forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Atentat na Trump-a, USA izbori i (ne)srodne teme
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 81

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3041 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 30/10/2024 : 00:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
A kako smo imali priliku vidjeti tijekom 20-og stoljeća glas za ekstremni nacionalizam vodi k:

- ratnim zločinama

- etničkom čišćenju

- genocidu

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3041 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 30/10/2024 : 00:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
I nitko ne može raći da su jebeni demokrati skloniji gore navedenom u datoj konstelaciji stvari nasuprot isusovim repbulikancima...

Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1263 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 30/10/2024 : 01:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjusticeforall
Uz to, mogu ti poslati, ali samo tebi, da vidiš izvod prometa po računu zadruge HAS koliko je isplaćeno meni, a kontam da nije više od 500 eura, a i to je ošlo na neke prozaične troškove poput benzina ili mijenjanja gume na OHOHO-u, gdje sam na parkingu našao "kobru" tj. dasku s ekserom.

Interesantno, ti se branis iza svog izvoda a odbijas da verujes u Muskov izvod (public Tesla SEC filing) koga on komentarise slicno kao sto ti komentarises svoj...
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3041 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 30/10/2024 : 01:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Te prije odlaska u krpe jedina aktualna pratizanska:

Jebo vas ćaća neubavni

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3041 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 30/10/2024 : 01:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wintermute

quote:
Uz to, mogu ti poslati, ali samo tebi, da vidiš izvod prometa po računu zadruge HAS koliko je isplaćeno meni, a kontam da nije više od 500 eura, a i to je ošlo na neke prozaične troškove poput benzina ili mijenjanja gume na OHOHO-u, gdje sam na parkingu našao "kobru" tj. dasku s ekserom.

Interesantno, ti se branis iza svog izvoda a odbijas da verujes u Muskov izvod (public Tesla SEC filing) koga on komentarise slicno kao sto ti komentarises svoj...

Šta pričaš bogtejebo, lik je doslovni nasljednik rudnika smaragda, a partner mu je bio za PayPal lik čiji je ćaća bio savjetnik u ilegalnom rudniku urana kojeg je zaposjela tadašnja JAR.

Potomcima vlasnika rudnika smaragda i urana vjeruju debili.

Kuiš?

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3041 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 30/10/2024 : 01:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
I da se razumijemo, ukoliko vjerujete u baje, što bi kod nas u Slavoniji rekli i vračke, da potomci vlasnika ilegalnih rudnika urana (mislim sama ideja - ja sam vlasnik ili savjetnik uprave ilegalnog rudnika urana) je suluda.

To su ti, bogtejebo, današnji republikanci - jebeni neo-nacisti.

Ono, Rio Tinto je kopo - ilegalno, uran u Namibiji.

Rio Tinto oće isto to u Srbiji, a jebote Čovjekolovac napiše, pa kao ok su mi republikanci.

Ako vas i plate za propagarianja tih stanovišta, onda kužim, ali ako ne, koji kurac?

Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1263 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 30/10/2024 : 02:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Šta pričaš bogtejebo, lik je doslovni nasljednik rudnika smaragda, a partner mu je bio za PayPal lik čiji je ćaća bio savjetnik u ilegalnom rudniku urana kojeg je zaposjela tadašnja JAR.

Potomcima vlasnika rudnika smaragda i urana vjeruju debili.

Kuiš?

Kužim da izbegavas odgovor na pitanje, da zamenjujes teze i da imas dvostruke standarde.

Meni dovoljno, hvala.
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1263 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 30/10/2024 : 03:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva
Ja sam uvjeren da Tinton zna više o političkom ustroju SAD i općenito političkoj sceni u SAD od ogromne većine Amerikanaca, uključujući i tebe. Zašto? Zato što ga zanima i puno čita o tome. Danas su informacije dostupne svima, ali eto, da bismo ih znali tumačiti očito moramo biti locirani blizu izvora informacija.

Ajde da malo, kako volim da kazem, raspakujemo ovu izjavu.

Kao prvo, znanje ≠ iskustvo / mudrost. Vise znanja ne znaci da je neko i mudriji i da ga treba slediti u konkretnoj situaciji. Ti mozes da naucis ceo telefonski imenik ali ti to nece pomoci da shvatis kakav znacaj imaju razgovori izmedju ljudi koji ga koriste.

