forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Atentat na Trump-a, USA izbori i (ne)srodne teme
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 111

xilrion
Advanced Member

Croatia
3021 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/11/2024 : 14:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Što se mene tiče, ako me neki žestoki Trumpovac smatra idiotom, to mi dođe kao kompliment. Hvala!

nitko ti nije rekao da si idiot.
i od kud ti to da sam žestoki trumpovac? ja sam samo protiv onih koji su na drugoj strani, a to je moje legitimno pravo.
a ti se ponašaš ko ucviljena curica, a ne muškarac od 49 godina.
nešto kao i svi lijevi američki liberali kad nije po njihovom.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3021 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/11/2024 : 14:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by xilrion

e vidiš, sinko, ima druge. a to je bit odrastao čovjek s karakterom i ne vrijeđat one s kojima se ne slažeš. ovako sam ispadaš idiot.

Ti si ono moralna vertikala koja je malo prije postala ovo?

quote:

Trenutni izgled svih koji su protiv trumpa.

to se zove prcanje. neikome nisam direktno rekao da je idiot. i na to se može uvrijedit samo idiot.
koja osjetljiva ekipa...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/11/2024 : 14:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mozda sam ranije spomenuo, ali radio sam za izvesnog Nemca direktno pre par godina i covek je sa Trampom osnovao neki konzorcijum ili nesto slicno, on bio predsednik, Tramp potpredsednik. Hteli su po Nemackoj da grade neke nebodere. Kaze za Trampa da je to najveci lazov i prevarant koga je ugledao za ceo svoj zivot od kada se bavi biznisom. Kada ti kaze "dobar dan" niti je dan niti je dobar i nesto trece je opet slagao.

Moje misljenje je da je to obicna hohstaplercina i zabava za tupe mase i kao sto kod nas bedi SNS tako je i on tamo pobedio. Neki od americkih predsednika je rekao da ako hoces da pobedis na izborima moras da osvojis glasove glupih jer su oni vecina u svakom narodu. I bi u pravu.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4738 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 06/11/2024 : 14:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije bio gori od druge strane? Osim što je, nakon što je izgubio prošle izbore, pozvao rulju na puč, koji je završio sa smrću šestoro ljudi?

Razumijem razočaranje, i ja sam isto razočaran iako sam očekivao Trumpovu pobjedu, međutim upravo zbog ovakvih laži Trump i jest pobijedio. Naime, laž o "državnom udaru 6. januara" jedna je od najvećih dnovinarskih stuntova iz vremena lockdowna i naprosto ne mogu vjerovati koliko se zadnjih tjedana povlačila po forumu popout općepoznate činjenice iako je davno pobijena. Za početak, po kojoj je to definiciji nakupina glupe pomahnitale rulje sa smiješnim transparentima "puč", odnosno državni udar? A evo i tog Trumpovog "poziva na puč" (make your voices peacefully and democratically to be heard")https://www.youtube.com/watch?v=UILCtm_ALMI

Da ne govorim o tome da je policija pustila prosvjednike u kongres na čelu s onim jadnikom Qanon Shamanom (onaj lik s mrtvom životinjom na glavi) kojeg su kasnije mediji razapeli iako je bila riječ o najobičnijem žrtvenom janjcu. U ovom videu se recimo može vidjeti na 0:45 kako se šeće unutar kongresa s policijskom pratnjom (jebiga, slučajno pobjeglo NBC-evom editoru)
https://www.youtube.com/watch?v=erc2WSYRQHw

Što se mrtvih policajaca tiče, oni su kolateralna šteta cijelog cirkusa, ali oni su umrli izvršavajući dužnost, puno gore je kad pogine 19 civila kao u onim black lives matter riotsima iz lipnja 2020. Jbg, protiv laži i zla se ne bori s još laži i manipulacija, već samo s istinom.

Što se samog Trumpa kao 47-mog predsjednika tiče, očekujem da neće ispuniti niti jedno veliko obećanje kojima je kupio svoje glasače. Tu u prvom redu mislim na deportacije imigranata. Naime, Trump je uvjerljivo najneefikasniji predsjednik po pitanju deportacija u zadnjih 30 godina, čak ga i jebeni Biden šiša iako mu još ni mandat nije istekao https://www.migrationpolicy.org/article/biden-deportation-record

Posebno smiješna su obećanja o okonačnju svih ratova za pet minuta, ne da ih neće okončati nego će i otvoriti novi front s Iranom. Podsjećam, Trump je naredio ubojstvo onog Iranskog generala u januaru 2020. i jedino je korona ludilo spriječilo, odnosno odgodilo vojni sukob Irana i SAD-a.

