forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Atentat na Trump-a, USA izbori i (ne)srodne teme
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 108

wintermute
Senior Member

USA
1459 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 21:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote

Zastrasujuci graf za Demokrate

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17071 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 21:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

quote:
Originally posted by Kruger
Oćemo mi letjeti?

To pitanje su generacije i generacije dece postavljale odraslima.. a onda su se pojavili avioni

Ne znam mozda hocemo, mozda necemo

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29321 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/11/2024 : 21:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

quote:
Originally posted by Markos

Sve su im Rusi dali.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Jebem li ti Boga, da ti jebem.

Je l to u vreme kad je na čelu partije bio Jevrejin? Ili posle toga, u vreme Gruzijca? Ili posle toga, u vreme onog koji im je na poklon dao Krim?
I ne psuj Boga.

Kad ja dođem kod tebe u goste, onda mi možeš govoriti kako da se ponašam.
A u mojoj kući nećeš.

Trouble will find me
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1460 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 06/11/2024 : 21:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sve su im Rusi dali.

Je l to u vreme kad je na čelu partije bio Jevrejin? Ili posle toga, u vreme Gruzijca? Ili posle toga, u vreme onog koji im je na poklon dao Krim?
I ne psuj Boga.

A u mojoj kući nećeš.

Fair enough

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17071 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/11/2024 : 21:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sve su im Rusi dali.

I ne psuj Boga.

A u mojoj kući nećeš.

Edited by - Kruger on 06/11/2024 22:01:14
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2094 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 06/11/2024 : 22:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da je vrijeme da ja ovaj forum polako ugasm.
Ne mogu ja ovo trpit.

Misliš da je do foruma?

Isto to imaš na televiziji, u novinama, na internetu, u kafani, na ulici, u parku, u taksiju, u hodniku bolnice...

Treba ti samo dobar brain firewall.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1593 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 06/11/2024 : 22:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message  Reply with Quote
Ja na ovaj forum dolazim preko 20 godina jer su tu pisali nekoć Macan, jurica, Mali Mate, mogorovic, Dule, catclaw, Watashi, IGMAN, Zox... Danas uživam u postovima Vlaadishe i ridiculusa, alexts-a, Peyo-a, Deersa... Zbog onoga što sam o stripu (a i o drugim umjetnostima) od tih i takvih ljudi naučio, zbog privatnih prijateljstava koja su iz toga izrasla i zbog barem mogućnosti da se, dok je bar jedan takav prisutan na forumu, pokrene neki zanimljiv razgovor, sam se ovom forumu (jedinom na kojem sam bio registriran osim onog na Filozofskom dok sam bio student) uvijek vraćao i smatrao ga uvijek vrijednom platformom za ljubitelje stripa (i drugih umjetnosti).

Xilriona ne vidim toliko često na temama koje me najviše zanimaju, ali stavio bih ga svakako u tu grupu najkvalitetnijih, najzanimljivijih forumaša, onih od kojih se može nešto originalno i pametno čuti o stripu, jer ga poznaju, razumiju (mnogi od njih ga i stvaraju) i misle o njemu svojom glavom.

Od Markosa, s druge strane, nisam u tih 20 godina nijednom čuo ništa zanimljivo i oduvijek sam znao da bi on, da je tek jedan od nas, bio posve nemušt, nezanimljiv, bezličan član.

Isto tako oduvijek smatram da Fibre, ili barem ogromnog dijela njene produkcije, bez ovog foruma ne bi bilo, jer se bez promocije koju ovdje dobivaju mnogi od tih stripova ne bi prodali ni u pet primjeraka.

Kako Markosu može, dakle, pasti na pamet da jednog od članova bez kakvih bi ova platforma bila zanimljiva upravo koliko i on (Markos) sam naziva idiotom i, dapače, ponavlja da "nekad jednostavno nema druge nego idiotu reći da je idiot" - neka se pita kome se da.

U krčmu gdje se može čuti nešto zanimljivo o stripu, ali treba otrpjeti pokoju primitivčinu među klijentelom mogu doći. Ali u krčmu u kojoj vlasnik goste naziva idiotima, a onda još i psuje Boga - ne mogu i neću.

Sve najbolje svima i ne pamtite me po zlu! Zbogom!

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2698 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 06/11/2024 : 22:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Ok, adio!

Nego, ne znam da li da postavim ovdje ili u viceve, na kraju dođe na isto, pa evo

https://www.index.hr/magazin/clanak/srpski-informer-postavio-billboarde-u-beogradu-cestitamo-trumpe-srbine/2613415.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_najnovije_d

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1459 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 22:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culture vulture

Auh. Izgleda da sam ja ili otvrdnuo ili izgradio neke mehanizme razmisljanja (a verovatno oboje) jer me ovo sto je Markos uradio apsolutno uopste nije dotaklo.

