forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Manchester United Football Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 86

don_draper
Advanced Member

4351 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 29/10/2024 : 11:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Kako je Atleticu krenulo u LP i La Ligi mozda se i nade na burzi. Iako ovi u Atleticu mu vjerojatno nikad nece dati otkaz

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40288 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/10/2024 : 11:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:
Originally posted by sawitch

Kada neko uzme LS sa Portom i Interom neka se javi. Murinjo je doktor fudbala.

Ronaldo je prosao ali je pre 3 godine u Junajtedu i te kako mogao pomoci a krivili ste ga svi za gusenje onog retarda Bruna, Rasforda, ne znam ni ja koga sve ne.

Zidan je harizma, to i treba klubu kakav je Junajted. Junajted i treba da dovodi gotove igrace, to je industrija a ne Ajaks.

Poketino je odlican trener, ja bih mu dao priliku. Od Ten Haga nije gori sigurno.

Simeone je ratnik i takav bih ja fudbal voleo da gledam, da se gine za svaku loptu.

Kako taj lik živcira. Svaku sudačku odluku suca koja njemu nije išla u prilog protiv West Hama, sarkastično ismijavao. S druge strane, svaku svoju loše dodano loptu suigračima koju nisu primili, ironično je širio ruke kako on nije kriv jer, eto, nisu razumjeli njegovu ideju. I tako svaku utakmicu.To što je svojedobno kopao rupu Ronaldu u klubu, kao suigralu iz reprezentacije, to neću ni spominjati.

Sindrom Iberijskog Cigana.

Potpisao bih ovo

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30980 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 01/11/2024 : 15:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Amorim i službeno u Unitedu od Martinja do 2027.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40288 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/11/2024 : 18:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Valjda se nisu zajebali

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 86 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000