Jedino bitnije obećanje koje bi budala mogla ostvariti jest povisivanje carina na EU i kineske proizovode kao i zabranu Tiktoka, ali brzo će amerikancima doći iz guzice u glavu koliko je takva anti-tržišna politika štetna za obje strane.

A onako usput, lik ima 78 godina koliko je imao i Biden kad je preuzeo dužnost, a za njega se govorilo da možda ne doživi kraj mandata...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6024 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/11/2024 : 14:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

to se zove prcanje. neikome nisam direktno rekao da je idiot. i na to se može uvrijedit samo idiot.
koja osjetljiva ekipa...

Ne vrijeđam se, samo mi je smiješno kako si "odrastao čovjek s karakterom" samo kad ti odgovara :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
654 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 06/11/2024 : 14:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Pa to je jedna od rijetkih negativnih strana demokracije; dala je u ruke moćno oružje totalnim budalama

Države najčešće ne vode najsposobniji i najpametniji nego oni koji se svide neprosvjećenoj mentalnoj sirotinji...

Edited by - Lorda on 06/11/2024 14:59:17
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3021 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/11/2024 : 15:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

koja osjetljiva ekipa...

Ne vrijeđam se, samo mi je smiješno kako si "odrastao čovjek s karakterom" samo kad ti odgovara :D

jedno je prcat, a drugo je vrijeđat. ako ne znaš razliku šta ti ja mogu. a uostalom mene ni ne vrijeđa što me markos nazvao idiotom, boli me. nego me malo čudi da se tako lako trigerira, a i ostali.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8289 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/11/2024 : 15:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lorda

Pa to je jedna od rijetkih negativnih strana demokracije; dala je u ruke moćno oružje totalnim budalama

Države najčešće ne vode najsposobniji i najpametniji nego oni koji se svide neprosvjećenoj mentalnoj sirotinji...

Bobo blesimetar i drago kupus su bili glasati i vratili se trunit pive ispred ducana. Zivjela demokracija!

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2462 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 06/11/2024 : 15:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Koliko briga i kritika razočaranih "levičara" oko pobede Trumpa.
Još kad čujem da su samo "glupi" glasali za njega.
Tastatura ratnici i kritičari sa ovih prostora uvek znaju kako i šta treba u USA.
I to puno bolje od "zaglupljenog američkog glasača" koji nije poslušao mainstream medije.
Da li vi uopšte čitate šta pišete?
Da je ona baba pobedila, bio bi to "trijumf demokratije i pameti", ovako glupi vladaju svetom.
Malo spustite loptu.
"Vaš kandidat" je ispušio, jbg događa se.
Ali to ne znači da su neistomišljenici glupi, zatucani ili šta već.
Možda se samo informišu iz drugih medija, ili im je samo pun kurac američkih demokrata.
PEACE...

Carpe diem

Edited by - DzekDenijels on 06/11/2024 15:26:00
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 15:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

quote:
Originally posted by Poli

Putler i cifuti otvorili sampanjac.

Putler je otvorio šampanjac kada je spojio Donbas sa Krimom kopnenim putem. Ostalo dalje su samo tehnikalije.

Moguč je američki trgovinski rat sa Kinom zbog Trumpa.

Krim ti je najslabija karika. Nema mornarice, to jest ona je razvaljena, logistički je loše povezan sa rusijom. Svi putevi su u dometu i već odavno izbombardirani.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1465 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 06/11/2024 : 15:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma naravno, kad dođe stani-pani, onda "nisam ja to tako mislio". Nije ni čudo da si Trumpovac.
"ne serem po tebi nego po Fibri", kao da je Fibra multinacionalna korporacija od 230 tisuća zaposlenika a ne one man band.
Uglavnom, nebitno, pljuj i seri koliko hoćeš, zaboli me, ali onda se nemoj tu razbacivati nekakvim suzdržavanjem.

