sad dublje analizirali ovaj fenomen benevolentnog prihvaćanja šitliste (iako mi je jasno da svaki pojedini od vas zazire od dubokih analiza, što je, uostalom, i glavni razlog da ste dospjeli na famoznu šitlistu), ali ajde, uzmimo da se sad lijepo družimo, onda je ova situacija krajnje zabrinjavajuća. Da, vas tobože ništa ne zabrinjava i uvijek lako hinite opuštenost, no lepo vas prosim, dajte razmislite o ovome:

Neki tip koji je toliko sporan i na sve moguće načine dovađan u pitanje, postavi šitlistu forumaša, a ovi se benevolentno smiju i druže. To je toliko apsurdno, ili da povučemo paralelu: to je toliki debilizam kao život na vagi, gdje su ljudi debeli slonovi od 180 kg i dolaze se pokazivat kao takvi debeli slonovi od 180 kg, e da bi bili na trenutak živi!!

Pristajanje na život na šitlisti, čak zadovoljno prihvatiti svoje točno rangirano mjesto na šitlisti, e to vam ljudi moji - i sad ovo primite ozbiljno - pokazuje u kolikoj se krizi nalazimo kao strip zajednica ili što već jesmo. Jbte, prihvatiti mjesto na šitlisti samo da bi na trenutak oživio, da bi se, barem na tren, stvorio privid zajednice i druženja, to je neki scenarij iz klasičnih epizoda Dylana Doga. Usporedivo je s velečasnim u Zoni sumraka koji drži propovijed kako vjera pobjeđuje smrt dok se istovremeno raspada u prah.

Vi ste, prijatelji, toliko očajni da vapite za bilo kakvim potezom, bilo čime što će na trenutak razmrdati žabokrečinu. Čeka se neki pokret, nešto, bilo što... I ja sam sam onda očajnik, jer ovo pričam očajnicima koji me neće shvatiti, niti razumjeti, niti se pokrenuti, i mi smo hrpetina očajnika u vrzinom kolu očaja i raspadanja po svim šavovima.

Ali, ako sam sada bolji, ako je baš bio potreban ovaj tekst o debelim slonovima, eto prijatelji, možda...

... ... ... i tko zna što će biti na kraju svega, možda više nećete ni biti na šitlisti, možda ispadnete, možda zaista počnemo ponovo disati.

Možda je stvarno onako kako bijaše na početku: dobro pobjeđuje.

ps - ovo mi je jedan od najnadahnutijih govora na scomu, koji mi je nadošao u trenutku, možda i trenutku najoštrije lucidnosti
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25298 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/10/2024 : 19:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Meh... Umeš ti i bolje. Ostario si.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/10/2024 : 19:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Ma, tebe nikad zadovoljiti.
Ne znam, vidjet ćemo što drugi misle. Meni se čini da je ovo sasvim odličan govor.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8300 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/10/2024 : 19:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ja se slazem sa stinkyijem. Svaki post ovdje je davanje klaunu na važnosti.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/10/2024 : 19:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Svaki post ovdje je davanje klaunu na važnosti.

opa bato
vidim da smo počeli bez rukavica
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25298 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/10/2024 : 19:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

Meni se čini da je ovo sasvim odličan govor.

Hochmut kommt vor dem Fall.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/10/2024 : 19:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
kaj je to hochmut?
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2152 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 13/10/2024 : 19:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Högmod

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2745 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 13/10/2024 : 19:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

meh, jedan od lošijih pokušaja izvrtanja priče, kao hrpa ljudi se upecala na najgluplju foru, udružili, raspisali, bla, bla... i onda na laži kreću premise... plitko i usiljeno guranje na svoj mlin.
mladjo se bar u svojoj mentalnoj onaniji "moj obračun sa svima" oslonio na temelj vlastitog ludila: deluziju o vlastitoj bitnosti i sveopćem hejtu, i to nije krio. ovo je truba. 2 koplja ispod.

mlađo, vrati se. stinki više nije kauboj, sad sam sebi kuha pire. dotle je došlo...