Dalje, pretpostavimo da neko ima "vise znanja" u nekoj oblasti. Ali da li je to znanje autenticno, primenljivo, relevantno? Da li je relevantno za vise ljudi? Da li je relevantno za sve ljude? (Tesko.) Da li je relevantno za mene / tebe i moju / tvoju situaciju? -- e TO je pitanje...

Moze se debatovati ko "zna vise" o USA politici, moze se cak i napraviti neki test da se to "ispita", ali svakako se nadam da ne moze biti debatovanja o tome ko ima autenticnije i primenljivije znanje: neko ko sedi hiljadama milja daleko i gleda linkove ili neko ko radi isto to (mozda malo manje) ali decenijama zivi u sredini o kojoj ti linkovi pisu i u kojoj su uglavnom i pisani. Pa bila u pitanju Bosna, USA, ili Indija Koromandija (hvala slovencima na ovom izrazu koji volim).

Na kraju, nadam se da debate da je moje autenticno znanje najprimenljivije i najpragmaticnije za *moju* situaciju ne moze biti. I ja i ne pokusavam nikoga da nateram da promeni misljenje jer znam da niko ne moze biti u mojoj situaciji nego samo sve vreme objasnjavam zasto JA mislim kako JA mislim i govorim da je to produkt operisanja *mojih* misaonih algoritama nad mojim autenticnim cinjenicama iz zivota koji sam decenijama ziveo ovde. (I branim se, nekad priznajem preostro, kada me neko napadne.) A kada gledam linkove i statistike ja onda gledam iz tog mog ugla koji je obogacen takvim, ne nuzno ogromnim ali relevantnim za mene znanjem.

Ti imas relevantno znanje za tvoje okruzenje. Ja imam relevantno znanje za moje okruzenje. Tinton ima relevantno znanje za svoje okruzenje. Ali ne moze niko tebe savetovati iz daljine sta da radis (ja sam te testirao i secas se kako si reagovao?). Zato daj i drugima to pravo umesto sto se ljutis kada ti kazem da ne mozes shvatati stvari na isti nacin kako ih ja shvatam. To ne moze niko pa ni ti. Sad, kako ne mozes da shvatis stvari na isti nacin kao ja (iako mislis da raspolazes nekim znanjem koje moze biti leksicki ogromno ali je udaljeno i povrsno), tako i ne mozes (sve i da imas pravo) ni da glasas na isti nacin kao ja. E to je *SUSTINA* svega oko cega raspravljamo mesecima.

Ovde ljudi treba da dodju i da napisu sta oni misle za svoju situaciju i onda iz takvog nekakvog agregata misljenja neko ko gleda sa strane mozda moze da rasiri vidike i napravi neki mentalni iskorak, zakljuci nesto vise *za sebe*. To je cilj ovakvih diskusija. A ne da neko nekoga ubedi u nesto jer to je prakticno, kada je politika u pitanju, *nemoguce*. Politika ne operise nad istinama nego nad uverenjima i nadama u bolji zivot. A trivijalan dokaz za to je 50/50 podela u USA u skoro svim netrivijalnim pitanjima za koje skoro *svi* kazu da "postoji ocigledna istina". Da je istina ocigledna i da svi prate samo istinu, omjer (zasto pokatkad ne ubaciti i rec nekog drugog dijalekta cisto da se testira budnost čitatelja?) bi bio 100/0 za istinu jer nikoga u nista ne bi trebalo ubedjivati niti agitovati za nju.

Iz ugla agregiranja, svi koji ovde pisu su bitni. Cak i oni koji trolluju i vredjaju jer bez njih ovo ne bi bio autenticni sample drustva (on to svakako nije ali bez njih bi tek bio jos vise vestacki). Dakle bitni su i andjusticeforall, i kruger, i tinton i ja, i ti, i ken2, i macon, i kimba, i tonto, i matori paraliticar, i ... zaboravicu nekog pa se izvinjavam..., pa cak i BeaGea jer takve osobe kao BeaGea *postoje* u realnom svetu pa njihovo postojanje i doprinos i na ovoj temi treba ne samo prihvatiti nego cak i ceniti jer doprinose uverljivijoj slici ko smo i sta smo kao agregat. Naravno, neka minimalna moderacija je potrebna cisto iz prakticnih razloga da neko ne bi zagusio temu spamom ili rekao nesto zaista neprihvatljivo sto nikada u stvarnom zivotu lice u lice ne bi.