Otkud ti to da sam Trampovac, leba ti? I koje stani-pani?
Ako veruješ, njega cenim taman koliko i tebe, možda čak i malo manje.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29325 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/11/2024 : 15:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Nije bio gori od druge strane? Osim što je, nakon što je izgubio prošle izbore, pozvao rulju na puč, koji je završio sa smrću šestoro ljudi?

Razumijem razočaranje, i ja sam isto razočaran iako sam očekivao Trumpovu pobjedu, međutim upravo zbog ovakvih laži Trump i jest pobijedio. Naime, laž o "državnom udaru 6. januara" jedna je od najvećih dnovinarskih stuntova iz vremena lockdowna i naprosto ne mogu vjerovati koliko se zadnjih tjedana povlačila po forumu popout općepoznate činjenice iako je davno pobijena. Za početak, po kojoj je to definiciji nakupina glupe pomahnitale rulje sa smiješnim transparentima "puč", odnosno državni udar? A evo i tog Trumpovog "poziva na puč" (make your voices peacefully and democratically to be heard")https://www.youtube.com/watch?v=UILCtm_ALMI

Da ne govorim o tome da je policija pustila prosvjednike u kongres na čelu s onim jadnikom Qanon Shamanom (onaj lik s mrtvom životinjom na glavi) kojeg su kasnije mediji razapeli iako je bila riječ o najobičnijem žrtvenom janjcu. U ovom videu se recimo može vidjeti na 0:45 kako se šeće unutar kongresa s policijskom pratnjom (jebiga, slučajno pobjeglo NBC-evom editoru)
https://www.youtube.com/watch?v=erc2WSYRQHw

Što se mrtvih policajaca tiče, oni su kolateralna šteta cijelog cirkusa, ali oni su umrli izvršavajući dužnost, puno gore je kad pogine 19 civila kao u onim black lives matter riotsima iz lipnja 2020. Jbg, protiv laži i zla se ne bori s još laži i manipulacija, već samo s istinom.

Ma naravno, pa neće ih otvoreno pozvati na nasilje, nije _TOLIKO_ glup. Samo ih trebaš nahuškati na miroljubivi i demokratski prosvjed. I baciti šibicu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1381 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 06/11/2024 : 15:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lorda

Htio bih reći još nešto.

Kod Trumpa a i Amerikanaca je problem što se sve pretvorilo u showbusiness, i to onaj primitivne vrste.

Američki predsjednik je naravno vrlo moćna osoba i čudno je da ga niti savjetnici ili njihove službe nekada ne mogu obuzdati. Vjerujem da je petljao so onom Stormy Daniels i onda nakon svega je lagao o tome i još joj davao mito da šuti. A to je još sitniji prijestup što se sve radilo.

Nije veliki problem kada to napravi načelnik Murtera pa ode u kupleraj za narodne pare... To je glupo, bezobrazno i vrijedno kazne no politički to nije problem.

Problem je što kod ovakve estradizacije Amerike sav taj prljavi veš (druga stvar je što bi američki predsjednik koji ima palac na crvenom dugmetu trebao biti moralno i intelektualno nezakinuta osoba, bar u idealnom svijetu) zapljuskuje medije. A neprijatelji samo čekaju, svakim takvim incidentom dosje američkog predsjednika se podebljava tamo negdje u Pekingu ili Moskvi, rade se psihološki profili, dobija se uvid u predsjedničke slabosti a preko njega i u slabosti Amerike, što će se uvelike koristiti kada to bude trebalo.

Što mi znamo o Xi Jinping-u, ništa. Ili o Putinu, čak i ono što je izašlo da je imao ljubavnicu je već vrlo šokantno da se uopće doznalo. Ipak je on stara KGB škola, neprijatelju ne daješ svoje slabosti na pladnju.

To vrijedi i za demokrate, Bill Clinton je ili bio jako glup ili jako uvjeren u svoju poziciju kada je dopustio da mu pripravnica sauga u Ovalnom uredu, s obzirom da je dobro znao da tamo i zidovi imaju oči i uši. I da će politički neprijatelji prije ili kasnije iskoristiti tu očitu slabost.

Za Trumpa sve znamo; i da žderinja Mc Donalds i Kfc, da ima veze s jeftinim kurvama, da mu je kurac mali i ostale bizarne podatke, te da voli primitvno vrijeđati političke protivnike. Kamala može biti i ovakva i onakva ali američki predsjednik si ne smije dozvoliti da svoju političku protivnicu koja je skupila milijune glasova naziva glupom. To je ispod razine za osobu koja mora biti promišljena i suzdržana.

