forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 658

vladar
Average Member

Serbia
762 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 07/12/2024 : 11:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by vladar

quote:

Sto Zeljko da 100k€?

Nisam bio prisutan kada je Zeljko dao 100k i ne znam da li ih je dao.
Po prici, on je kupio sezonske za neke svoje ljude.
Kao sto ti nekoga, npr. bliskog, castis picem, klopom, i sl., on je nekoga castio ulaznicom.
Ti, koje je Zeljko castio, osim DV, verovatno nikada nista nisu uradili za KKP.
Ni Zeljko, kada ode u penziju, ne treba da plati sezonsku. Njegova stolica, moze takodje da bude zlatna, treba da bude na centru uz Duletovu.

Pa on je Duletu kupovao karte. Ko zna jos kome. I? Sta sad?

Ne razumem sta hoces da kazes.
I napisao sam da je Zeljko kupio kartu DV.
Ali .....
Ne treba Zeljko, Vlada, Sasa, ....da kupuje kartu DV.
On je tu sezonsku MORAO, ne trebalo nego MORAO, da dobije od KLUBA!
Cak nije ni morao da dobije fizicki sezonsku kartu, nego svoje stalno (dozivotno) mesto u prvom redu do parketa!!!
Kao sto sam napisao, da se zna da je to mesto njegovo i da bude prazno, ako/kada ne moze da dodje na utakmicu.
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
762 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 07/12/2024 : 12:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote

[/quote]

Pa on je Duletu kupovao karte. Ko zna jos kome. I? Sta sad?
[/quote]

Btw, da li Zeljko, sutra kada ode u penziju, treba da kupi sam sebi sezonsku ili bi trebalo da mu KKP da pocasnu kartu na najboljem mestu do parketa?
Samo toliko.
Da zanemarimo cinjenicu da i DV i Zeljko imaju dovoljno, posteno zaradjenog, novca da sami sebi kupe karte.

I nemoj mi reci da je bitniji KUM u prvom redu do parketa, koji je platio kartu (a kojeg do dolaska KUMA na vlast nije imalo kuce za sta da ujede), od DV!!!
Da ponovim, zabole me za 10K od kuma, starleta, kojekakvih skorojevica i pavijana.
Gde su bili kad je klub bio u g...., kada se DV borio protiv svakojakih "Covica" koji su hteli da "stave tacku na crno-beli svet"?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/12/2024 : 12:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma naravno da nije. Ja damo kazem da ako se pravilo donelo onda se pravilo postuje. I ja bih napravio sky lozu za legende ili prvi red, ili nesto iza klupec sta god. Ali ako otvoris to kome treba dati a ko treba platiti nema od tog nista.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25368 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/12/2024 : 13:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Dusko Vujosevic je jedna od najvecih legendi gluba.
On mora da ima mesto u prvom redu na samom centru i da ta stolica bude zlatne boje i da se zna da je njegova. Kada ne dodje, ta stolica ostaje prazna.
Ovaj Partizan postoji zahvaljujuci DV!

Potpisao bih ovo, pošto cenim čoveka veoma. Jedan od retkih normalnih u oba kluba. Ali izgleda mi da ste vi kao Real : veliki klub malog karaktera, koji šutira svoje legende.

Kao i obicno, ne slazem se sa tobom

Pa ne znam šta da ti kažem. Ja sam potpisao to što si ti napisao, pa ako se ne slažeš sa mnom, onda se ne slažeš ni sa sobom.

Ali u stvari, nebitno. Uživajte.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16434 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/12/2024 : 14:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja damo kazem da ako se pravilo donelo onda se pravilo postuje.

Koja glupost. Znači na ovako glupa pravila treba ostati nem i slegnuti ramenima.

Ostoja je rekao i da se ne vređa Vučić. Sreća pa to nije stavio kao pravilo.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 07/12/2024 14:08:03
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/12/2024 : 14:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ajde ne pravi se lud. Pravilo je pravilo. Valja ili ne valja oceniti na izborima za predsednika. Sto se mene tice, klub je od gasenja doveo na ovaj nivo, ja u njegovo rukovodjenje verujem.Dati Duletu, Dati Kicanovicu, dati Danilovicu, dati Bericu, pa Scepanovicu, pa ne znam kome jos i ode sve u kurac opet. Onaj ko nije vodio firmu pojma nema sta znaci kada pravis izuzetke od pravila, sve se urusi ocas posla a treba brdo vremena da nesto napravis. Ja sam jako striktan sto se tice pravila i apsolutno podrzavam svako postovanje istih.

