forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Atentat na Trump-a, USA izbori i (ne)srodne teme
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 110

Odoakar
Junior Member

459 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 06/11/2024 : 17:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:

quote:
Zavjera je da zelenkovi ljudi vataju mladiće po koncertima i šalju ih u rat?

Svatko ima svoju Minken bojnu.

Ima ih u Splitu koliko oćeš .
A i modeli auta koje voze su više nego pristojni.

Ukrajina ima 60 milijuna ljudi, ako se ne varam.
Neka je 5% tog stanovništva bogato ili dobrostojeće.
Takvi će uvijek prvi pobjeći i pustiti sirotinju neka gine.
A 5% je 3 milijuna. To su ti koje viđamo po hotelima, obali, u skupim autima itd itd.
To ne znači da se ostali ne bore.

60 milijuna?
Ako ih ima sad i pola od toga,dobri su.
A usput imaju i najmanji fertilitet trenutno ili top 3 najmanja.
Za koga oni to ginu?
Koga bi naselili ako ti Rusi i otiđu iz Donbasa.
Samo ubrzavaju biolosko unistenje .

Evo ga opet. Za koga su hrvati ginuli? Bilo nas je svega 4,5 milijuna.

Ljudi imaju pravo braniti svoju zemlju, pa makar s druge strane stajala nuklearka. Ja bih se borio do zadnjeg čovjeka za svoje.

Edited by - Odoakar on 06/11/2024 17:52:30
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25268 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/11/2024 : 17:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Ali ljudi jesu bili protiv, sa vremenom sve vise njih, neki su cak i riskirali svoj posao i svoje zivote da bi obelodanili te americke lazi.

Apsolutno. Ali u kom obimu? Kako stojimo sa mainstream medijima po tom pitanju?

quote:

No, Amerika si nije prisvojila Irak, ga aneksirala kao sto Rusija misli da je napravila (pri cemu ni ne nadzoruje to sto je aneksirala).

U jednom trenutku, Amerika je osvojila Irak, postavila prelaznu vladu i bila jedina vojna sila na teritoriji te države. Ako to nije definicija osvajanja jedne države, onda ne znam... Koje su sankcije bile za tako nešto? Blokada trgovine, bankovnih računa i sl?
Posle se povukla i ostavila zemlju u rasulu. I nikakvih sankcija nije bilo, nisu platili ni ratnu odštetu.
Da povučemo pralelu: kada bi sutra Rusija ubila Zelenskog, postavila svoje ljude, opljačkala sva bogatstva kulturna dobra i povukla se iz Ukrajine, onda bi bilo ok i sve bi joj bilo oprošteno i zašto ne?

quote:

Svi znamo da Irak ima nafte, trebalo je tada naci nekakvog "krivca" da se otpusti ventil, rat znaci zagon gospodarstva i tako dalje.

A ok, znači u redu je kada napadneš jednu zemlju da joj opljačkaš naftu, ili rudna bogatstva.

quote:

Sve je to isto bad kao ovo sto Rusija radi. Da, ali to valjda ne znaci da se i Rusiji sad treba podrediti i dopustiti njihovu igru.

Zašto smo se onda podredili Amerima i dopustili im njihovu igru?

quote:

Eto, Ameri se na kraju ipak umaknuli iz Afganistana, i u Iraku ih je puno manje i moraju drzat oci otvorene 24/7 dok su jos tamo, a tako ce biti i s Rusima na okupiranim podrucjima, jer oni i danas lete u vazduh.

Opet isto pitanje: ako se Rusi povuku u ostave Ukrajinu u istim uslovima kao što su Ameri ove dve zemlje, onda je sve ok?

quote:

No, sto se Ukrajine tice tu se moglo davno zaustaviti Rusiju, da se to zaista htjelo. Ovako joj se polako pusta krv sto odgovara Amerima, a da se ne lazemo i Kinezima.

