Author |
Topic |
Tonto
Advanced Member
8297 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 19/11/2024 : 09:15:25
|
Fibra, strip agent, oz... sve je to planirana kupnja, ono što me najviše razveseli su one neplanirane kupnje.
[/url] [/url] [/url] |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7993 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
ŠAŠ
Average Member
637 Posts
Member since 13/10/2013 |
Posted - 19/11/2024 : 09:47:54
|
quote: Originally posted by Markos Fibra je ove godine oborila sve rekorde ...
svaka čast,čestitke! pitam se postoji li koja knjiga na interliberu koja je prestigla gričku po broju prodanih primjeraka |
|
|
Tonto
Advanced Member
8297 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
udarnik007
Senior Member
Croatia
1108 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 19/11/2024 : 11:58:03
|
quote: Originally posted by ŠAŠ
quote: Originally posted by Markos Fibra je ove godine oborila sve rekorde ...
svaka čast,čestitke! pitam se postoji li koja knjiga na interliberu koja je prestigla gričku po broju prodanih primjeraka
Postoji. AGMov Imamo Dinamo! 😁 Ali je Gricka opasno blizu koliko znam i drago mi je zbog oba izdanja. |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2139 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 19/11/2024 : 12:09:39
|
Uh taj Largo Winch su tih 20 albuma kompletan serijal? |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
Lajkovcanin
New Member
Serbia
110 Posts
Member since 22/02/2024 |
Posted - 19/11/2024 : 12:26:15
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Uh taj Largo Winch su tih 20 albuma kompletan serijal?
Nije završen. Mislim da je krajem 2023. izašao 24. album. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 19/11/2024 : 13:34:24
|
Što je najgore trebaju min 21 i 22 da se završi ta zadnja priča. Pričam o Largu. Berni je rekao da ne misli dalje izdavati. Ja sam inače ovo kupio čim je izašlo, meni jer Largo odličan, kao i sve od Van Hammea. ;) |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2139 Posts
Posted - 19/11/2024 : 13:49:00
|
Izvinjavam se svima koji su na temi zbog interlibera ali..
kljucno pitanje je da je ovaj serijal (larwo winch) negde isao u integralima? :)
kod mene u *.se samo u magazinu (format manji od A4) (zajedno sa modesti, ripom itd)
pogledah sad i videh da su prvih 20 albuma sa van hamme-om https://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/Largo_Winch
|
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
Edited by - matori paraliticar on 19/11/2024 13:51:15 |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 19/11/2024 : 14:10:03
|
Pa zapravo bi bilo dobro da je i ovdje išao barem 2u1 jer je jedna priča u dvije epizode, sve osim te koja se proteže od 19-22. A za ovaj crtež je grijeh da je u manjem formatu od A4. Crtež je odličan. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 19/11/2024 14:10:38 |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4028 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 22/11/2024 : 11:31:52
|
quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by Lajkovcanin
Danas ce biti guzve.. valjda cu uloviti gričku
Matori paralitičar lovac na veštice 😂
ček,ček, zar nisam ja angažovan za nabavku Gričke?? Matrori više ne zna za šta je kome rekao da mu uzme.
Tako je mene zamolio da mu uzmem strip Kuća od Paco Roca i prvi broj Zagor Original...ionda me godinama zavlačio sa preuzimanjem da bi mi nakon 3,4 godine poslao poruku da je nabavio negdje drugdje strip????? Kako nabavio negdje drugdje? Šta ja da radim s tim njegovim stripom ( stripovima) ???? Njemu više ne trebaju pa nek slobodno prodam ?????😂😂😂😂😂 Uglavnom, debil 😂😂😂😂
Jedini 'osteceni' si u 15 godina (a nije da nije bilo puno raznih dogovora za znatno vece pare nego ove). (strip kuca sam nabavio u Srbiji jer sam te godine (u stvari nisam isao ja nego neko moj zaboravih) samo tamo isao a ne do RI, hteo sam ga citati sto pre a ne da cekam da ga pokupim ko zna kod tebe (nismo imali tacan dogovoor o preuzimanju, to sto sam trebao uraditi je da sam ti trebao doturiti pare pa ne bi imao razlog za biti nezadovovljan, sledeci put kad se nekim dogovaras daj tacne uslove i neces imati problem, ovo smo inace dogovarali tokom korone kad se nije znalo ko ce gde ici i kada, preuzimanje bla bla) Znas ti okolnosti koje su dovele do toga. A to debil zadrzi za komunikaciju sa svojim okruzenjem.
mislim jesi li ovo napisao ili nisi ..?
"On 2021-04-20 20:16, sumohrvat wrote:Pa ja sam ti uzeo taj strip još prije godinu dana kada si pitao... Ako je izašao reprint onda si slobodno uzmi taj reprint, a ja ću zadržat ovaj sebi.."
nakon toga sam predpostavljao da je prica bila gotova...izuzev tog jednog zagora
nisam ja bez greske ovde ali nisi ni ti napises da uzmem reprint a kad uzmem onda ti to ne pase ono "posle 3,4 godina takodje nije tacno javio sam ti u avgustu 2021 da cu uzeti reprint" (reprint je izasao u cetvrtom mesecu 2021 a prvo izdanje tacno dve godine ranije, ja sam te zamolio da nabavis tokom 2020) bez veze
.....
jos mu se javim u maju 2022 (posto sam se spremao ici na godisnji i imao prilike da nesto odradim od eventualnih obaveza) i pitam kako je stanje, e sad da li nije procitao ili ignorisao ne znam, uglavnom odgovorio nije
"On 2022-05-22 18:30, matori paraliticar wrote: Da li i dalje imas nesto za mene kod sebe? Kuca od Fibre i neki cini mi se Zagor?