To me vraća na Putina, on kada prijeti prijeti na suptilan način... Ako treba podsjećati svijet da ima nuklearno oružje onda pusti Medvjedeva ili neku sličnu budalu da se eksplicitno preserava. Tamo svatko ima svoju ulogu.

Kod Trumpa nema filtera... Sve bi rješavao na kaubojski način, kako je naučio u svom biznisu, uđi u prostoriju, udri šakom o stol, izominiraj podređene i isposluj posao u svoju korist. On bi tako rješavao i Palestinu i Kinu i Ukrajinu i sve ostale. Ne ide to tako. Sigurno ne kod Kineza primjerice.

Ti si više lijevi ali baš mi se sviđa šta pišeš i podpisao bih se ispod skoro svega.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25268 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/11/2024 : 15:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Evo i od mene par reči...

Prvo: Ameriku i njene političare treba zabraniti, gade mi se već godinama.

Drugo: apsolutno me nije briga za inflaciju u USA, njihovu politiku o migrantima, niti zdravstvenom osiguranju.

Treće: izbor između Trumpa i današnjih demokrata je poput izbora između kuge i kolere.

Ali ipak, pošto je USA svetski lider i utiče na živote svih nas, moram na par stvari da se osvrnem. Vi koji ne živite "na Zapadu" (i pri tome ne mislim ništa negativno, naprotiv), možda ne možete da shvatite koliki je uticaj woke pokreta u poslednje vreme. Znamo da se woke izjednačava sa D strankom u Americi. Ja iz prve ruke znam kako je ovde, a mogu da zamislim kako je tek u USA. I nema tu pričanja o jednakosti, respektovanju različitosti i seksualnog opredeljenja. Sa tim velika većina ljudi nema problema. Ne, radi se o jednom fundamentalističkom i jednoumnom pokretu koji ne priznaje nekakvo odstupanje od svojih zamišljenih zakona. Jedino što mi pada na pamet a bilo je slično su fašizam i ekstremni komunizam. Javni toleti za sve, bez odvajanja, podsticanje dece u vrtiću da se pipaju za genitalije da bi otkrili svoj rod, prepisivanje dokumenata da bi bili rodno osetljivi, brisanje celih pasusa illi stranica iz književnih klasika ili njihova totalna cenzura (isto tako i sa filmovima)... Vi stvarno to podržavate? A ovamo plačete što je Dnevnik izbacio pet stranica iz zagorovog stripa...

Drugo: rat je postao nešto normalno, niko više ne priča o mirovnim pregovorima. Ili sam možda nešto propustio? Umesto da se traži prestanak vatre u Ukrajini, Amerika šalje milijarde dolara pomoći, plus još isto toliko u oružju. Primer danas sa posla: delim kancelariju sa jednom osobom koja radi u projektu koji sam ja isplanirao, ali se onda povukao iz njega, da bih nastavio rad na mom prvobitnom projektu. Pomoć izbeglicama iz Ukrajine. Dolazim jutros na posao, ona sva uzrujana pita da li sam video ko je pobedio. Ja kažem da jesam. Ona se trese i kaže kako to uopše nije dobro, Trump je obećao da će čim dođe na vlast zaustaviti rat, a to znači da se izbeglice iz Ukrajine moraju vratiti kućama, a to opet znači da će ona izgubiti posao... Inače je osvedočeni pripadnik zelenih pokreta, woke kulture i ostalih gluposti. Da li vidite nešto neobično u njenom razmišljanju? Ako ne, onda imate problem...

Ukoliko ovaj klovn bude vodio spoljašnju politiku kao u prošlom mandatu, ja sam zadovoljan. To da je propalica, prevarant i lažov stoji, ali recite mi jednog političara koji nije takav. Samo što je ovaj dovoljno lud da pokaže koliko je lud, ovi ostali se dobro kriju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 06/11/2024 15:48:33
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1466 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 15:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote

ovaj dan baš dobar je
jer u njemu nisi sam
ovaj dan se cini večan!
ja te gledam ja te ne dam

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6866 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 06/11/2024 : 15:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DzekDenijels

Tastatura ratnici i kritičari sa ovih prostora uvek znaju kako i šta treba u USA.
I to puno bolje od "zaglupljenog američkog glasača" koji nije poslušao mainstream medije.
Da je ona baba pobedila, bio bi to "trijumf demokratije i pameti", ovako glupi vladaju svetom.
Malo spustite loptu.
Možda se samo informišu iz drugih medija, ili im je samo pun kurac američkih demokrata.
PEACE...

