Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Deers, ubacio sam sve ove tvoje prijedloge. Naravno da i slovenski strip spada pod domaće Hercule, ubačen je i Crni Roko! Čini se da ipak imamo pristojan broj recenzija domaćih stripova, tko bi rekao onako na prvu.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Dame i gospodo, da li zna netko koliko je boomerang casopisa izlazilo u Hrvatskoj, je li broj 38 tocan broj? I da li netko ima stripove ninja kornajce koje su izlazile isto u Hrvatskoj? Kupujem ili mijenjam :) Mozda nije dobro mjesto za pisanje, ali ovo mi je prvi post na forumima ikad pa se jos ucim :)
Ma sasvim slučajno sam se sjetio tih recenzija, jer nešto čačkam po Petrušinim stripovima i nikako da nađem te tekstove.
Hvala tebi što si stavio linkove.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.