forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Brakovi i rastave
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

nebkv
Starting Member

Serbia
80 Posts

Member since 30/11/2009

Posted - 05/08/2024 : 22:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send nebkv a Private Message  Reply with Quote
Ja u mom kraju sve teze uspevam da pohvatam ko je bio ili jeste u kom braku i cije je koje dete u tim brakovima
Komsija 74 ima devojku 77,ona ima tri sina,najstariji 28,ozenio se doveo zenu sa detetom
Njen bivsi muz,njihov otac se ponovo ozenio,sa zenom koja ima cetvoro dece koju je ostavila njenom bivsem muzu
Cesto kazu da je povecan broj razvoda ali i broj sklapanja brakova ne opada toliko
Izgleda ljudi skacu iz braka u brak kao greb greb srecke,grebes dok ne dobijes
Deca na zalost cesto dodju kao kolateralna steta
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 08/08/2024 : 15:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
ja sam uveren da imamo sve veci broj ludaka na slobodi
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38041 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/08/2024 : 15:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Kada su nam zatvori prenatrpani sto ne bi bile psihijatrije.

I ovo:
https://www.threads.net/@bloodbrainsandaliens/post/C5ao4wRvQnz

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10345 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 25/08/2024 : 14:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Možda nije baš za ovaj topic, ali da osvijesti one koji misle da će njihova kolekcija stripova očarati nježniji spol:

https://www.index.hr/magazin/clanak/youtuberica-otkrila-najneprivlacniji-hobi-kod-muskarca-izazvala-je-zestoke-reakcije/2593109.aspx

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2130 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/08/2024 : 15:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro makar nismo na prvom mestu
problem je ako se ukombinuje par od ovih..

hm mislim da sam okej jedino jos
"nesto drugo" pase kod mene..

ono prepariranje jel to prepariranje leptira, ptica itd?

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47150 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/08/2024 : 16:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ovo samo pokazuje koliko malo ljudi skuplja stripove

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

637 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 25/08/2024 : 18:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
... ma samo čitate krive stvari

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47150 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/08/2024 : 18:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ovi postoci su ti ka izbori u Uzbekistanu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

637 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 25/08/2024 : 19:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
ja kažem da sam ili kovač ili strijelac.works everytime
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12487 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/08/2024 : 20:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
baš kovaštvo i strijelstvo prije putovanja, moš mislit. Nema ništa bolje nego nekoj ženi reči kako lukom gađaš zećeve po šumi i pričati joj kako se obrađuje željezo...a obrada lijesa čak na petom mestu, yeah right! Znači ako mi ponestane teme za pričati, počet ču pričati o obradi lijesa, željeza,...i to na stranom jeziku!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47150 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/08/2024 : 07:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

baš kovaštvo i strijelstvo prije putovanja, moš mislit. Nema ništa bolje nego nekoj ženi reči kako lukom gađaš zećeve po šumi i pričati joj kako se obrađuje željezo...a obrada lijesa čak na petom mestu, yeah right! Znači ako mi ponestane teme za pričati, počet ču pričati o obradi lijesa, željeza,...i to na stranom jeziku!

Predstavi se ka Džek Trbosijek iduci put.

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 08/09/2024 : 04:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

problem je ako se ukombinuje par od ovih..

taj sam
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/11/2024 : 07:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Kod mojeg jutarnjeg pregledavanja foruma na topicu “USA izbori” naletih na ovo:
[url=https://postimages.org/][/url]
…e pa tonto moj, ako ti živiš u Zadru i ako si ovo iznad spomenuo ubojstvo koje se dogodilo pred skoro 20 godina, onda definitivno pobuđuješ moju sumnju da si Zadranin? Pa svaki Zadranin koji zna za taj slučaj bi joj pljunuo u lice da je danas sretne na cesti.
Fufa je godinama isisavala život jednom mladom čovjeku,te prijetila rastavom i ono najgore, prijetila da nikada u životu neće vidjeti sina izvlačeći tom prijetnjom od njega sve njegove mukom zarađene plaće koje je trošila prvenstveno na izlaske i ljubavnike. Na kraju mu je zabila nož u leđa te pustila da iskrvari i crkne na cesti poput neke životinje. Zasluženu zatvorsku kaznu nikada nije odslužila jer je nekim čudom dobila pomilovanje, a danas netko zarađuje novce pišući knjige ili snimajući filmove izvrćući ili izostavljajući pri tome sve činjenice zbog čega se uskom krugu obitelji, prijatelja i sugrađana jedino može izvrnuti želudac zbog prikazivanja ubojice kao žrtve.

