Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2632 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 02/12/2024 : 14:59:51
|
quote: Originally posted by wintermute
Ja sam radio geneticko testiranje ovde u USA preko National Geographic Genographic projekta pre oko 8 godina (2016). Ne znam koliko im je baza bila pouzdana tada a projekat se i ugasio pre par godina. (U to vreme su dva najjaca projekta bila taj i 23andme, ja sam se odlucio za ovaj, mislim da je kostalo $199 po osobi... i moja supruga je isto bila narucila).
Evo kako je to izgledalo i evo mojih rezultata i nekih jos interesantnih stvari (posalju ti ogroman dokument na kraju iz koga sam izvadio neke zanimljivosti).
Prvo, evo kako je izgledao paket i uputstva za slanje DNA uzorka:
Moji rezultati su bili:
Eastern Europe 46% Western and Central Europe 29% Asia Minor 25%
Sto me je svrstalo kao najverovatnije čeha a kao drugo verovatno u bugarina
Zatim, daju ti poznate ljude sa kojima imas zajednickog pretka, evo moje liste "rodjaka":
Here we estimate when in time you shared a direct female or direct male ancestor with a famous historical genius. Learn about your own Genius Matches below.
Queen Victoria Nicolas Copernicus Benjamin Franklin Marie Antoinette Napoleon Maria Theresa Ramses II / Ramesses the Great Petrarch Abraham Lincoln Richard III Jesse James Abraham Lincoln Genghis Khan Leo Tolstoy Charles Darwin Nicolas Copernicus Thomas Jefferson King Tut Sir Frances Drake Nikola Tesla Richard III Alexander Hamilton Martin Luther
Na kraju, bilo mi je drago da sam skoro duplo manji neandertalac od prosecnog coveka
Turci su to, ne Bugari |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|