Covek ima svoj sajt i svoju firmu. Ako se nekome ne svidjaju njegovi stripovi neka ne kupuje. Meni je ono sto sam do sada narucivao FENOMENALNO i ne pada mi na pamet da mi na to utice neki forum. Kupovacu i dalje ono sto zelim i ako zelim pa makar i mene nazvao idiotom i izbacio me sa foruma. Ja kao Fibra customer sam potpuno drugi entitet nego wintermute forumas.

A mozda je i to posledica neke moje libertarijanske žice koju sam tek u USA otkrio da imam jer nisam pre znao sta je to niti kako se zove.

Sto se tice njega kao forumasa citao sam dosta njegovih poruka (i gledao ga na YT) i covek meni izgleda sasvim OK. Osecam i neku prisnost jer smo obojica iz iste struke. Ponekad mu pukne film kada mu se neka dugmad pritisnu ali kome ne bi!? Meni isto puknu a tek da imam ovaj forum i Fibra biznis ne znam kako bih se ponasao.

culture vulture, probaj da ipak ne bude za stalno, razmenili smo neke super poruke, zao ce mi biti ako odes zauvek.

Edited by - wintermute on 06/11/2024 22:32:58
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1460 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 06/11/2024 : 22:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

Ok, adio!

Nego, ne znam da li da postavim ovdje ili u viceve, na kraju dođe na isto, pa evo

https://www.index.hr/magazin/clanak/srpski-informer-postavio-billboarde-u-beogradu-cestitamo-trumpe-srbine/2613415.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_najnovije_d

To je realnost, već smo spominjali Trampovog zeta i zgradu generalštaba.
S druge strane, sadašnji ambasador, postavljen od demokrata, je jedan od najvećih lobista Rio Tinta.
Obrni okreni, zna se ko će da izvuče deblji kraj. Režim sigurno ne.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1379 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 06/11/2024 : 22:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
E, tako.

Za mene je Fibra zlato, sečat čemo se šta smo imali kada je više ne bude. A do tada ču nabavljati što više.

A forum isto vrijedi.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1459 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 22:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
Dodao bih jos da je ovo SVASTARA. Ovde ne mora da se dolazi ako vas zanimaju samo stripovi. Ja skoro nikada ovde nisam dolazio pre atentata na Trumpa koji mi je udario u žicu. Taj momenat je mene ovde promenio kao forumasa od nekoga ko samo pise o stripovima do toga da sam poceo dosta vremena da provodim ovde. I dan danas se pitam da li sam to trebao da uradim i sta sam time postigao. Nadam se da sam bar nekome neke stvari prikazao iz novog ugla. A svog vremena sam potrosio tonu. Ali ovo je takva tema da je veoma tesno vezana za moj zivot i sta ja ovde vidim i prozivljavam. Neki su se cudili zasto ja ovo radim medjutim pitanje je upravo obrnuto: zasto neki ovde drvljaju sa mnom a zive na drugom kontinentu i ovo ih mnogo manje dotice a svi okolo njih u Evropi su superlandslide bili za Kamalu.
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2188 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 06/11/2024 : 22:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sve su im Rusi dali.

I ne psuj Boga.

A u mojoj kući nećeš.

A u q... pa zar smo na ovo spali?
Je l' to sve šta ostade od civiliziranosti i demokratičnosti?

"Ovo je moja kuća živeo sam tu..."

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25265 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/11/2024 : 23:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Evo ko je trebalo da bude kandidat još u prošlom mandatu. Ali kao što rekoh, demokrate odavno to više nisu.

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/bernie-sanders-hoce-li-oligarhija-koja-kontrolira-demokrate-konacno-izvuci-pouku/2613424.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1459 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 23:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Evo ko je trebalo da bude kandidat još u prošlom mandatu. Ali kao što rekoh, demokrate odavno to više nisu.

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/bernie-sanders-hoce-li-oligarhija-koja-kontrolira-demokrate-konacno-izvuci-pouku/2613424.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

I ja sam to rekao. I glasao za njega 2016. Prvo na primaries u Kaliforniji a onda sam dopisao njegovo ime na listic na glavnim izborima iz protesta.

Ako vec idemo nalevo, neka idemo na pravi levi nacin. A ne ovo sto gura mnoge pogresne smerove koji ne moraju vise da se guraju a zanemaruju sustinu levice. Kao sto smo raspravljali ovde, neki smatraju da je to zato sto R blokiraju ali D su imali vecine pa nisu nista uradili na tom planu. Zmurenje na krsenje zakona, 1000 polova, DEI, reverzni rasizam, uvoz desetina miliona ilegalaca NIJE levica.
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1459 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 23:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
Ovde kod mene u Kaliforniji nikad bolje za R cini mi se od Regana. Da se ubroji i RFKJR koji je zakasnio da se skine sa ballota bilo bi preko 42%. To je neverovatno za modernu Kaliforniju. Ima neke nade za ostanak ovde.