Edited by - Oki on 08/11/2024 07:59:57
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/11/2024 : 08:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Može muškarac biti najveći dobričina, miran i blag prema ženi sa kojom je u braku iako je ona sve drugo loše, samo ne žena….možda ga neće smetati ni to što nemaju zajednički život ni činjenica da fufa ima desetke ljubavnika…sve će pretrpjeti samo da dijete ima normalano odrastanje, ali ako netko od tebe izvlaći novac prijetnjom neviđanja djeteta u daljnjem životu, ja vjerujem da se i najmanja bubica i beskičmenjak može trenutno pretvoriti u zvijer. Čovjek je pukao možda prvi puta u životu i zaradio nož u leđa.
Danas ga takozvane spisateljice nazivaju dugogodišnjim nasilnim suprugom, a od žene koja je u tom braku bila nasilnik i u konačnici ubojica rade žrtvu i plasiraju u medije priču sasvim krivim primjerom.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7985 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 08/11/2024 : 08:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

ali ako netko od tebe izvlaći novac prijetnjom neviđanja djeteta u daljnjem životu

To je tako čest slučaj, nažalost.
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
605 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 08/11/2024 : 08:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Možda nije baš za ovaj topic, ali da osvijesti one koji misle da će njihova kolekcija stripova očarati nježniji spol:

https://www.index.hr/magazin/clanak/youtuberica-otkrila-najneprivlacniji-hobi-kod-muskarca-izazvala-je-zestoke-reakcije/2593109.aspx

Prepariranje?????

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8294 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/11/2024 : 08:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ovako. Ionako sam jucer odlucio se pokupit s foruma. Prvo, osobno sam poznavao ljude, a ubijeni mi cak bio i prijatelj. Ne znam sto ljude tjera da prave ovakve pausalne zakljucke bez imalo srama jer blagog pojma nemaju o cemu pricaju kao sto nikakvog uvida u situaciju nemaju. Pun mi je kurac glupana koji se prave pametni, ali ajde. Drogsy je pametan covjek ili sam ga barem takvim smatrao jer itko tko ima imalo doticaja sa stvarnoscu ne moze nadrobiti onakvu gomilu gluposti... i onda jos ja i ovakvi su ti koji dovode trumpa na vlast jer kao svojim pisanjem mobiliziram njegovo glasacko tijelo. E pa ako ce se zbog mene ti glupani propinjati na zadnje noge, odlicno, nosit cu to kao orden. Iz postovanja prema clanicama svoje obitelji koje su prosle pakao hrvatskih institucija samo i iskljucivo zato sto su zene ja te drogsy saljem u tri pizde materine. Ovaj forum mi je iz krasnog mjesta postalo mjesto gorcine i zalosti. Sve je za ljude i biti u pravu i biti u krivu, i biti glup i imati emotivne izljeve (kao sto je ovaj moj na kraju krajeva). Ali kada moderatori sute na onaj level mizoginije u ponovo otkljucanoj temi, ja dalje ne mogu. Onakvo pisanje jednog potpunog kretena, idiota bez grama mozga, ljudskosti i icega sto cini iole normalnog covjeka je potpuna tragedija.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7985 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 08/11/2024 : 09:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ne volim da iko (ko vredi) napušta forum, ali ako neko nema stomak za radikalno drugačije stavove od sopstvenih, ne treba da učestvuje u ovakvim diskusijama.

