Pa to je to - desetorica koji govore da znaju još desetoricu, a isti je kružok ljudi u pitanju. :D
Poenta je da strip dođe do što većeg broja ljudi, što kuće kao što su Fibra, Najkula i Stalker rade na fenomenalan način, mnogim ostalima džaba i kiosci i "reputacija" i sve. :D
A to je izgleda trn u oku mnogim forumašima koji misle da se išta pitaju. :D
Ne može se svima ugoditi. Majice ipak ja plaćam, i to popriličnu cifru, a zatim i poklanjam, stoga ih biram da se u prvom redu MENI svide, jer ja ću ih sigurno nositi, a vi možete i ne morate, kako hoćete.
Ne može se svima ugoditi. Majice ipak ja plaćam, i to popriličnu cifru, a zatim i poklanjam, stoga ih biram da se u prvom redu MENI svide, jer ja ću ih sigurno nositi, a vi možete i ne morate, kako hoćete.
Znaci radis poklon samom sebi koji ces velikodusno podijeliti s publikom.
Imam samo jednu od svih tih majica :) Pitanje eto koliko koristi Marko ima ("veca prodaja", good will poeni, epp :) ) od tih majica ali lepo da postoji to za one kojima su takve stvarcice vazne
kad ste vec spomenuli u kojim velicinama idu zenske majice u kojim idu muske ?
sorry za mali offtopic, ali zna li neko postoji li zvanicni sajamski katalog za druge strip izdavace iz Hrvatske. interesuje me u prvom redu Bookglobe.
sorry za mali offtopic, ali zna li neko postoji li zvanicni sajamski katalog za druge strip izdavace iz Hrvatske. interesuje me u prvom redu Bookglobe.
Bookglobe nema sajamski katalog, ali oni ionako na Interliberu uvijek imaju cijelu svoju ponudu.
Ovdje imaš popis svih njihovih izdanja, a za cijene ćeš morati doći osobno na sajam, kao što reče jaki.
Hvala na odgovorima, dobro bi došao jedan katalog kao što je Markos pripremio čisto da čovjek može napraviti neku listu prioriteta, pogotovo za nas koji dolazimo izdaleka. Conane sigurno uzimam.