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2152 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 13/10/2024 : 19:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Meni se svideo govor a potez koji cekamo stinky patuljce (nije uvreda je stinkija znam kao pingvinpatuljka sa dw foruma) je "The Witch of Grič" iliti Orka Specijal 53 Grička vještica

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2024 : 19:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

quote:

meh, jedan od lošijih pokušaja izvrtanja priče, kao hrpa ljudi se upecala na najgluplju foru, udružili, raspisali, bla, bla... i onda na laži kreću premise... plitko i usiljeno guranje na svoj mlin.
mladjo se bar u svojoj mentalnoj onaniji "moj obračun sa svima" oslonio na temelj vlastitog ludila: deluziju o vlastitoj bitnosti i sveopćem hejtu, i to nije krio. ovo je truba. 2 koplja ispod.

mlađo, vrati se. stinki više nije kauboj, sad sam sebi kuha pire. dotle je došlo...

Je.
Baš nekako šonjavo. Bezveznjački.
Ubije čoviku gušt prcanja.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25298 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/10/2024 : 19:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

kaj je to hochmut?

Sad si me razočarao. Dva puta u istom danu. Nadam se da si dobro?

Ja rekoh ti čitaš nemačke filozofe na njihovom maternjem jeziku. Propade mi fora.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25298 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/10/2024 : 19:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A dobro, to mu je modus operandi oduvek, nije to ništa novo. Ali ovo je baš bilo plitko i usiljeno, ispod svakog nivoa. Zato i kažem, izgleda da je ostario. Nesvrstani je u pravu, ovo ubija želju za daljim podjebavanjem, nema smisla. Kao da klincu otmeš žvaku. Možeš, ali je bezveze.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/10/2024 : 20:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

[quote]
Je.
Baš nekako šonjavo. Bezveznjački.
Ubije čoviku gušt prcanja.

Ne budite toliko kritični.
Ljudi slonovi?
Život na vagi/ Život na šitlisti?
" I ja sam sam onda očajnik, jer ovo pričam očajnicima koji me neće shvatiti, niti razumjeti, niti se pokrenuti, i mi smo hrpetina očajnika u vrzinom kolu očaja i raspadanja po svim šavovima."
Meni su u jednom trenutku suze potekle od smijeha.
Možda i nominacija za post godine.
Čovjek je pokazao da se i on zna zajebavat, samo kad se malo opusti.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2152 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 13/10/2024 : 20:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
prodajem mesto na shitlisti za kolorku otok zena

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6029 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/10/2024 : 20:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Vi ste u stvari svi samo ljubomorne duše!

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/10/2024 : 20:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Odjebi!

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2024 : 20:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Poklanjan Blainovog Gusa za napredak od 2 mista.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2745 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 13/10/2024 : 20:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

ooo evo nam i najgoreg od svih hahaha dobrodošao u vrzino kolo očaja, pazi na šavove:))))

Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2745 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 13/10/2024 : 20:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Odjebi!

neće ni on dugo bit na tronu, sjebat ćemo ga!

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2152 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 13/10/2024 : 20:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

za sve je kriv frano...
Zadrzi Gusa, bice ti jednom krivo ako ga se sada otarasis.

nego jel tkosta na listi ili nije?

lista je inace znalacki sastavljena
ali fale nekako peyo,poli,shaner,kiky
mozda i borg, profa, zosko i vronski svakako

Edited by - matori paraliticar on 13/10/2024 20:27:19
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/10/2024 : 20:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Opaaa, neko bi preko reda među Top 5?
Nejde to tako jeftino stari moj.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2024 : 20:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Opaaa, neko bi preko reda među Top 5?
Nejde to tako jeftino stari moj.

Dajen i Pirata Isaka od istoga autora.
Stinki mi nekako baca na glavne junake iz Blainovih stripova.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2024 : 20:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

za sve je kriv frano...
Zadrzi Gusa, bice ti jednom krivo ako ga se sada otarasis.

nego jel tkosta na listi ili nije?

lista je inace znalacki sastavljena
ali fale nekako peyo,poli,shaner,kiky
mozda i borg, profa, zosko i vronski svakako

Neće.
Blaina zaobilazin u širokon luku.
To je toliko loše da čak i Zagor uz Blaina pari dobar.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 13/10/2024 20:36:57
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6029 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/10/2024 : 20:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Odjebi!

neće ni on dugo bit na tronu, sjebat ćemo ga!

Patite, luzeri, patite!

Vaše suze mi dođu kao melem za moju napaćenu dušu! Sad me ispričajte dok čuvam neke šavove od raspadanja, tron treba zaslužiti.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page
Page: of 120 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000