Doduse moj county je mnogo plavlji (oko 70-30)

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1460 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 06/11/2024 : 23:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
I meni je on bio jako simpatičan, nisam mogao da shvatim kako im je Klintonova bila bolji kandidat

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29321 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/11/2024 : 23:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culture vulture

Ja na ovaj forum dolazim preko 20 godina jer su tu pisali nekoć Macan, jurica, Mali Mate, mogorovic, Dule, catclaw, Watashi, IGMAN, Zox... Danas uživam u postovima Vlaadishe i ridiculusa, alexts-a, Peyo-a, Deersa... Zbog onoga što sam o stripu (a i o drugim umjetnostima) od tih i takvih ljudi naučio, zbog privatnih prijateljstava koja su iz toga izrasla i zbog barem mogućnosti da se, dok je bar jedan takav prisutan na forumu, pokrene neki zanimljiv razgovor, sam se ovom forumu (jedinom na kojem sam bio registriran osim onog na Filozofskom dok sam bio student) uvijek vraćao i smatrao ga uvijek vrijednom platformom za ljubitelje stripa (i drugih umjetnosti).

Xilriona ne vidim toliko često na temama koje me najviše zanimaju, ali stavio bih ga svakako u tu grupu najkvalitetnijih, najzanimljivijih forumaša, onih od kojih se može nešto originalno i pametno čuti o stripu, jer ga poznaju, razumiju (mnogi od njih ga i stvaraju) i misle o njemu svojom glavom.

Od Markosa, s druge strane, nisam u tih 20 godina nijednom čuo ništa zanimljivo i oduvijek sam znao da bi on, da je tek jedan od nas, bio posve nemušt, nezanimljiv, bezličan član.

Isto tako oduvijek smatram da Fibre, ili barem ogromnog dijela njene produkcije, bez ovog foruma ne bi bilo, jer se bez promocije koju ovdje dobivaju mnogi od tih stripova ne bi prodali ni u pet primjeraka.

Kako Markosu može, dakle, pasti na pamet da jednog od članova bez kakvih bi ova platforma bila zanimljiva upravo koliko i on (Markos) sam naziva idiotom i, dapače, ponavlja da "nekad jednostavno nema druge nego idiotu reći da je idiot" - neka se pita kome se da.

U krčmu gdje se može čuti nešto zanimljivo o stripu, ali treba otrpjeti pokoju primitivčinu među klijentelom mogu doći. Ali u krčmu u kojoj vlasnik goste naziva idiotima, a onda još i psuje Boga - ne mogu i neću.

Ja o sebi nemam neko bog zna kakvo mišljenje, dapače, svjestan sam koliko ne znam. I trudim se ne previše pametovati, nego slušati pametnije od sebe i učiti od njih.

Ti, s druge strane, oduvijek nastupaš nadmeno, s visine, dociraš s akademske katedre, aristokracija koja časti plebs svojom mudrošću.
Ovo patetično preseravanje to najbolje pokazuje. "Zbogom, ja odlazim, ne pamtite me po zlu". Koga briga?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29321 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/11/2024 : 23:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quebrasco

quote:
A u mojoj kući nećeš.

A u q... pa zar smo na ovo spali?
Je l' to sve šta ostade od civiliziranosti i demokratičnosti?

U čemu je točno problem?

Trouble will find me
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/11/2024 : 23:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Cijeli demokr. Establishment se na proslum predizborima podigao na noge nakon Sto je odnio nekoliko pocetnih uvjerljivih pobjeda i pobrinuli se da izaberu bidena Koji je dotad Koji je podrzao invaziju na Irak. Demokrati nemaju veze Sa radnistvom i ljevicom. Naravno rep. Jos manje Bio najpoznatiji Kao valjda jedini Demokrat
quote:
Originally posted by manhunter

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25265 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/11/2024 : 23:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

I meni je on bio jako simpatičan, nisam mogao da shvatim kako im je Klintonova bila bolji kandidat

Pa zato što je isuviše socijalan, miran, traži ravnopravnost. A to pokretu ne odgovara. Jbg, zato im se sad Trump obio o glavu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2024 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 06/11/2024 : 23:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Uh tolike diskusije ovde da bi se na kraju pokazalo da su nam trumpovci ovde zapravo sandersovci

surprise twist

Edited by - matori paraliticar on 06/11/2024 23:28:23
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1459 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 06/11/2024 : 23:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
Ja i dalje mislim da bi Sanders tukao Trumpa 2016 da je sva ona D masinerija stala iza njega na pravi nacin.

Sanders je bio redak D populista.

Sad je prestar i taj voz je prosao...

Edited by - wintermute on 06/11/2024 23:32:20
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/11/2024 : 23:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Previse je socijalist za demokrate .
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2024 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 06/11/2024 : 23:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Dakle radnici su razocarani demokratama i nadaju se da ce najgora(?) sorta kapitalista da ih spase.. what a master plan

ona sorta kapitalista kojima se najvise isplatio konstantan priliv migranata.
(da bi se konkurencija na trzistu rada odrzavala na "finom nivou").

win-win

Edited by - matori paraliticar on 06/11/2024 23:39:13
Go to Top of Page
Page: of 108  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000