Author |
Topic |
izivko
Advanced Member
Germany
12465 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Lorda
Average Member
Croatia
654 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 06/11/2024 : 19:25:09
|
quote: Originally posted by Kruger
Dobro, sprdaš se, i kako možeš objasniti postojanje Ukrajine??
Krugeru, majku mu staru, ti ko' Sheldon ne kužiš sarkazam
Da ne spamamo topic... Ukrajinci kao narod postoje odavno, Ukrajinci imaju pravo na postojanje i na državu. U Rusiji ima neonacizma kao i u mnogim državama i Rusija je agresor na Ukrajinu koji im negira pravo na postojanje... Eto |
Edited by - Lorda on 06/11/2024 19:25:40 |
|
|
giant
Average Member
Slovenia
888 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 06/11/2024 : 19:30:42
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by wintermute
Rusija je jasno rekla (prvi Putinov govor kada je rat poceo) sta treba da se desi da bi se crveno dugme pritisnulo. Preko toga USA nece preci jer bi ishod bio unistenje civilizacije.
Zato treba i dalje sa sankcijama te jos i zaostriti (protiv Rusije), pritisnuti i sve male sitne duse koje joj prodavaju to sto sama ne moze kupiti (svi razni -stani u njezinom susjedstvu). Naravno da direktno ne mogu pritisnuti Kinu, ali ove male mogu. Jer Rusija kao koliko toliko razvijena zemlja ne moze postojat bez Zapada. Sve sto radi u Rusiji je sa Zapada. Eto ti Su-57 u Kini sada pa pogledaj kakva smejurija je to, i Kinezi mu se smiju. Odavno se zna da ne mozi biti 5th gen jer nema motore za to, a nema ih jer su Rusi decenijama vec nesposobni napraviti motor kako treba, a danas kad nema vise toliko Zapadnih produkata, sve vise manje stalo. Sad im Kinezi sastavljaju Lade i pogledaj si komentare Rusa sta mise o tome (oni bureki unutar Yuga su bili sala, ovdje je vrag odnijeo salu).
A da se Ukrajini stavi nukelarno naoruzanje, ti mislis da bi patuljak sad isao sa nukleranim ratom zbog toga? Zbog zgnjecenog ega, jer nece prezivjeti, jer ga netko napao?
Možda malo off-topik..ali moram na ovo: Poli, ajde da te upita čovek iz "foha": po čemu zaključuješ, da su Pak-Fa (od. Su-57) smijurija? Da li si možda pročitao, kolika smijurija je mnogo opevani američki F-35? Kako namjerno peru novac kroz ovakve promašene projekate u Americi? Kakve naučne knjige imaju rusi o hidrauliki, aviatiki,...isuse, ni ne sanjate koliko. Ja sam u doba pohađanja na fakultet video takve tehničke tabele, dijagrame u ruskim knjigama, da jao...i to stare knjižurine, koje i dan danas upotrebljavam! Pošto se sad bavim hidraulikom, kažem da od ruske hidraulike (profila) aviona nema bolje (mislim prvenstveno na lovačke avione - Suhoi). Ali što se motora tiče, tu se možda slažem: bolji američki.
|
Invincible shield |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1459 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 06/11/2024 : 19:31:04
|
wintermute
Kako ti možeš napraviti sranje. To ne može niko!
Pa ja zivim ovde preko 25 godina i pisem sa terena i iz srca.
Logicno je da je moj... clout najveci. Umalo da zazvucim kao Trump
Ja bih voleo da se jos neki od aktivnih forumasa koji zive u USA jave ovde da ne budem sam. Bilo bi jos zanimljivije narocito ako zive u nekim drugim drzavama od mene. Sigurno ima ljudi koji ne misle kao ja. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 06/11/2024 : 19:31:44
|
quote: Originally posted by Kruger No problem je što rusiji uopće ne odgovara postojanje Ukrajine. Kao neovisne države. Može kao ruski protektorat.
To je glavni razlog zbog kojeg se vodi taj rat. KGB-ovska banda koja vlada Rusijom ne priznaje postojanje ukrajinskog naroda, njegovog identiteta i državnosti, napali su ih i žele ih uništiti samo zato što ne žele biti Rusi i dio tzv.ruskog svijeta. Sve drugo su priče za malu djecu. |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1459 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12465 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 06/11/2024 : 19:36:05
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by Kruger No problem je što rusiji uopće ne odgovara postojanje Ukrajine. Kao neovisne države. Može kao ruski protektorat.
To je glavni razlog zbog kojeg se vodi taj rat. KGB-ovska banda koja vlada Rusijom ne priznaje postojanje ukrajinskog naroda, njegovog identiteta i državnosti, napali su ih i žele ih uništiti samo zato što ne žele biti Rusi i dio tzv.ruskog svijeta. Sve drugo su priče za malu djecu.