A, naravno, na uzas andjusticeforalll-a, postoje i mnogi drugi koji na ovom forumu pisu ošišanom latinicom -- to je moj statisticki doprinos.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
5939 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/10/2024 : 07:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
OK, pošto vidim da inzistiraš na odgovoru, evo. Ionako nisam napisao da odoh s foruma, nego da na neko vrijeme prekidam raspravu s tobom, nije isto, složit ćeš se :D

Danas postoje brojna mjesta na internetu gdje ljudi iznose svoja iskustva (kao ti ovdje) i ja stvarno puno čitam takve stvari (vjerojatno i previše :D), tako da imam poprilično dobar osjećaj stanja na terenu. U "real timeu" pratim većinu toga što se događa u američkoj politici u posljednjih 15-ak godina, uz komentare samih Amerikanaca (koji mogu biti pristrani s obzirom na izvor odakle ih čitam, ali su autentični jer stvarno dolaze "s terena").

Tvoj stav "moraš proživjeti da bi shvatio" stvarno zvuči pomalo nadmeno jer, premda je iskustvo bitno, možeš puno toga naučiti i iz iskustva drugih.

E sad, ja s takvim pogledima, kad pričamo o nekoj temi, pokušavam svoj stav potkrijepiti linkovima koje nađem relativno brzo jer sam upućen i znam što tražim, pošto tematiku pratim stvarno dugo. Ti ih uglavnom odmah odbaciš "jer je lako sve izguglati", a otpočetka se trudim da mi izvori budu što neutralniji. Nije da ja sad prvi put čujem za nešto pa brzinski izguglam i "evo ga, imam te", nego pokušavam potkrijepiti zašto razmišljam na neki način. Ti većinom kažeš "ne živiš tu, nije relevantno".

Kad si mi stavio linkove za defunding police, nije istina da nisam odgovorio. Nakon toga smo pričali kako i nakon takvih inicijativa (koje ne negiram) Kalifornija i dalje izdvaja najviše po glavi stanovnika za policiju, pa si ti rekao da se ti novci ne ulažu racionalno. Sjećaš se?

Ovo za rezultate anketa neću komentirati, 500 ljudi je dovoljan uzorak da (ako je profil ispitanika reprezentativan) rezultati budu u okvirima očekivanog. Ne znam što si se zakačio za to kad sam anketom samo htio ilustrirati da Trump ima puno poklonika na Balkanu, što i iskustveno znam, a po tebi je to argument nad svim argumentima pa bi svakako trebao vjerovati.

Kad sam stavio video Trumpovog govora 6. 1. nakon kojeg rulja napada Capitol uz skandiranje "Hang Mike Pence", komentirao si da to nisi ni pogledao. Zašto? Po meni su takve stvari jako bitne za donošenje procjene o Trumpu. Ne znam kako itko tko je to vidio može misliti da su Demokrati veća prijetnja za američki ustavni poredak, a ti to komentiraš s "nisam ni pogledao".

Eto, ako će i dalje odgovor na sve biti "nije relevantno ništa što napišeš jer ne živiš tu", stojim pri tome da odustajem od daljnje diskusije.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19631 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/10/2024 : 07:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Beva, još jedno pitanje, na što misliš kada kažeš da se najbogatijim čovjekom postaje 'upravo suprotno' od borbe za opće dobro?
Mislim sve najgore o Musku, pogotovo o njegovom ponašanju u zadnje dvije godine, ali ne vidim kako su Tesla, SpaceX etc. suprotni općem dobru?

Pa lik sisa javne pare već generacijama

Tesla i SpaceX upravo dobijaju najviše donacija općeg novca, s kojim se ovaj manje više zajebava.

Pa dobro, neka sisa. Jesi ti posto neki libertarijanac da ti to smeta?
Koliko znam, sisaš i ti. Jedino što ovaj za te pare isporućuje nekakve električne aute i rakete, a ti nam isporućuješ hrvatske underground stripove.
Neka svatko za sebe odluči koje od tog dvoje je više opravdano.