To je mnogo lakše od svađanja, nerviranja i napuštanja foruma.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26822 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/11/2024 : 09:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Tonto je puka ko cvrčak...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/11/2024 : 09:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimg.cc/2qxnpS01][/url]
…i ja uvijek imam dvije babe za informaciju iz prve ruke😂
Eto Tonto, kažeš da ti je ubijeni bio prijatelj…znaš gdje je radio i što je radio.
Kraj devedesetih i početak 2000-tih je radio na brodovima tadašnjeg croatia lajna (bivša jugolinija) koji je tada propadao…svi su bježali od njih jer su plaće kasnile, a ugovori radnika koje su potpisivali na šest mjeseci su se redovito produživali na sedam mjeseci, pa kada bi se iskrcali, događalo se da bi se na novi brod vraćali već dva tjedna nakon iskrcavanja zbog manjka radne snage.
Moj stari i tvoj pokojni prijatelj su odradili nekoliko brodova zajedno, a u stvari radilo se o tankerima koji baš nisu prečesto uplovljavali u jadran, mada je jednom jedan brod zbog nečega bio par dana u Bakru kada smo sestra i ja iskoristili priliku i posjetili starog pošto ga nikada rjeđe u životu nismo viđali (znači bilo je godina u kojoj je stari samo 20-tak dana na godinu bio u Hrvatskoj). Kod tvog prijatelja je već tih godina bilo lako primjetiti da mu nešto ne štima u životu, a u uskom krugu ljudi sa kojima živiš i radiš, nakon par kapljica, najlakše se izjadati-uglavnom tu njegovu lošu situaciju u braku su kolege sa posla znale mnogo prije pogibelji.
Nakon što je croatia line propala, pokojni je vjerovatno zbog novog posla prvi put u komadu sastavio više vremena u zajedničkom životu sa obitelji i tada je sve eskaliralo.
Nekoliko godina kasnije je stari radio za neku stranu kompaniju i radilo se po principu da se u Hrvatskoj skupi pun kombi pomoraca koji bivaju odvezeni u Zagreb na aerodrom kako bi se ukrcali na brod negdje u svijetu.
Te jedne godine kada je dotična bila pomilovana sam imao punu kuću pomoraca (ne znam jel su bili na putu za Zagreb ili iz Zagreba), ali vijest puštanja iste iz zatvora ih je razbjesnila toliko jako da sam mislio da je došlo do neke svađe, ali bio je to samo bijes zbog puštanja ubojice njihovog kolege, koji je po njihovim izjavama bio prevelika dobričina i beskičmenjak po pitanju problema iz braka.
Doduše, istina je da bi većina tih ljudi počev prvo od mojeg staroga za rješavanje bračnih problema savjetovala samo neki oblik nasilja, ostaje i činjenica da su svi za pokojnog govorili da je previše dobar i popustljiv.

Edited by - Oki on 08/11/2024 09:53:15
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 09:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ne znam kako ti neko može izvlačiti novce
imaš plaću imaš mjesec...
imaju nužni računi nužna hrana podeliš deci i sta ostane NIŠTA

šta ti izvlači?

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 09:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Tonto je puka ko cvrčak...

godine... raja puca nevjerojatno

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 10:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:
Originally posted by Oki

ali ako netko od tebe izvlaći novac prijetnjom neviđanja djeteta u daljnjem životu

To je tako čest slučaj, nažalost.

jaro dragi od mog rođaka žena je pokupila djecu i otišla
ima tome 40 godina
razveli su se samo civilno a na selima nijedna te neće do nisi udovac

poenta mog upisa je da su djeca ko majka jer nakon 40 godina nije zovnut ni na svadbu ni na krstenje unuka

jeste bolno i sve ali lik nista uopce nije lose uradio
zena je luda a djeca su ocito pokupila njezine gene

dakle ako parama nekog moras zadrzati nek ide ba

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 10:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
djeca su mala bila i da se sjećaju ako je ista lose uradio...ali su znali 1993 doci na mackare i dobiti 500 maraka od djeda a ona dodje na sprovode i ne izrazi sucut samo stoji ko rodbina
znaci budale ne jebi niti kuci vodi

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/11/2024 : 10:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

ne znam kako ti neko može izvlačiti novce
imaš plaću imaš mjesec...
imaju nužni računi nužna hrana podeliš deci i sta ostane NIŠTA

šta ti izvlači?

Pa nisu živjeli zajedno, žena u Zadru, a on većinom na relaciji arapske zemlje - Nizozemska.
Kada žena traži novce za potrebe djeteta, kako ćeš ograničiti količinu?
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000