Ako slucajno da, preko nekog mozes nesto poslati u X1, X2 i X3 to bi moglo biti neko resenje. Ako nemoze pokusacemo resiti nekako ipak.
Ucinio si mi uslugu kada si nabavio ta izdanja i ne bi sada da ispadne da se ne zelim oduziti ako to mogu."
------ mislim bezveze je sve ovo ali ako je vec pokrenuo pricu nek izbaci realan opis a ne kako se seca da se desavalo raditi nesto po secanju a ne cinjenicama je riskantno, nije ni da se meni nije desilo nekada (a verovatno i svakome od nas)
ps inace anto nema veze sa nabavkom gricke za mene, zezao se a sumo se upecao hvala majstore (sumo) jos jednom za ono "debil" ..
Drug,ne lupetaj.... Naručio si mi stripove jer su se rasprodali. 3,4 godine si me zavlačio s dolaskom i preuzimanjem da bi mi na kraju mrtav hladan rekao da si nabavio negdje drugdje i da si ovaj strip zadržim ili ga prodam. Sasvim svejedno jel riječ o vrijednosti jedan euro ili milion ispao si nekorektan i seronja. Sve ovo sta pises je samo pokusaj izvlacenja. I da, ne trudi se pisati mi u inbox jer tvoje poruke samo proslijedim u otpad gdje im je i mjesto. Lijep pozdrav. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21111 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
matori paraliticar
Senior Member
2139 Posts
Posted - 22/11/2024 : 13:44:50
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Drug,ne lupetaj.... Naručio si mi stripove jer su se rasprodali. 3,4 godine si me zavlačio s dolaskom i preuzimanjem da bi mi na kraju mrtav hladan rekao da si nabavio negdje drugdje i da si ovaj strip zadržim ili ga prodam. Sasvim svejedno jel riječ o vrijednosti jedan euro ili milion ispao si nekorektan i seronja. Sve ovo sta pises je samo pokusaj izvlacenja. I da, ne trudi se pisati mi u inbox jer tvoje poruke samo proslijedim u otpad gdje im je i mjesto. Lijep pozdrav.
Nisi odgovorio da li si ovo napisao ili nisi
"On 2021-04-20 20:16, sumohrvat wrote:Pa ja sam ti uzeo taj strip još prije godinu dana kada si pitao... Ako je izašao reprint onda si slobodno uzmi taj reprint, a ja ću zadržat ovaj sebi.."
a timeline sam postavio ovde pa ti ne vredi ta prica o 3-4 godina kada je kraci period
u maju 2022 sam ti se javio pa si se pravio lud i sad taj period uracunavas kao "zavlacenje"
Pises po secanju a ne po cinjenicama ali i pored toga znam da nije sve ispalo kao zeljeno ovde ali svejedno nisam ni debil ni seronja kako si me nazvao.
inace nisu oba stripa bili rasprodani nego samo kuca a ne onaj kiosk zagor ali to je mali detalj, veci je onaj da si mi sam rekao da ako izadje reprint (a izasao je bas tih dana 2021) rekao "da ces zadrzati ovo sto si uzeo"
nemam razloga da iskrivljujem nesto, taj mejl je cinjenica nije secanje, emocija ili nesto trece
ponovio sam ovo sada, necu vise. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40286 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 22/11/2024 : 14:35:52
|
Brojadine, Sumohrvata znam godinama i jeste lud ali je ljudina. :) Po ovom sto ovde vidim nisi ispao fer. Da sam rekao nekom da mi kupi nesto pa u napadu neizdrza uzeo na drugom mestu uzeo bih i taj od drugog pa onda video sta cu sa tim.
To sto ti je napisao da ce zadrzati sebi je protest, koliko ja njega znam a ne oprost. Nadam se da ne vidis ovo kao proseravanje vec kao dobronamernu kritiku. Necu se vise nadovezivati na tu temu svakako. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2139 Posts
Posted - 22/11/2024 : 16:04:35
|
Dobro je da si napisao svoje vidjenje (zahvalan sam) upravo zato sto sam znao da ste dobri sam se upustao u ovo sa njim a i cinio mi se covek na mestu (i dalje mislim da jeste). Protumacio si kako si protumacio ono sto sam napisao. Rekoh ponudih mu u maju 2022 da resimo ovo (ako je jos imao te stripove) pa je to ignorisao. Ne mogu da resim nesto kada druga strana ne slusa. Da sam ga hteo nesto prevariti/zavlaciti ili tako nesto cutao bi o nabavljenom reprintu i resio sa njim ono sto mu dugujem prvom prilikom (jer takav je bio dogovor, nismo odredili vremenski kada treba da se oduzim)(a ta prilika je na kraju bila 2023 ali tada vise nismo bili u kontaktu). Ne znam sta se tada desilo da li je zaboravio da je rekao da ce zadrzati taj primerak ili se nakon nekog vremena predomislio a nije mi javio. dosta smo o ovome na javnome ako neko smatra da sam bas,bas pogresno postupio nek mi se javi na pm pa da mozda ukapiram sta sam mogao drugacije uraditi u datim okolnostima |
|
|
Topic |
|