Treba staviti stvari u omjere, jel, ovo što sam ja oteo naših plaćenih poreznih para, pisavši natječajnu dokumentaciju je goli kuurac naspram recimo loklanih padana poput ovih tvojih libertarijanskih govana, poput recimo Rimca.

Ovo što kultura "sisa" u Europi se ne može uspoređivati s industrijom, jer se radi o različitim branšama.

Ono što mi nastojimo, jest platit autore, a produkcija će se snaći, za sada.

Apsolutno mi se jebe za prigovre kako je kultura ipak financirana, unatoč stanovištu da ne bi trebala biti, to su deluzije libertarijanaca, u konačnici najviše je financirana kultura kojekavih narodnih i zabavnih pjevača.

Za koji dan je u Osijeku Haris Džinović, poznat po tome što često tvrdi da nije peder.

A naredali su svi taki, od narodnjaka do zabavnjaka, tako da ovo što mi kao kombinat uhvatimo, oko 20k eura je zapravo povrat poreza.

Ove spike, kao baratate narodnim parama ipak, ne znače u tim odnosima ništa, mi što smo mogli smo, unutar aktualnog sistema uspjeli iskoristiti, što je zapravo na razini hobija.

Pa jasno da je stvar omjera...pare koje vi isisate iz države su vama skoro cijeli budžet. Musk dobije nešto (a da se mene pita ugovore bi mu davno raskinuli, pa nek se tuži), ali to je za njegove kompanije tek frakcija prihoda. Tako da, ono, budi zahvalan državi i ministrici Obuljen što možeš imati hobi u životu - inače bi ti preostalo samo ovo laprdanje po forumu u 1 u noći.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19631 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/10/2024 : 07:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Vjerojatno sam pretjerao, trebao sam napisati "konzervativni".

Da, sudije se dele na konzervativne i liberalne. A ne na R i D.

Trump je postavio konzervativne.

Oni konzervativno interpretiraju zakon. Isti zakon moze imati vise interpretacija i oko toga se lome koplja jer ljudi nisu kompjuteri i ne moze sve da se zakonom 100% definise (kad bi moglo onda interpretacija ne bi ni postojala).

Sud se ne smije dijeliti na konzervativno ili liberalno, premisa suda jest poznavanje zakona te učinkovita primjena istog.

Svatko može poznavati zakon, ali interpretacija istoga je delikatan sport. U takvoj situaciji jasno je da se razviju različite ideje kako što ispravnije primjenjivati ono što je napisano. Ne treba se te ideje nužno nazivati konzervativnim ili liberalnim, ali često se poklapaju s tim političkim ideologijama.
Zato u SOCTUS-u ne sjedi bilo tko nego redom ljudi s vrhunskim pravničkim karijerama, s obje strane ideološkog spektra. Kod nas se doduše za suca USUD-a može prijaviti svaki čoban (a nekada ih i izaberu), pa nije ni čudo da postoji takav stav da je biti sudac samo poznavati zakon.

Očita je problematika, no vrlo je jednostavna - s jedne strane imaš čobane (tj. običajno pravo), a s druge imaš korumpirane gadove koji zlorabe učinkovit pravni sustav (kao mi na blaknima).

No, postoji nadsudište (ovo moram se sjetit poslat za natječaj časopisa Jezik), a to je ECHR - koje, u pravilu donosi presude protiv zlorabe domaćih sudišta koje vode korumpirani gadovi, no i tu ima elemenata čobanskog prava zato da bi se zadovoljilo britanske seronje, upravo protiv kojih ECHR je donio najviše presuda uz Italiju i Rusku Federaciju (koja više nije članicom).

Ne, krivo si sve shvatio. Ovo gdje su korumpirani gadovi, tu su i čobani. Tipa na Ustavnom sudu RH. Naravno, ima korumpiranih gadova svuda, ali u SCOTUS-u barem nema čobana.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47055 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/10/2024 : 07:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Poli
Tako se i Hitler samo borio za svoj narod i Boga, dobar GDP, equality u drustvu i protiv nametanja carina i nelegalne konkurence.