Moglo se zaustaviti i Rusiju i Amere i ostale. Ali nije bilo dobr volje, svima ovo odgovara, osim jadnicima koji ginu. Ali nemojmo biti licemeri i kriviti samo jednu stranu.

quote:

A da UN vise ne postoji, to stoji. Nije svijet bolji zbog toga, ali da, tako je.
Veci i mocniji sada vladaju kako se njima prohtije.

Ovo sam hteo da čujem. Hvala.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1460 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 17:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message
quote:
Originally posted by Odoakar
Ljudi imaju pravo braniti svoju zemlju, pa makar s druge strane stajala nuklearka. Ja bih se borio do zadnjeg čovjeka za svoje.

Naravno, mnogi misle tako i to je vrlina i u redu. Svaka cast ukrajincima koji su izasli na crtu sili.

Problem je sto u ratu nuklerkama vlada veoma jak konsenzus medju silama koje ih imaju da pobednika ne moze biti nego je jedini ishod unistenje cele civilizacije.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 17:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter
Ne mogu ti preneti, pošto imam moralnu obavezu ćutanja. Ali mislim da bi ti bilo zanimljivo.

Bili su propalestinski protesti, ok. Da li su bili kontra-američki protesti zbog napada na više suverenih država? Kakva je bila medijska kampanja? Da li su Busha tada nazivali Hitler, ili su slavili javno linčovanje i ponižavanje predsednika tih zemalja? Da li je neko žalio što su opljačkali Afganistan, a onda ga predali Talibanima?

Hajde ako smo već demokrate da budemo demokrate prema svima.

Naravno da jest. U medijima koje ja pratim itekako, ako ne kroz javne proteste. SAD i Rusija su dva lica iste medalje. Ali, ako se ne varam, SAD u ovom stoljeću ipak nije okupirao i prisvojio trećinu teritorija neke druge suverene zemlje. Oni naprave sranje, ali bar odu. Rusi trpaju i ne vade.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 17:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Dakle, ako te napadne nuklearna sila, onda se naguziš i šutiš dok te siluju, a ako te napadne neko malo slabiji, onda se možeš braniti?

Evo i tebi: bilo bi ti veoma zanimljivo da čuješ mišljenja ukrajinskih izbeglica o svemu tome, ko je zašto napao i kako. Ili izbeglica iz Sirije, Iraka, Irana, Afganistanam sa kojima svakodnevno radim. A velika je verovatnoća da bi čaki tada više verovao medijima, nego njima.

Da se razumemo, nikakav napad na suverenu državu ne opravdavam, ali se ne sećam da je bilo nekog ustanka kada je Amerika napala Irak bez razloga, Libiju, kada je Izrael poubijao stotine hiljada Palestinaca, a da ne pričamo o tamo nekim Sudanima, Somalijama i sličnim.

Svega ovoga ne bi bilo da još uvek postoji UN. Ali ne postoji više. Svet je polarizovan, to se vidi i ove na forumu.

A Trump je klovn, lažov i šizofreničar. Samo što je NWO Demokratska stranka (trenutno) još gora, jbg. Da imaju nekog kakav je bio Al Gore, odmah bih ih podržao.

Pa daj, prenesi nam to što su ti ukrajinci rekli, da čujemo.

Koliko ja znam, brojni su pro-palestinski protesti svuda po svijetu, kako to misliš da nije nitko ustao?

Ne mogu ti preneti, pošto imam moralnu obavezu ćutanja. Ali mislim da bi ti bilo zanimljivo.

Bili su propalestinski protesti, ok. Da li su bili kontra-američki protesti zbog napada na više suverenih država? Kakva je bila medijska kampanja? Da li su Busha tada nazivali Hitler, ili su slavili javno linčovanje i ponižavanje predsednika tih zemalja? Da li je neko žalio što su opljačkali Afganistan, a onda ga predali Talibanima?

Hajde ako smo već demokrate da budemo demokrate prema svima.