Pa Rusi su dali Ukrajini slobodu i neovisnost. Sve su to imali. Do onoga trenutka kada su se okrenuli protiv Rusije i ruskog naroda u Ukrajini. |
Have mercy |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1459 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:38:22
|
Plakanje u DCju i iskonski strah od Muska pocinju.
Ovo su ljudi koji uglavnom zive na drzavnoj sisi i imaju fake jobs a mnogi od njih su recent DEI hires.
Odlicna prilika za twitter-like sweep. Da se krene sa stednjom a ne samo rasipanjem.
|
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1459 Posts
|
wintermute
Senior Member
USA
1459 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:45:31
|
Kamala upravo pricala telefonom sa Trumpom i priznala poraz. Govorice javno popodne u 4PM EST.
|
Edited by - wintermute on 06/11/2024 19:47:14 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6024 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 06/11/2024 : 19:45:43
|
[h3]Plakanje u DCju i iskonski strah od Muska pocinju.
Zar tebi ovo sve ne izgleda malo čudno?
Ako si dovoljno bogat, možeš kupiti vladu? I to je OK?
Znam da će mi sad doći odgovor da su bogati to oduvijek radili bla, bla, bla... Ali ovako otvoreno kupovati utjecaj? Meni osobno je to bizarno, ali hajde.
I zar ovi skokovi dionica Tesle ne dokazuju da je Musk sve ovo uradio iz koristi? Baš da vidimo koliko će sad kad se još više obogatio održati predizbornih obećanja. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1459 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:48:22
|
quote: Originally posted by Beva
[h3]Plakanje u DCju i iskonski strah od Muska pocinju.
Zar tebi ovo sve ne izgleda malo čudno?
Ako si dovoljno bogat, možeš kupiti vladu? I to je OK?
Znam da će mi sad doći odgovor da su bogati to oduvijek radili bla, bla, bla... Ali ovako otvoreno kupovati utjecaj? Meni osobno je to bizarno, ali hajde.
I zar ovi skokovi dionica Tesle ne dokazuju da je Musk sve ovo uradio iz koristi? Baš da vidimo koliko će sad kad se još više obogatio održati predizbornih obećanja.
Sve se radi iz koristi.
R kupuju posteno zaradjenim i oporezovanim parama.
D kupuju ideologijom.
Ne potcenjuj ideologiju! Ovoga puta nije uspelo ali mnogo puta u istoriji jeste i hoce. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6024 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:49:32
|
Kamala upravo pricala telefonom sa Trumpom i priznala poraz. Govorice javno popodne u 4PM EST.
Znači da je puno dostojanstvenija u porazu nego je on bio. I gdje su sad priče da Demokrati neće priznati pobjedu? Je li to bila samo projekcija ili? Jer znamo kako bi Trump reagirao. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6024 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:50:39
|
Sve se radi iz koristi.
R kupuju posteno zaradjenim i oporezovanim parama.
D kupuju ideologijom.
Ne potcenjuj ideologiju! Ovoga puta nije uspelo ali mnogo puta u istoriji jeste i hoce.
Možemo li onda pretpostaviti da će ta 2 trilijuna ušteda nekako završiti u Muskovim džepovima? Jer, zašto ne? |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1459 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:51:04
|
quote: Originally posted by Beva Znači da je puno dostojanstvenija u porazu nego je on bio. I gdje su sad priče da Demokrati neće priznati pobjedu? Je li to bila samo projekcija ili? Jer znamo kako bi Trump reagirao.
Dostojanstvo na gubis 0:5 u 89. minutu utakmice je mnogo lakse nego na 0:0, kraj sviran, a sudija / sudac gleda VAR... |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6024 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:54:42
|
quote: Originally posted by Beva Znači da je puno dostojanstvenija u porazu nego je on bio. I gdje su sad priče da Demokrati neće priznati pobjedu? Je li to bila samo projekcija ili? Jer znamo kako bi Trump reagirao.
Dostojanstvo na gubis 0:5 u 89. minutu utakmice je mnogo lakse nego na 0:0, kraj sviran, a sudija / sudac gleda VAR...
Znao sam da ćeš tako nešto reći, pa da se podsjetimo rezultata 2020.
Biden 306 elektora 81,283,501 glas Trump 232 elektora 74,223,975 glas
Landslide, zar ne? Pa opet nije vrijedilo. |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1379 Posts
Member since 18/03/2005 |
Posted - 06/11/2024 : 19:55:13
|
quote: Originally posted by Markos
Ukrajina ima 60 milijuna ljudi, ako se ne varam. Neka je 5% tog stanovništva bogato ili dobrostojeće. Takvi će uvijek prvi pobjeći i pustiti sirotinju neka gine. A 5% je 3 milijuna. To su ti koje viđamo po hotelima, obali, u skupim autima itd itd. To ne znači da se ostali ne bore.