Pa, oni ocjenjuju birače s obzirom na rezultate izbora. Kao da su izbori svako 20 godina pa je došla neka nova generacija. Glupi su kad su izabrali Trumpa 2016. i 2024., a bili su pametni (ili šta već?) kad su izabrali Bidena 2020. Bidena su izabrali da sklone onu konjinu Trumpa, a Trumpa su izabrali jer su konjine kao i on, a konjine glasaju za konjine. Mah...

loading...
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1381 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 06/11/2024 : 15:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

Putler je otvorio šampanjac kada je spojio Donbas sa Krimom kopnenim putem. Ostalo dalje su samo tehnikalije.

Krim ti je najslabija karika. Nema mornarice, to jest ona je razvaljena, logistički je loše povezan sa rusijom. Svi putevi su u dometu i već odavno izbombardirani.

Rusija i Kina funkcioniraju kao imperiji koji misle na desetlječa napred, ne za sledeče izbore napred. Fakt je, da drže teritorij Krima i u Sevastopol su natrpali dodatnih 300.000 ljudi, vjerovatno vojna lica sa familijama. Otiči će samo ako jih neko našutira iz teritorije ali nema nikoga sposobnog na to. Otišli su ratovati na rusko dvorište što znači veliku sposobnost projekcije moči i kratke logistične linije. Dok zapad glupo trabunja.

Rusiju čeka veliki populacijski kolaps, koji jim je bio aktualan več prije rata.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 06/11/2024 15:58:17
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1381 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 06/11/2024 : 15:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Drugo: apsolutno me nije briga za inflaciju u USA, njihovu politiku o migrantima, niti zdravstvenom osiguranju.

Treće: izbor između Trumpa i današnjih demokrata je poput izbora između kuge i kolere.

Ali ipak, pošto je USA svetski lider i utiče na živote svih nas, moram na par stvari da se osvrnem. Vi koji ne živite "na Zapadu" (i pri tome ne mislim ništa negativno, naprotiv), možda ne možete da shvatite koliki je uticaj woke pokreta u poslednje vreme. Znamo da se woke izjednačava sa D strankom u Americi. Ja iz prve ruke znam kako je ovde, a mogu da zamislim kako je tek u USA. I nema tu pričanja o jednakosti, respektovanju različitosti i seksualnog opredeljenja. Sa tim velika većina ljudi nema problema. Ne, radi se o jednom fundamentalističkom i jednoumnom pokretu koji ne priznaje nekakvo odstupanje od svojih zamišljenih zakona. Jedino što mi pada na pamet a bilo je slično su fašizam i ekstremni komunizam. Javni toleti za sve, bez odvajanja, podsticanje dece u vrtiću da se pipaju za genitalije da bi otkrili svoj rod, prepisivanje dokumenata da bi bili rodno osetljivi, brisanje celih pasusa illi stranica iz književnih klasika ili njihova totalna cenzura (isto tako i sa filmovima)... Vi stvarno to podržavate? A ovamo plačete što je Dnevnik izbacio pet stranica iz zagorovog stripa...

Drugo: rat je postao nešto normalno, niko više ne priča o mirovnim pregovorima. Ili sam možda nešto propustio? Umesto da se traži prestanak vatre u Ukrajini, Amerika šalje milijarde dolara pomoći, plus još isto toliko u oružju. Primer danas sa posla: delim kancelariju sa jednom osobom koja radi u projektu koji sam ja isplanirao, ali se onda povukao iz njega, da bih nastavio rad na mom prvobitnom projektu. Pomoć izbeglicama iz Ukrajine. Dolazim jutros na posao, ona sva uzrujana pita da li sam video ko je pobedio. Ja kažem da jesam. Ona se trese i kaže kako to uopše nije dobro, Trump je obećao da će čim dođe na vlast zaustaviti rat, a to znači da se izbeglice iz Ukrajine moraju vratiti kućama, a to opet znači da će ona izgubiti posao... Inače je osvedočeni pripadnik zelenih pokreta, woke kulture i ostalih gluposti. Da li vidite nešto neobično u njenom razmišljanju? Ako ne, onda imate problem...