Pričaš sad o nekoj drugoj temi. To ti je kao fronta u Ukrajini, ogromna je dužina, na nekim dijelovima jedna priča na nekim druga.
Zašto rusi napreduju samo na jednom djelu fronte? Možda je to namjerno.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37972 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/11/2024 : 17:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Naravno. Znaju da ne mogu dobiti cjelu Ukrajinu pa zele zadrzati barem Donbas.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25268 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/11/2024 : 17:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Naravno da jest. U medijima koje ja pratim itekako, ako ne kroz javne proteste. SAD i Rusija su dva lica iste medalje. Ali, ako se ne varam, SAD u ovom stoljeću ipak nije okupirao i prisvojio trećinu teritorija neke druge suverene zemlje. Oni naprave sranje, ali bar odu. Rusi trpaju i ne vade.

Koji su to mediji koji su osuđivali Ameriku i ratove i osvajanja koje je vodila? Pričam od 1990 do danas...I hoću mainstream, državne medije, ne neke stranice po internetu koje poseti 1000 ljudi. Karikiram, znaš šta mislim.

Ameri naprave sranje i odu, ok. Ako Ruje odu posle ovog sranja, onda ništa, ipak su good guys kao i Ameri i zašto nisu?

A u pravu si, USA i Rusija su ista govna, ali onda hajde da ih tako nazovemo, a ne pričamo kako jedno govno miriše, a drugo smrdi. Ja bih obe države ukinuo, neka se raspadnu na federalne jedinice, pa da ostatak sveta počne da živi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6864 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 06/11/2024 : 18:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Ne valja ako Trump prestane pomagati Ukrajini, ne valja ako Rusija i Amerika zarate... I šta sad? Nastaviti im slati oružje, a ne puštati ih u NATO? Koje licemjerje.

loading...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 18:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

U jednom trenutku, Amerika je osvojila Irak, postavila prelaznu vladu i bila jedina vojna sila na teritoriji te države. Ako to nije definicija osvajanja jedne države, onda ne znam... Koje su sankcije bile za tako nešto? Blokada trgovine, bankovnih računa i sl?
Posle se povukla i ostavila zemlju u rasulu. I nikakvih sankcija nije bilo, nisu platili ni ratnu odštetu.
Da povučemo pralelu: kada bi sutra Rusija ubila Zelenskog, postavila svoje ljude, opljačkala sva bogatstva kulturna dobra i povukla se iz Ukrajine, onda bi bilo ok i sve bi joj bilo oprošteno i zašto ne?

Nisi baš dobar u povlačenju paralela.
Amerikanci su vojno podržali određenu struju u Iraku, u ovom slučaju opoziciju. Nisu okupirali Irak. Opet zaboravljaš drugu stranu.

Ako bi rusi ubili Zelenskog i opljačkali sve živo i povukli se to bi čak bilo O.K. Ukrajina ima šansu početi ispočetka. No problem je što rusiji uopće ne odgovara postojanje Ukrajine. Kao neovisne države. Može kao ruski protektorat.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 18:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Naravno. Znaju da ne mogu dobiti cjelu Ukrajinu pa zele zadrzati barem Donbas.

To su želje.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47115 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2024 : 18:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Odoakar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Zavjera je da zelenkovi ljudi vataju mladiće po koncertima i šalju ih u rat?

Svatko ima svoju Minken bojnu.

Ima ih u Splitu koliko oćeš .
A i modeli auta koje voze su više nego pristojni.

Ukrajina ima 60 milijuna ljudi, ako se ne varam.
Neka je 5% tog stanovništva bogato ili dobrostojeće.
Takvi će uvijek prvi pobjeći i pustiti sirotinju neka gine.
A 5% je 3 milijuna. To su ti koje viđamo po hotelima, obali, u skupim autima itd itd.
To ne znači da se ostali ne bore.

60 milijuna?
Ako ih ima sad i pola od toga,dobri su.
A usput imaju i najmanji fertilitet trenutno ili top 3 najmanja.
Za koga oni to ginu?
Koga bi naselili ako ti Rusi i otiđu iz Donbasa.
Samo ubrzavaju biolosko unistenje .

Evo ga opet. Za koga su hrvati ginuli? Bilo nas je svega 4,5 milijuna.

