Author |
Topic |
igor23
New Member
Croatia
260 Posts
Member since 03/03/2020 |
Posted - 08/12/2024 : 12:49:54
|
Dylana i Bareta u isti koš??? Što je to Dylan zajebo u Vž ili na Šalati? Svirke su bile odlične. Bare(predgrupa) bio ušlagiran i bijel ko Batifjaka,što nije bilo ni bitno (ionako nitko nije došao zbog Baranuha) Pamtim da je Dylan triba doć u Pulu par godina poslije ,ali ga domoljubi spriječili . Tužili ga Tupsoni(Tompsoni) da vriđa svetu državu i govori negativno protiv "rvackog naroda" .Nije se baš puno tog prominilo od ondaquote: Originally posted by BeaGea
Ni prvi ni zadnji takav nastup neke legende. Koncerti kakvi su uobičajeni za dugovječne rokere. I Lu Reed ima mlitave koncerte, kao i Bob Dylan kad im se ne da. S Majkama i Bareom je već godinama tak, sve ovisi u kakvom su raspoloženju. Da ste bili prije par dana u Boogaloou vjerojatno bi drugu pjesmu pisali. Kak sam i ja pisala drugu pjesmu kad sam videl Dylanov nastup na Šalati, za razliku od onog u Varaždinu.
Bare je narkoman koji je zahvaljujući drogi postal jedan od najboljih rock autora svih vremena. Fakti su fakti!
P.S. Bare je Split vrlo vjerojatno odelal rutinski.
|
https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k |
Edited by - igor23 on 08/12/2024 12:52:28 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 08/12/2024 : 13:25:21
|
Pitaj ljude koji su, popout mene, bili na oba Dylanova nastupa u RH pa budu ti možda objasnili da je bila ogromna razlika u nastupu. Pogotovo ako znaš kak zvuče njegove pjesme na albumima :) Posle nastupa u Varaždinu satima sam slušal kukanje velikog fana Dylana koji je ostal razočaran jer to nije ni blizu onoga kak on zvuči studijski. Na isti način, kak je kukal moj poznanik, je na 2. programu HR cvilil i Goran Bakić razočran nastupom. I mnogi drugi su bili razočaarani, osim onih koji su jednostravno bili zadovljni jer su vidli i čuli legendu uživo. Da, na Šalati je bila sasvim druga priča, priča u kojoj je Bob pjeval (jako rijetko se to doživi danas) i komuniciral s publikom. Dobro, na Šalati je bil ipak rođendanski koncert. Koncert u Puli nije odgođen zbog domoljuba vec iz drugih razloga. Sviral je u kratkom roku u RH i nije bilo očekivano da dojde i treči put u tak kratkom razdoblju. Dylan je glazbeni Bog u svjetskim okvirima a Bare u našim (lokalnim), itekak imaju veze jedan s drugim. Obojica pinori mnogo toga u rock glazbi, besmrtnici. Koliko je put Shane mrmljal na pozornici pa ljudi ne vrijeđaju kao "nas" Ivanlo. Ali to je Ivanlova sramota a ne Goranova. Poživili nama i Bob i Goran, a za njihove nastupe bumo lako. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 08/12/2024 13:31:22 |
|
|
igor23
New Member
Croatia
260 Posts
Member since 03/03/2020 |
Posted - 08/12/2024 : 13:50:02
|
Bio na oba koncerta! Dylan takvim stilom uživo pjeva od ranih osamdesetih(zašto i ne bi ,to je i tako on izmislio) Tako je pjevao i u Bolonji sredinom devedesetih.Bare i inovativnost i orginalnost??Niš od toga ,kasni Bare bar 30 godina. Da skratim i ponovim .Bare prodaje ono što je Dylan izmislio ,što bi svakom i malo upućenijem u glazbu tribalo bit jasno.P.s Majke sam gledao +20 puta ,prvi put negdje krajem osamdesetih ili početkom devedesetih u Puli u Čirkolu. Nisu još album snimili ako se dobro sjećam. U to vrime su zvučali kao The Stooges ili New York Dolls .Uvik su zvučali kao netko drugi ,nikad inovativno. Ali tko voli nek izvoli:) Još jedan P.s. KONCERT U PULI SU SJEBALI DOMOLJUBI KAO I SVE DOBRO ČA JE VRIDILO(tužili ga i popušili naravno ,ali ga zbog retarda više nećemo imat prilike vidit ovdi...Neverending bez rvatistana;() quote: Originally posted by BeaGea
Pitaj ljude koji su, popout mene, bili na oba Dylanova nastupa u RH pa budu ti možda objasnili da je bila ogromna razlika u nastupu. Pogotovo ako znaš kak zvuče njegove pjesme na albumima :) Posle nastupa u Varaždinu satima sam slušal kukanje velikog fana Dylana koji je ostal razočaran jer to nije ni blizu onoga kak on zvuči studijski. Na isti način, kak je kukal moj poznanik, je na 2. programu HR cvilil i Goran Bakić razočran nastupom. I mnogi drugi su bili razočaarani, osim onih koji su jednostravno bili zadovljni jer su vidli i čuli legendu uživo. Da, na Šalati je bila sasvim druga priča, priča u kojoj je Bob pjeval (jako rijetko se to doživi danas) i komuniciral s publikom. Dobro, na Šalati je bil ipak rođendanski koncert. Koncert u Puli nije odgođen zbog domoljuba vec iz drugih razloga. Sviral je u kratkom roku u RH i nije bilo očekivano da dojde i treči put u tak kratkom razdoblju. Dylan je glazbeni Bog u svjetskim okvirima a Bare u našim (lokalnim), itekak imaju veze jedan s drugim. Obojica pinori mnogo toga u rock glazbi, besmrtnici. Koliko je put Shane mrmljal na pozornici pa ljudi ne vrijeđaju kao "nas" Ivanlo. Ali to je Ivanlova sramota a ne Goranova. Poživili nama i Bob i Goran, a za njihove nastupe bumo lako.