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
762 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 07/12/2024 : 15:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dusko Vujosevic je jedna od najvecih legendi gluba.
On mora da ima mesto u prvom redu na samom centru i da ta stolica bude zlatne boje i da se zna da je njegova. Kada ne dodje, ta stolica ostaje prazna.
Ovaj Partizan postoji zahvaljujuci DV!

Potpisao bih ovo, pošto cenim čoveka veoma. Jedan od retkih normalnih u oba kluba. Ali izgleda mi da ste vi kao Real : veliki klub malog karaktera, koji šutira svoje legende.

Kao i obicno, ne slazem se sa tobom

Pa ne znam šta da ti kažem. Ja sam potpisao to što si ti napisao, pa ako se ne slažeš sa mnom, onda se ne slažeš ni sa sobom.

Ali u stvari, nebitno. Uživajte.

Razumeo si odlično šta sam napisao.
Ne slažem se sa tobom oko "malog karaktera" kluba.
To si provukao onako usput i sa tim se ne slažem.
Ostalo stoji.

Uživaj.
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
762 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 07/12/2024 : 16:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde ne pravi se lud. Pravilo je pravilo. Valja ili ne valja oceniti na izborima za predsednika. Sto se mene tice, klub je od gasenja doveo na ovaj nivo, ja u njegovo rukovodjenje verujem.Dati Duletu, Dati Kicanovicu, dati Danilovicu, dati Bericu, pa Scepanovicu, pa ne znam kome jos i ode sve u kurac opet. Onaj ko nije vodio firmu pojma nema sta znaci kada pravis izuzetke od pravila, sve se urusi ocas posla a treba brdo vremena da nesto napravis. Ja sam jako striktan sto se tice pravila i apsolutno podrzavam svako postovanje istih.

Izgleda da, u jednom delu, pogrešno razumeš nas ostale koji ne delimo tvoje mišljenje oko nekih stvari.
SVI smo za to da se pravila poštuju. Tako je jedino normalno i tako bi MORALO da bude.
Ali, NIJE tako.
Pogledaj oko sebe na utakmici koliko ljudi stoji na prolazima. Ko je njih uveo, ko je njima dao/prodao "karte za stajanje"?
Kakva karta za stajanje???
Po kom je to pravilu?
Da li se taj prihod prikazuje, kome ide, da li se plaća porez na to?
Hocemo pravila? OK, super!! Ali nemoj da se pozivamo na pravila samo kada nama to odgovara.
Hoću da gledam utakmicu sa svog mesta sedeći, a ne da stojim 2 sata jer od padobranaca sa prolaza ništa ne vidim.
Ko hoće da stoji, lepo među "navijače" pa tamo neka stoji, neka mu skaču po glavi, baš me briga!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/12/2024 : 18:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, iskreno. Da znam komentarisao bih. Ne znam za te karte niti sam ih video. I ja bih da gledam utakmicu sedeci, nisam vise klinac, ali to je zato sto ovi ispred mene svi stoje :)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/12/2024 : 17:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Preko kurca igramo ABA.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6203 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 08/12/2024 : 19:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Da smo normalan klub, umesto kriminalaca i mutnih likova koji sede u prvom redu, taj red treba da bude rezervisan, isključivo, za legende kluba. Tamo treba da sedr Kića, Praja, Dule, Sale i ostali velikani kluba. Da se pred svaku utakmicu ispoštuju, tako što će spiker pročitati imena prisutnih da ih pozdravimo i da to postane lepa tradicija.

Amin.
Na ovome bi itekako trebalo da se poradi. Veličina kluba se meri (i) prema tome kako se odnosi prema legendama.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/12/2024 : 22:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jesu li legende kluba Grbovic, Tomasevic, Rebraca, Loncar? Treba i njima da damo?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/12/2024 : 23:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Inace, rutinska pobeda u Laktasima. Raduje me kako Vasington igra. Doveden covek kao sebican suter, sad vola ne moze da ubode ali probija i razigrava uz dobru odbranu kao zmaj. Majk lagano pocinje da bude prva cetvorka za sta je i doveden. Brauna jos moramo da nadjemo. I ako Pokusevski pokaze 70% svog talenta ova ekipa moze da bude ozbiljan cinilac u EL.