Kruške i jabuke. I neću širit temu jerbo nema smisla.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
654 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 06/11/2024 : 18:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Lorda

quote:
Druga vrimena i reču ti ko i poliju-neusporedivo

Ovo o Banderi, nacistima u Kijevu, tlačenju Rusa u Dombasu je samo dobra isprika, a činjenica je da su im i Ukrajinci donekle olakšali svojim postupcima.

Vidim kako pišeš relativno dobro. No imaš nekakvih padova. Pa na primjer kako su to Ukrajinci mogli tlačiti Ruse u djelu koji je okupiran od strane rusa, mislim na Donbas jer je 2014 Donbas dobrim djelom pao? Nisi valjda i ti nasjeo na gomilu propagande.

Hoću reći da su trebali smanjivati na svaku moguću mjeru davanje ikakvog povoda Rusima da nađu izlike za okupaciju Donbasa. Rusi bi to napravili i ovako i onako ali su sada Rusi pred svojim stanovništvom to mogli lakše opravdati. Dio ukrajinskih desničarskih pojedinaca je koketirao s naci simbolikom a znamo koliko su Rusi s pravom osjetljivi na to. Naravno da neonacista ima svugdje pa i u Rusiji. Jednostavno to su Ukrajinci trebali rezati u korijenu, pogotov što se tiče dijela vojnih postrojbi tako da ne daju adute u ruke Rusima.

Ukrajinci sigurno nisu nacisti bez obzira na pojedince, Zelenski nije neonacist, vojni vrh ukrajinske vojske nisu neonacisti. Tako kada Medvedev govori o uništenju Banderine države samo daje opravdanje za imperijalne ruske težnje.

Inače sam protiv svakog oblika fašizma i svi imaju pravo postojati, čak i da su Ukrajinci recimo stvarno nastali devedesetih i to direktno od Rusa što je totalna glupost sada imaju pravo na postojanje i na državu.

Isto kao što Rusima u Donbasu dajem pravo na postojanje, škole i jezik ako to žele.
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1460 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 18:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message

Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1460 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 18:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message
$10B se vratilo u jednom danu...

Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1460 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 18:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message

https://x.com/isaiah_p_taylor/status/1853998843190460677
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1460 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 18:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message

Trump rasista kao i Republikanci:

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37972 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/11/2024 : 18:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

A ok, znači u redu je kada napadneš jednu zemlju da joj opljačkaš naftu, ili rudna bogatstva.

Zašto smo se onda podredili Amerima i dopustili im njihovu igru?

Opet isto pitanje: ako se Rusi povuku u ostave Ukrajinu u istim uslovima kao što su Ameri ove dve zemlje, onda je sve ok?

Moglo se zaustaviti i Rusiju i Amere i ostale. Ali nije bilo dobr volje, svima ovo odgovara, osim jadnicima koji ginu. Ali nemojmo biti licemeri i kriviti samo jednu stranu.

Naravno da nije, zato sam i govorio da je to bilo sranje. Ali ne vidim zasto bi onda trebali navijati za drugu stranu da sama isto radi trecima kad vec ne mozemo zaustaviti ovu prvu. No, ova prva ce na kraju zaustaviti samu sebe, narancko je prva karika u tom lancu. Nije on spasitelj Murice. ;)

Jer smo slabi? Ne znam, zasto drzave rade to sto rade. Ove male kao sto su nase u Europi (osim onih par vecih i mocnijih). A ljudi im na kraju ipak stave racun i na izborima daju glas drugima. No, sa danas Kinezi kolo vode ne bismo mi zivjeli nista bolje, a kamoli da ga Rusija. Nadam se da barem to znamo svi. I vec po hiljaditi put, ne opravdava to imperialisticku politiku Amerike, dobivaju oni racun za sve unazad. Ni Brics mozda nece biti toliko bezbolan koliko se danas vidi, jos par decenija... Ali da li ce nam zbog toga biti bolje? Bice kurac! Samo unistavamo sami sebe.
Imao sam tu debatu sam sa sobom i nemam jos jedinog pravog jasnog odgovora - da se zlu Muricu danas zaustavi, bi li nam "vladao" netko pametniji, bolji, altruisticniji? Odgovor je vise manje sasvim jasan... nadam se. Sranje kako god okrenes.
No, zato nam jos ne treba podrzavati jos slabije i diktatorske rezime, poput cenife zvane Rusija. Znaju Kinezi da Rusija nije snazna, pa joj treba smanjiti puls barem toliko da oni mogu preuzet vodilnu ulogu na drugoj strani, jos par decenija.