Vidim da ti je nalog iz Slovenije ali ne znam ko si i kakav si

Zadnji put kada sam bio u Mariboru (pre oko 15 godina) setam glavnim mostom preko Drave u centru sa drugom slovencem i pitam ga jel' ovo onaj most sto se vidi na mnogim Youtube videima kako njime Hitler ulazi u grad a narod baca cvece na njega? On kaze, da, da, to je taj, evo, vidis bas onaj tamo balkon? E na njemu je bila moja baka i gledala i bacala cvece. I nasmejemo se obojica i produzimo dalje na lepinjo in črno pivo...

Dakle mogu razumeti istorijski sentiment ali je jednostavno netacno da se on borio za equality, zapravo bilo je sasvim suprotno, on se borio za vladanje jedne, arijevske, rase... nadam se da ne moram to da objasnjavam (iako ti i dalje dajem pravo da ga simpatises). To je i sam Hitler dokumentovao u Main Kampfu.

Baš divno.

Pokojni glumac Josip Bobi Marotti je tog dana, kada je Hićo bio u Ljubljani, a baba tvog prike bacala cvijeće, nimalo me ne čudi, je primjerice dijelo komunističke pamflete koji će dovesti do pobjede narodnooslobodličake borbe nad naci-fašizmom.

A i s njima smo se mnogooo usrecili.

Da baš je šteta što četalji nisu došli na vlast ili staljinisti

Haha,pa kad bas oces vise su ovi potamanili Hrvata civila nego cetalji i usrase zajedno.
Smijesno zar ne?
Al necemo dalje o tome da manhunteru opet ne proradi cir.

Meleone hrvata i srba su potaracali partizani, pizda im materina oslobodilačka

Potaracali su oni puno toga. Recimo groblje na Sustipanu .
Raskopali su 50 000 trupala .
Naravno prije su im povadili zlatne zube.
A kolike su oslobodili imovine da ne pricamo.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19631 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/10/2024 : 07:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

I da se razumijemo, ukoliko vjerujete u baje, što bi kod nas u Slavoniji rekli i vračke, da potomci vlasnika ilegalnih rudnika urana (mislim sama ideja - ja sam vlasnik ili savjetnik uprave ilegalnog rudnika urana) je suluda.

To su ti, bogtejebo, današnji republikanci - jebeni neo-nacisti.

Ono, Rio Tinto je kopo - ilegalno, uran u Namibiji.

Rio Tinto oće isto to u Srbiji, a jebote Čovjekolovac napiše, pa kao ok su mi republikanci.

Ako vas i plate za propagarianja tih stanovišta, onda kužim, ali ako ne, koji kurac?

Rio Tinto hoće kopati uran u Srbiji? Prvi put čujem...ja sam mislio da idu kopati litij za omogućavanje zelene revolucije ovih tvojih domaćih narodooslobodilaca.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19631 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/10/2024 : 07:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Drugi je odgovoriti suprotnim linkovima. To izbegavam jer to moze svako ko ima internet da uradi ali sam ipak uradio jednom kao pokaznu vezbu. Evo ovde sam odgovorio sa 33 linka kako je defunding police realan i katastrofalan nakon cega je usledio tajac: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=64&TOPIC_ID=54718#2679148

Kako misliš uslijedio je tajac? Pa odmah iza toga ste Beva i ti nastavili raspravu oko toga?
Po meni je to bio sasvim razuman nastavak rasprave gdje je on objasnio zašto, na osnovu podataka koje vidi, ne misli da je problem policije nedostatak sredstava. Ti se s njim nisi složio i to je ok. Po meni je ova tvoja pokazna vježba uspijela jer bi upravo tako rasprave trebale izgledati. Ti ćeš u odnosu na nas o ovoj temi uvijek imati prednost i osobnog iskustva, ali ako si voljan s nama raspravljati, onda ćeš morati prihvatiti da mi svoja mišljenja formiramo na bazi onoga što pročitamo ili čujemo iz druge ruke. Za neke teme je osobno iskustvo važnije, a za neke manje važno, ali nama su linkovi najbolje što imamo. Na tebi je da odlučiš hoćeš li, s obzirom na tu činjenicu, raspravljati s nama o ovoj temi.