Sto se fudbala tice, oci mi ispale gledajuci muku. Ali bar ima nase dece pa hajde.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6203 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 09/12/2024 : 10:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesu li legende kluba Grbovic, Tomasevic, Rebraca, Loncar? Treba i njima da damo?

Ja mislim da jesu.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/12/2024 : 10:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Naravno da jesu. Ali sada ne mozemo ocima da ih vidimo. Ko zna sta ce biti sutra sa Duletom. Ja njega volim vise od 90% moje familije. Ali stvarno jesam za neka pravila i malo postavljanje nekih stvari na mesto.

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
762 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 09/12/2024 : 10:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

quote:

Ja mislim da jesu.

Ja mislim da nisu. Iz više razloga.
Prvo, navedeni su kolaboracijom sa okupatorom pljunuli na svoja ranija dostignuća. Mnogo je takvih, iz svih sfera javnog života, među sportistima, umetnicima, naučnicima, .... Ja me mogu da ih smatram legendama.
Drugo, nabrojani i nisu nikakve legende Partizana. Ko smatra Tomaševića legendom KKP? Lončara? Rebraču? Veći doprinos u osvajanju EL imao je Dragutinović od Rebrače. Rebrača je uradio više za reprezentaciju nego za KKP, btw. Grbovića je pratio neki hajp 80.-tih zbog stila igre i činjenice da je u jednom periodu bio glavni igrač i to je to. Svojim postupcima prema KKP, u poslednje vreme, zaslužio je samo prezir navijača.
Treće, legende su Kićanović, Dalipagić, Đorđević, Berić, ... Nije legenda svako ko je igrao u KKP ili ga trenirao. Status legende se stiče zaslugama kako na terenu tako i van njega, u toku karijere i po njenom završetku.

Ima ona izreka za Džajića da je čovek koji je za života uspeo da uđe u legendu i izađe iz iste.
Ima takvih dosta, koji su lične (stranačke) interese stavili ispred javnih i nikako se ne mogu smatrati legendama, niti će ih iko pamtiti kao takve.

Btw, što "legenda" Tomašević ne dođe na utakmicu?
Kako li bi prošao?

U svakom slučaju, previše širimo priču na to da li je zaslužio ovaj ili onaj.
Dule je, po meni, morao da ima počasnu doživotnu kartu.
Pomenuo sam pokojnog Dudu i Oly, zamislite da sutra Željko kupuje kartu za Pao ili Fener. Nezamislivo!
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 09/12/2024 : 12:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
grbovic, tomasevic, loncar, rebraca...nisu legende kluba.
Iskreno, to da je maltene svakom ko je nosio dres Partizana, prisiven prefiks legenda, ne pije vodu.
Legende su Kica, Praja, Djordjevic, Danilovic, Divac, Paspalj...to je taj rang koji se treba dostici za titulu legende.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/12/2024 : 13:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Vladar
Zaboravljas da medju nama ima navijaca kojima je Vucic Bog i koji smatraju da mi gresimo. To je ono sto ti pokusavam reci sve vreme. Legende kluba jesu i Grbovic i Tomasevic i Loncar i Rebraca. Nisu u rangu sa Kicom i Prajom ali jesu legendarni igraci koje smo imali. Da li su smece? Najgore vrste za tebe i mene. Ali evo pitas recimo bivseg vodju Grobara Petrovgrad koji je sada odbornik SNS-a kod nas da li su mu smece, reci ce da su vrhusnki ljudi.

Taj Tomasevic ti sedi u lozi sada sa Mijatom na utakmicama FK-a.

I da dodam nesto, Zeljko sutra nikog ne bi pitao da mu kupi kartu i gde vec ne bi dozvolio da mu neko poklanja. On bi, siguran sam, sam kupio kartu i ne bi insistirao da sedi u prvom redu. Bez obzira koliko ja volim Duleta, on je ipak politicki aktivan, ipak je radio za ozbiljne pare, ipak se sa Danilovicem ozbiljno talio, ipak je tuzio taj klub.. Bilo je tu jos dosta igraca koji su poklonili klubu pare a Dule nije nijedan dinar.. Ne volim sto ovo moram da pisem ali mi se cini da idemo u idolopoklonstvo.