Da, na kraju se Rusija mora povuci sa okupiranih ih podrucja i to je ok napraviti. Zapravo jedino sto je pravedno. Steta je vec napravljena, a da se rat i trenutna situacija na fronti danas zaustavi, to ne bi znacilo mir i persperitet. Zna se ko je agresor i ugnjetavac. I Europa je barem do sada (uz po koju rusku konjinu tipa Orban) bila slozna, sto je barem malo nade stvorilo, i perspektive. Jer Europa sa spustenim pantalonima pred Rusijom nije perspektiva. Nije ni pred Amerima da te preduhitrim, ali real politika je nazalost takva. Hej, kakva bese ona formulacija... manje zlo? Ima li vece zlo od Rusije ovdje u Europi? Stvarno, koje?

Ne znam da li svima odgovara ili da se zaista moglo zaustaviti mocnike, no moglo se barem pokusati. I Europa pokusava te pokazalo se da Rusija nije nikakav boogeyman vec papirni tigar koji je ostao u '45. I mentalno i realno. Oni ni ne zasluzuju da zive u Europi, Severna Koreja im vise odgovara, no pitanje sta mladi mise o tome. Ah da, vise stotine hiljada ih uteklo iz zemlje, ostali jos cute. A da bi cutali i dalje ne treba previse raspistoljiti njihove majke, stoga nema prave mobilizacije pa se i ovo vuce u Ukrajini. Rusija nema toliko izurjenih vojnika da bi mogla postici to sto je htjela. Papirni tigar je mocan samo na papiru, oni koje mobilizirat bi trebali prvo pravu obuku, a nema Rusija ni vremena, ni zelje ni snage za to. Vec ovi sto su dosli u parni kotao moraju sve sami da nabave (cak i tampone da im zene salju da zaustave krvarenje... o mocne li Rusije i kakav absurd da takva cenifa ima nuklearke).

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2027 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 06/11/2024 : 18:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message
Ne moze ova tema bez tampona pa to ti je..
(onaj koji je pratio temu zna zasto sam ovo napisao)
u svom "mraku" mora i malo sale...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 18:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ovo o Banderi, nacistima u Kijevu, tlačenju Rusa u Dombasu je samo dobra isprika, a činjenica je da su im i Ukrajinci donekle olakšali svojim postupcima.

Vidim kako pišeš relativno dobro. No imaš nekakvih padova. Pa na primjer kako su to Ukrajinci mogli tlačiti Ruse u djelu koji je okupiran od strane rusa, mislim na Donbas jer je 2014 Donbas dobrim djelom pao? Nisi valjda i ti nasjeo na gomilu propagande.

Hoću reći da su trebali smanjivati na svaku moguću mjeru davanje ikakvog povoda Rusima da nađu izlike za okupaciju Donbasa. Rusi bi to napravili i ovako i onako ali su sada Rusi pred svojim stanovništvom to mogli lakše opravdati. Dio ukrajinskih desničarskih pojedinaca je koketirao s naci simbolikom a znamo koliko su Rusi s pravom osjetljivi na to. Naravno da neonacista ima svugdje pa i u Rusiji. Jednostavno to su Ukrajinci trebali rezati u korijenu, pogotov što se tiče dijela vojnih postrojbi tako da ne daju adute u ruke Rusima.