Ukrajina je imala 50 milijona 1991. godine i 42 2022. godine. Sada ima najviše oko 30. |
www.maconcomics.com |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17085 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 06/11/2024 : 19:55:45
|
quote: Originally posted by Lorda
Dobro, sprdaš se, i kako možeš objasniti postojanje Ukrajine??
Krugeru, majku mu staru, ti ko' Sheldon ne kužiš sarkazam
Da ne spamamo topic... Ukrajinci kao narod postoje odavno, Ukrajinci imaju pravo na postojanje i na državu. U Rusiji ima neonacizma kao i u mnogim državama i Rusija je agresor na Ukrajinu koji im negira pravo na postojanje... Eto
Ajd dobro!! |
Edited by - Kruger on 06/11/2024 19:58:23 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17085 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:56:21
|
To je glavni razlog zbog kojeg se vodi taj rat. KGB-ovska banda koja vlada Rusijom ne priznaje postojanje ukrajinskog naroda, njegovog identiteta i državnosti, napali su ih i žele ih uništiti samo zato što ne žele biti Rusi i dio tzv.ruskog svijeta. Sve drugo su priče za malu djecu.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17085 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:57:12
|
quote: Originally posted by izivko
Pa Rusi su dali Ukrajini slobodu i neovisnost. Sve su to imali. Do onoga trenutka kada su se okrenuli protiv Rusije i ruskog naroda u Ukrajini.
Gdje pišu te bajke, pitam za frenda? |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1459 Posts
Posted - 06/11/2024 : 19:57:47
|
quote: Originally posted by Beva Znao sam da ćeš tako nešto reći, pa da se podsjetimo rezultata 2020.
Landslide, zar ne? Pa opet nije vrijedilo.
Dobro tako je bilo kasnije kada je sve zavrseno i izbrojano. Dok je sudija gledao VAR bilo je jako tesno ako ne i vodjstvo Trumpa u EC (ne secam se dobro pravo da ti kazem cini mi se kada sam legao u krevet 2020 da je Trump tesno vodio). Bio je Covid i sve mi je mutno iz tog perioda.
Ali dobro, neka je i tako, to je proslost, idemo napred |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6024 Posts
Posted - 06/11/2024 : 20:00:55
|
quote: Originally posted by Beva Znao sam da ćeš tako nešto reći, pa da se podsjetimo rezultata 2020.
Landslide, zar ne? Pa opet nije vrijedilo.
Dobro tako je bilo kasnije kada je sve zavrseno i izbrojano. Dok je sudija gledao VAR bilo je jako tesno ako ne i vodjstvo Trumpa u EC (ne secam se dobro pravo da ti kazem cini mi se kada sam legao u krevet 2020 da je Trump tesno vodio). Bio je Covid i sve mi je mutno iz tog perioda.
Ali dobro, neka je i tako, to je proslost, idemo napred
Pa ni dva mjeseca poslije nije dostojanstveno priznao poraz. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17085 Posts
Posted - 06/11/2024 : 20:01:02
|
quote: Originally posted by Macon
quote: Originally posted by Markos
Ukrajina ima 60 milijuna ljudi, ako se ne varam. Neka je 5% tog stanovništva bogato ili dobrostojeće. Takvi će uvijek prvi pobjeći i pustiti sirotinju neka gine. A 5% je 3 milijuna. To su ti koje viđamo po hotelima, obali, u skupim autima itd itd. To ne znači da se ostali ne bore.
Ukrajina je imala 50 milijona 1991. godine i 42 2022. godine. Sada ima najviše oko 30.
Dobar si ali te moram malo ispraviti. 2001 45 milijuna.
Sad oko 30 do 35. A što je na to utjecalo? Potražnja za boljim poslom, 2014 i 2022. |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1459 Posts
Posted - 06/11/2024 : 20:03:27
|
quote: Originally posted by Beva Pa ni dva mjeseca poslije nije dostojanstveno priznao poraz.
okokokokok
Dobre sam volje danas pa eto priznajem ovaj poraz u raspravi |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29323 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 06/11/2024 : 20:03:31
|
quote: Originally posted by izivko
Pa Rusi su dali Ukrajini slobodu i neovisnost. Sve su to imali. Do onoga trenutka kada su se okrenuli protiv Rusije i ruskog naroda u Ukrajini.
Mislim da je vrijeme da ja ovaj forum polako ugasm. Ne mogu ja ovo trpit. |
Trouble will find me |
|
|
Topic |
|