Nedaj Boze da se meni da taj klub na upravljanje, video bi onda sta su pravila i postovanje istih.

A ovim sto sam napisao da su Grbovic i Tomasevic i ostali legende kluba sam takodje hteo da kazem da bi se povuklo ozbiljno pitanje ko su legende a ko nisu i kojim bi se to kriterijumima odredjivalo? Mnogo suplja prica. Ostoja nije budala kada je uveo pravila, to potpisujem. A i malo me sramota tog ciganisanja Duleta koji trazi kartu. Ej, majku mu. Nemas para? Nisi zaradio dovoljno? Hocu i ja ZS13 i LMS4 da imam na zidu kao on slike ali ipak mi je vaznije da platim sezonske KK-u, FK-u, clanske RK-u i donaciju VK-u. Ja sam za taj Partizan potrosio brdo svojih para poslednjih 35 godina koliko idem na utakmice a od njega nikad nista zaradio. Aplauz da, slika, jedan dan minut cutanja ali odosmo u q sa idolopoklonstvom.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 09/12/2024 : 13:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Pricamo o Vujosevicu, Sale. Sa njim u istu recenicu ne mogu pobrojane "legende".
Dule je tom Partizanu dao najduzi niz titula u istoriji, dao je tom Partizanu najvrednije sto ima-zdravlje, i na kraju smo ga oterali kao psa, padajuci na spinove kafe kuvarica i sta ti ja znam.
I danas, Dule nema kartu ili mesto u areni znamo zbog cega i zbog koga, ovde nije novac u pitanju. I da je kupio sezonsku, opet bi bio problem zato sto je u hali. Nasli bi vec izgovor da mu se ne dozvoli ulaz u halu.
Ne moze Partizan naplatiti kartu Kici, Praji...i ljudima koji su pravili veliki Partizan. To je znak postovanja i zahvalnosti.
Ostojine price o pravilima su susplje na vise nivoa.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
762 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 09/12/2024 : 14:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Vladar
Zaboravljas da medju nama ima navijaca kojima je Vucic Bog i koji smatraju da mi gresimo. To je ono sto ti pokusavam reci sve vreme. Legende kluba jesu i Grbovic i Tomasevic i Loncar i Rebraca. Nisu u rangu sa Kicom i Prajom ali jesu legendarni igraci koje smo imali. Da li su smece? Najgore vrste za tebe i mene. Ali evo pitas recimo bivseg vodju Grobara Petrovgrad koji je sada odbornik SNS-a kod nas da li su mu smece, reci ce da su vrhusnki ljudi.

Taj Tomasevic ti sedi u lozi sada sa Mijatom na utakmicama FK-a.

I da dodam nesto, Zeljko sutra nikog ne bi pitao da mu kupi kartu i gde vec ne bi dozvolio da mu neko poklanja. On bi, siguran sam, sam kupio kartu i ne bi insistirao da sedi u prvom redu. Bez obzira koliko ja volim Duleta, on je ipak politicki aktivan, ipak je radio za ozbiljne pare, ipak se sa Danilovicem ozbiljno talio, ipak je tuzio taj klub.. Bilo je tu jos dosta igraca koji su poklonili klubu pare a Dule nije nijedan dinar.. Ne volim sto ovo moram da pisem ali mi se cini da idemo u idolopoklonstvo.

Nedaj Boze da se meni da taj klub na upravljanje, video bi onda sta su pravila i postovanje istih.

A ovim sto sam napisao da su Grbovic i Tomasevic i ostali legende kluba sam takodje hteo da kazem da bi se povuklo ozbiljno pitanje ko su legende a ko nisu i kojim bi se to kriterijumima odredjivalo? Mnogo suplja prica. Ostoja nije budala kada je uveo pravila, to potpisujem. A i malo me sramota tog ciganisanja Duleta koji trazi kartu. Ej, majku mu. Nemas para? Nisi zaradio dovoljno? Hocu i ja ZS13 i LMS4 da imam na zidu kao on slike ali ipak mi je vaznije da platim sezonske KK-u, FK-u, clanske RK-u i donaciju VK-u. Ja sam za taj Partizan potrosio brdo svojih para poslednjih 35 godina koliko idem na utakmice a od njega nikad nista zaradio. Aplauz da, slika, jedan dan minut cutanja ali odosmo u q sa idolopoklonstvom.