Ukrajinci sigurno nisu nacisti bez obzira na pojedince, Zelenski nije neonacist, vojni vrh ukrajinske vojske nisu neonacisti. Tako kada Medvedev govori o uništenju Banderine države samo daje opravdanje za imperijalne ruske težnje.

Inače sam protiv svakog oblika fašizma i svi imaju pravo postojati, čak i da su Ukrajinci recimo stvarno nastali devedesetih i to direktno od Rusa što je totalna glupost sada imaju pravo na postojanje i na državu.

Isto kao što Rusima u Donbasu dajem pravo na postojanje, škole i jezik ako to žele.

Neonacisti su Ukrajini na nivou Švedske. Što misliš na kojem su nivou u rusiji? Najvećem nivou.
Bandera ti je bio zatočenik nacističkog logora. Toliko o tom ruskom programu propagande, na koje si ti izgleda nasjeo.

Neonacistički pokreti su u rusiji upravo najjači

Ukrajinci nastali davno. Jesi li ikad čuo za Kijevski rus??
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 18:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

Koji su to mediji koji su osuđivali Ameriku i ratove i osvajanja koje je vodila? Pričam od 1990 do danas...I hoću mainstream, državne medije, ne neke stranice po internetu koje poseti 1000 ljudi. Karikiram, znaš šta mislim.

Ameri naprave sranje i odu, ok. Ako Ruje odu posle ovog sranja, onda ništa, ipak su good guys kao i Ameri i zašto nisu?

A u pravu si, USA i Rusija su ista govna, ali onda hajde da ih tako nazovemo, a ne pričamo kako jedno govno miriše, a drugo smrdi. Ja bih obe države ukinuo, neka se raspadnu na federalne jedinice, pa da ostatak sveta počne da živi.

Koja je razlika kad ruje odu napred i kad ameri odu napred?
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
654 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 06/11/2024 : 19:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neonacisti su Ukrajini na nivou Švedske. Što misliš na kojem su nivou u rusiji? Najvećem nivou.
Bandera ti je bio zatočenik nacističkog logora. Toliko o tom ruskom programu propagande, na koje si ti izgleda nasjeo.

Krugeru, molim te, čitaj pozornije ovo što sam pisao... Upravo to potvrđujem, u Ukrajini ima vjerojatno šačica neonacista kao i u svakoj državi svijeta i koji sigurno nisu u vlasti, napisao sam da ih ima i u Rusiji. A ovo za devedesete se sprdam, naravno da Ukrajinci nisu nastali nedavno :) Vučem paralele i na naše ratove istih godina, tko je kada nastao i tko ima pravo živjeti na ovim prostorima, tko je nastao u podrumu hotela, koji su sve narodi nastali iz jednog i tko je donio kakvo blato na opancima... Nisam htio spominjati naše probleme da ne navučem na tu temu pa evo sada stajem. Poanta je da isprdavam sve budale.

Edited by - Lorda on 06/11/2024 19:09:22
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6024 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/11/2024 : 19:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Je li ovako nešto moguće u Rusiji?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 19:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Krugeru, molim te, čitaj pozornije ovo što sam pisao... Upravo to potvrđujem, u Ukrajini ima vjerojatno šačica neonacista kao i u svakoj državi svijeta i koji sigurno nisu u vlasti, napisao sam da ih ima i u Rusiji. A ovo za devedesete se sprdam, naravno da Ukrajinci nisu nastali nedavno :) Vučem paralele i na naše ratove istih godina, tko je kada nastao i tko ima pravo živjeti na ovim prostorima, tko je nastao u podrumu hotela, koji su sve narodi nastali iz jednog i tko je donio kakvo blato na opancima... Nisam htio spominjati naše probleme da ne navučem na tu temu pa evo sada stajem. Poanta je da isprdavam sve budale.

Dobro, sprdaš se, i kako možeš objasniti postojanje Ukrajine??
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 19:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
wintermute

Kako ti možeš napraviti sranje. To ne može niko!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 19:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rusi imaju dobro organizirane neonaciste.

Pretpostavljam kako to nisi znao!!
Go to Top of Page
Page: of 110 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000