Ukoliko ovaj klovn bude vodio spoljašnju politiku kao u prošlom mandatu, ja sam zadovoljan. To da je propalica, prevarant i lažov stoji, ali recite mi jednog političara koji nije takav. Samo što je ovaj dovoljno lud da pokaže koliko je lud, ovi ostali se dobro kriju.

Odlično. Neki su toliko glupi, da se ne mogu kriti. Jadna Kamala kao prva. Dajte nam talentirane lažove i glumce kao Clinton, Al Gore i Obama.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6024 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/11/2024 : 16:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne bih želio povezivati razinu obrazovanja s pameću ili glupošću, ali jedan od razloga zašto Republikanci žele ukinuti Ministarstvo obrazovanja je taj što obrazovanije stanovništvo u pravilu ne glasa za njih. Ista logika koju wintermute koristi za Demokrate i ilegalne imigrante. Pa sad, biraj, više imigranata ili lošije obrazovanje.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47118 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2024 : 16:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Da,slicno i ja mislin.
Plus bi doda da je vrime da eu konacno isplanira sta ce sama sa sobom i u kojem ce smjeru ic.
Oce li dopustit da je preplave migranti iz 3.svita i raznorazne budalastine da za 10 godina ode do kraja u q ili ce se malo trgnit iz fantazija.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29325 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/11/2024 : 16:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Malo spustite loptu.
PEACE...

Da se ja zateknem u situaciji da se po pitanju političkih stavova slažem s ovakvim ološem, ozbiljno bih se zabrinuo za svoje mentalno zdravlje.

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47118 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2024 : 16:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne bih želio povezivati razinu obrazovanja s pameću ili glupošću, ali jedan od razloga zašto Republikanci žele ukinuti Ministarstvo obrazovanja je taj što obrazovanije stanovništvo u pravilu ne glasa za njih. Ista logika koju wintermute koristi za Demokrate i ilegalne imigrante. Pa sad, biraj, više imigranata ili lošije obrazovanje.

Ma da.
Ovo sta se plavi po Mississipiju,Alabami i Georgiji su okruzi di su crnci vecina.
Cisto sumnjan da su nesto pretjerano obrazovaniji od prosjeka a glasaju za demokrate.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1466 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 16:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote

da li ćes me shvatiti
ruke meni pružiti
slike se u glavi lome
ja te gledam ja te ne dam

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8289 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/11/2024 : 16:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Nas nitko nije trebao poticati da se diramo za genitalije...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 16:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

Rusija i Kina funkcioniraju kao imperiji koji misle na desetlječa napred, ne za sledeče izbore napred. Fakt je, da drže teritorij Krima i u Sevastopol su natrpali dodatnih 300.000 ljudi, vjerovatno vojna lica sa familijama. Otiči će samo ako jih neko našutira iz teritorije ali nema nikoga sposobnog na to. Otišli su ratovati na rusko dvorište što znači veliku sposobnost projekcije moči i kratke logistične linije. Dok zapad glupo trabunja.

Rusiju čeka veliki populacijski kolaps, koji jim je bio aktualan več prije rata.

Logistički gledano Krim je teško obraniti ako gledaš ruse. Naveo sam ti par primjera, to što su oni naseljavali određene ljude ti ništa ne govori jer bez teškog pa i težeg naoružanja oni su na vjetrometini i što im preostaje nego zbrisati.

Kina gleda dugoročno u ti se slažem s tobom. No rusija baš i ne, da su gledali dugoročno ne bi pokrenuli ovaj rat i zaglibili u blatu Ukrajine. S time da nema pomoći, indirekto, od kine već bi bili izbačeni iz Ukrajine.

Ne znam jesi li ti spomenuo da bi Tramp mogao pokrenuti rat sa Iranom, ja sam mišljenja da be bi. Iako su na tom prostori odnosi dosta zategnuti pa je svašta moguće. Ne tvrdim da ne tvrdim da ne bi mogao ali nekako ne vjerujem u to. Tamo svatko na svakog reži.
Go to Top of Page
Page: of 111  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000