Iznosim svoje mišljenje, koje nikome ne namećem i ne tvrdim da sam u pravu. Naravno da nas ima i ovakvih i onakvih, da podržavamo ove ili one. Meni je to u redu, to je demokratija, mada je kod nas "malo" drugačija.
Meni oni nisu legende, nekome su bogovi i to je to. Složiću se da se sa takvima ne slažem.

Nisam Duletovu priču u toj emisiji razumeo kao da je on tražio kartu, već da je skrenuo pažnju na odnos koji klub (čitaj "uprava") ima prema njemu.
Da ponovim svoje mišljenje: DV zaslužuje počasnu doživotnu kartu u prvom redu! Ne radi se, što se mene tiče, ni o kakvom idolopoklonstvu, već o poštovanju onoga što je DV uradio za KKP.
Naravno da ima para, koje je pošteno zaradio. Da li se i sa kim talio, ne znam. Kako se "talio" sa Danilovićem pokazuje i nož u leđa koji je dobio od istog.
Opet pominješ tužbu, a znaš kada je i zašto tužio. Godinama mu je dugovan taj novac. Godinama! Tužio je kada je nova (instalirana) uprava ispala g.... prema njemu. To nije bilo usmereno prema klubu, i ako je klubu štetilo, već prema upravi. Btw, tako bi uradilo 99% ljudi u njegovoj situaciji.

Ovo sa Tomaševićem u loži je degutantno i komentarisati.

Slažem se da o nečijem "statusu" legende ne treba raspravljati, to sam već napisao.

Btw, garantujem da klubovi poput Pao i Fenera ne bi dozvolili Željku Obradoviću, i pored njegove želje, da kupi kartu za njihove utakmice i da bi to za njih bila sramota. Da najveći trener u njihovoj istoriji kupuje kartu?! Nema šanse.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/12/2024 : 14:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Pricamo o Vujosevicu, Sale. Sa njim u istu recenicu ne mogu pobrojane "legende".
Dule je tom Partizanu dao najduzi niz titula u istoriji, dao je tom Partizanu najvrednije sto ima-zdravlje, i na kraju smo ga oterali kao psa, padajuci na spinove kafe kuvarica i sta ti ja znam.
I danas, Dule nema kartu ili mesto u areni znamo zbog cega i zbog koga, ovde nije novac u pitanju. I da je kupio sezonsku, opet bi bio problem zato sto je u hali. Nasli bi vec izgovor da mu se ne dozvoli ulaz u halu.
Ne moze Partizan naplatiti kartu Kici, Praji...i ljudima koji su pravili veliki Partizan. To je znak postovanja i zahvalnosti.
Ostojine price o pravilima su susplje na vise nivoa.

Opet napominjem, mislim da niko ne sumnja u to da ja Duleta volim. I da bih ja voleo Duleta da vidim svaki put na utakmici. Nije bilo puta da nisam ustao da mu aplaudiram kada je usao u halu, nikada.

Ali ja ovo vidim drugacije. Dule jeste jedna od najvecih legendi kluba, bez sumnje. Ali, opet povlacim da ja volim pravila kod nekih stvari i da sam za to da se postuju. Ali, sto Vladar pise, voleo bih da je Ostoja dosledan uvek i svuda kada su pravila u pitanju.

I jos nesto, da li bih voleo da vidim Duleta u prvom redu ili Partizan koji nema dugova i napreduje, svakako ovo drugo.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/12/2024 : 14:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Iznosim svoje mišljenje, koje nikome ne namećem i ne tvrdim da sam u pravu. Naravno da nas ima i ovakvih i onakvih, da podržavamo ove ili one. Meni je to u redu, to je demokratija, mada je kod nas "malo" drugačija.
Meni oni nisu legende, nekome su bogovi i to je to. Složiću se da se sa takvima ne slažem.

