Rasim je običan prkopljub, podguzna muva... Slobodno nastavite niz.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Nudili se, nismo umeli. Potrošili smo se previše na jurnjavu razlike iz prvog dela. Jedino što me raduje je da smo zatvorili defanzivni skok, ali...dozvolili smo baš taj skok kad je bilo najpotrebnije.
Iskasapile nas sudije, i s k a s a p i l e ! Bio sam u Pioniru i ono je jezivio. Ptotiv Virtusa nam onaj iz auta uzima loptu i primamo kos za poraz a ovo danas je jezivo.
Igracima svaka cast. Ali Karlik, Dejvis, Pokusevski, odbrana ne postoji. Sterling isto. A Vanja nas je ugasio 3 puta. Koliko je taj covek van ritma i forme to je jezivo.
Ne mogu da spavam od nervoze. Imas u saci i Baskoniju i Virtus i Monako i sve tri izgubis. Pa da mu jebem majku. Prokletstvo utakmica na zilet se nastavlja.
Ali nasao sam novu dvojicu koji mi kidaju zivce opasno: Karlik i Vanja. Karlik prevodi loptu 8 sekundi i onda jos 7 tapka do trojke. I onda panika. Koliko je samo Lundberg inteligentniji igrac.. Nemam ideju koga dovesti ali Dejvisa i Balsu bih oterao u kurac. Balsa 3 godine radi sa Zeljkom i ni kurca. Isti kao kada je dosao. Gledam mu ruke pa tu nema nista misica. Vidi se da je lenstina. Kao tata mu.
Dok Ife igra mi smo OK, dok Bonga igra isto. Poprilicno pomaze Tajrik i Nakic ali ostali odbrambena katastrofa.