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1334 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 30/10/2024 : 08:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kako smo imali priliku vidjeti tijekom 20-og stoljeća glas za ekstremni nacionalizam vodi k:

- ratnim zločinama

- etničkom čišćenju

- genocidu

Boga ti, EKSTREMNI NACIONALIZAM. Vjerovatno te okružuju takvi koji žele pobiti sve koji nisu njihove nacionalnosti, jer je to ono što ide pod EKSTREMNI.

A srećom imamo takve kao ti, koji se BORITE za PRAVDU i NAPREDAK i protiv EKSTREMNOG nacionalizma, jer ste hrabri i pametni.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
5939 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/10/2024 : 08:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

Boga ti, EKSTREMNI NACIONALIZAM. Vjerovatno te okružuju takvi koji žele pobiti sve koji nisu njihove nacionalnosti, jer je to ono što ide pod EKSTREMNI.

A srećom imamo takve kao ti, koji se BORITE za PRAVDU i NAPREDAK i protiv EKSTREMNOG nacionalizma, jer ste hrabri i pametni.

Pa vidi, puno je više takvih nego ekstremno lijevih.

Ne bih širio priču na zabranjene teme, guglaj sam malo što se sve događalo devedesetih pa ćeš vidjeti da to nije nimalo nategnuto.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47055 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/10/2024 : 08:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Macon

Pa vidi, puno je više takvih nego ekstremno lijevih.

Ne bih širio priču na zabranjene teme, guglaj sam malo što se sve događalo devedesetih pa ćeš vidjeti da to nije nimalo nategnuto.

To se događalo bas zato zbog propasti experimenta koji je u nas traja 45 godina.
I danas imamo to sta imamo.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
5939 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/10/2024 : 08:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

To se događalo bas zato zbog propasti experimenta koji je u nas traja 45 godina.

Pa nebitno zbog čega, ali pomalo je smiješno kad Macon navede neke po njemu nategnute stvari koje su se itekako događale relativno nedavno. Nije nerealno.

Ali bolje da ne idemo u te vode.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3394 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 30/10/2024 : 08:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

- ratnim zločinama

- etničkom čišćenju

- genocidu

Mnogi ovo ne žele vidjeti, a ovo jedino sigurno ako glasamo za Notaxe (Trump, Orban, Putin i sl.).

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 30/10/2024 08:48:31
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37889 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/10/2024 : 08:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

pogled mu ko Muskov
https://x.com/WUTangKids/status/1851329369215807662

MAGA! MAGA! MAGA!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 30/10/2024 09:01:46
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1334 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 30/10/2024 : 10:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa nebitno zbog čega, ali pomalo je smiješno kad Macon navede neke po njemu nategnute stvari koje su se itekako događale relativno nedavno. Nije nerealno.

Ali bolje da ne idemo u te vode.

Nisam pomislio na jugoslovenske ratove devedesetih. Šta govori o prirodi komunjara to, da se je tada srbska partija sa voždem na čelu preko noći promjenila u teške nacionaliste?

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19631 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/10/2024 : 10:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Predlažem da se suzdržimo teme ratova devedesetih barem do izbora. Poslije i nije važno ako nam zatvore topic.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
5939 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/10/2024 : 10:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
@Macon

Pa možda nam to govori da je većina ljudi povodljiva i samo prati trendove. Može se tu puno paralela povući s trenutno situacijom u SAD, ali držimo se ipak samo Amerike.

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1334 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 30/10/2024 : 10:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Macon

Pa možda nam to govori da je većina ljudi povodljiva i samo prati trendove. Može se tu puno paralela povući s trenutno situacijom u SAD, ali držimo se ipak samo Amerike.

Ajde onda. Po mome je svejedno ko pobijedi u SAD, može i mumija krokodila, ako tako odrede Black Rock i slični.

Mislim, da će Kamala pobijediti. Pod Trumpom bi neke ludosti lijevih valjda bile malo zaustavljene ali svima treba još luđe i najluđe.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
5939 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/10/2024 : 10:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Ja trenutno kao i tinton smatram da je Trump u blagoj prednosti, ali sve je to blizu. Ovakvi gafovi kao ovo s Portorikancima bi se mogli pokazati bitnim na sam dan izbora.

Go to Top of Page
Page: of 81  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000