Nisam Duletovu priču u toj emisiji razumeo kao da je on tražio kartu, već da je skrenuo pažnju na odnos koji klub (čitaj "uprava") ima prema njemu.
Da ponovim svoje mišljenje: DV zaslužuje počasnu doživotnu kartu u prvom redu! Ne radi se, što se mene tiče, ni o kakvom idolopoklonstvu, već o poštovanju onoga što je DV uradio za KKP.
Naravno da ima para, koje je pošteno zaradio. Da li se i sa kim talio, ne znam. Kako se "talio" sa Danilovićem pokazuje i nož u leđa koji je dobio od istog.
Opet pominješ tužbu, a znaš kada je i zašto tužio. Godinama mu je dugovan taj novac. Godinama! Tužio je kada je nova (instalirana) uprava ispala g.... prema njemu. To nije bilo usmereno prema klubu, i ako je klubu štetilo, već prema upravi. Btw, tako bi uradilo 99% ljudi u njegovoj situaciji.

Ovo sa Tomaševićem u loži je degutantno i komentarisati.

Slažem se da o nečijem "statusu" legende ne treba raspravljati, to sam već napisao.

Btw, garantujem da klubovi poput Pao i Fenera ne bi dozvolili Željku Obradoviću, i pored njegove želje, da kupi kartu za njihove utakmice i da bi to za njih bila sramota. Da najveći trener u njihovoj istoriji kupuje kartu?! Nema šanse.

Da mi imamo sponzore kao sto imaju Fener i Panatinaikos i da ne moramo da strepimo za budzet, porez, kazne itd. lako bih i ja delio karte. Ali kod nas su se pravila uvela da se dovedemo u red jer smo prvim sve sjebali.

Ne bi Zeljku naplacivali kartu ali bi Zeljko kupio kartu. To je razlika. U emisiji je Dule rekao Ostoji da on zaradjuje toliko i on bi kupio kartu. Kao da je neka teska sirotinja. Stvarno, koliko god pokusao da nadjem opravdanja za njega, malo ih teze nalazim.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/12/2024 : 14:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
A Danilovic je inace isto ispao jajara. I onda prema Duletu i ovom ulogom marionete u KSS-u gde je zvezdi uplacivao novac a Partizanu nula. Moje informacije su da kada su on i Dule otisli iz Partizana da su ostavili pustos i da su se talili preko igraca. Odatle neki mnogo cudni ugovori i Duletovo junacenje da on moze poslednji da primi platu. Ali, necu vise o tome.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/12/2024 : 14:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
I da ne ispadam ja sada bela vrana ovde, prestacu sa mojim insistiranjem na ovoj temi. Ja sam malo drugacijeg misljenja nego vi i gledam stvarno ovo sa biznis strane a ne navijacke glave.

Inace, kod Miklje sada dolazi Covic. Dule i on uz onu jajaru Pesica.

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
762 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 09/12/2024 : 15:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
Nije Dule pomenuo koliko Ostoja zarađuje da bi sebe predstavio kao sirotinju, što naravno i nije, već ga je prozvao jer svi znamo kako, preko koga i zahvaljujući kome Ostoja zarađuje te ogromne pare (pretpostavljam da deo mora i da vrati, kako bi se odužio).
Kada je zlo od Čovića prozivao Ostoju za ranije radove u Prislonici kraj Čačka, nije izmišljao. Sad odjednom čovek multimilioner. Po meni, Dule je na to mislio.

Niko ne poziva na "deljenje" karata.
Ovde se radi o manjem broju ljudi koji su zaslužili gratis kartu. Tih nekoliko hiljada eura, za gratis karte legendama, poput DV, niko ne bi zamerio. (osim tebe :-))
Pa, ja bih bio srećniji da klub da ložu Duletu, Kići, Praji, ... i da ih vidim na svakoj utakmici, nego da skorojevići, krimosi i starlete iz prvih redova, daju KKP milione i da od tih njihovih miliona dovedemo npr. Janisa.

Ako budem bio u prilici, nabaviću ili ću slikati kartu za stajanje, da vidiš primenu pravila.

Duletovo "junačenje" oko primanja plate mogu da razumem na potpuno drugačiji način. Da prvo mora da ima za igrače, pa tek onda za ostale. Kad je npr. Radonja to javno rekao, pre nekoliko godina, ekspresno je dobio otkaz od Čovića. A para im nije falilo.
O pustoši u KKP posle DV i Danilovića ne znam ništa, pa ne mogu da komentarišem. Znam samo za čestu praksu kod nas da se "novi" predstavljaju kao spasioci, da su oni prethodni bili zlo iza kojeg je ostala pustoš. Veoma često to i nije baš tačno, ali postoji svrha zašto se takva priča plasira.
Go to Top of Page
Page: of 658  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000