|
https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k |
Edited by - igor23 on 08/12/2024 13:55:48 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 08/12/2024 : 15:10:51
|
Dylan u Zagrebu i u Varaždinu su nebo i zemlja...sve ostalo je mlačenje prazne slame. Meni u oba slučaja vrh, ali isto nije bilo ni blizu.
A Bare nigdje ne kasni, bil je on tu i 1989. i Majke su zvučale uvijek kao Majke, a korijeni zvuka su nekaj druge. Nitko ne zvuči kao Majke kao kaj nitko ne zvuči kao Dylan, iako su jedan i drugi uzimali od svih.
|
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 08/12/2024 15:12:44 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 08/12/2024 : 15:47:32
|
Kak Chipsi inače prolaze u Splitu!? I njima se baš, s puno entuzijazma, ne svira izvan Zagreba. Zanimljivo kak se ti neki bendovi, čim napuste ZG ponašaju kao da su u nekoj zabiti i svirke odrađuju bezvoljno. Evo, neki dan Cinkuši mirno imali namjeru završiti nastup bez par pjesama koje su imali u planu svirati. Pjesme koje su im bile na setlisti, ali su odlučili skratiti nastup. S obzirom da sam dobro upoznat s njihovim pjesmama, a i zanimalo me kaj sve misle svirati čital sam setlistu u toku koncerta. Kajkavci su čije tekstove Brođani ne razmeju pa su misli da ih ne kuže ni kad komentiraju nekaj između sebe. Jebiga, zajebalo ih kaj sam i ja bil tam i sve razmem. U jednom trenutku sam čul da vele još tri i gotovo, a prema setlisti je trebalo biti još pet. I na kraju oni završe koncert bez Krapinskih (tak im je skraćeno pisalo na setlisti) i U divljaka luk i strela. Dojdem do benda, dignem setlistu i pokazujem da Krapinske nisu odsvirali...samo su se pogledali i odsvirali još dvije pjesme. Krapinske jesu, a Divljaka nisu, ali nisam više gnjavil. Tak to ide... |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10242 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/12/2024 : 16:45:47
|
quote: Originally posted by BeaGea
Kak Chipsi inače prolaze u Splitu!? I njima se baš, s puno entuzijazma, ne svira izvan Zagreba. Zanimljivo kak se ti neki bendovi, čim napuste ZG ponašaju kao da su u nekoj zabiti i svirke odrađuju bezvoljno.
Pipsi su ionako škovaca. Ovo o sviranju van Zg neću ni komentirat. Koje pizdarije ti pišeš... |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 08/12/2024 : 17:06:42
|
A Bože, ti kao da je to meni drago!?
Vidi, živim na različitim mjestima u RH i govorim o iskustvima a ne ono kaj mi se sviđa a kaj ne. Pa ovo s Cinkušima sam preživel u petak, na vlastitoj koži. Da su Pipsi smeće govore i moji Brođani, kao i ti. A zašto vam je jedan od najboljih pop rock bendova loš. Zato jer je Ripper prepotentni hipster kojeg provincija ne shvaća. U Zg je Bog, van njega ga ne vole. Pipse ljudi van Zg slabo doživljavaju, kao i Zadrugu i još neke bendove. Nisu to nikakve pizdarije, to su na žalost činjenica. I meni se 20 godina čude zakaj sam otišel iz Zg u pripizdinu i badava im obnjašnjavam da su Brod, Split, Osijek odlična mjesta za život možda i bolja od Zg. Ali oni i dalje ne priznaju nikaj van Zagrebačkog prstena. Čak je i Varaždin izvan svega |
Edited by - BeaGea on 08/12/2024 17:12:18 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 09/12/2024 : 08:46:14
|
Prije 17 godina gostovali The Cult u Koprivnici, a na njihovim službenim stranicama bilo da napisano da nastupaju u Zg :)
A da ne govorim kak su na nastupu spomenuli da su došli u neki nerazvijenu zemlju. Kaj bi bilo da su im tek rekli da nisu u Zg vec v Koprivnice 😃 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15790 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 09/12/2024 : 15:31:36
|
RUTHLESS/JAG PANZER 08. prosinac 2024. Močvara, Zagreb
Heavy metal oluja protutnjala je Mocvarom!
Sjajna vecer za samo povecerje, za sami kraj izrazito plodne recentne koncertne godine koja, cini mi se vec sad, tesko da ce se ikad vise ponoviti, donjela nam je premijerne nastupe dva power metal rodoslovnika zanra; Ruthless iz Los Angelesa i Jag Panzer iz Colorado Springsa.
Oba kultna benda koja kao da su sastavni dio NWOBHM, doslovne stare skole metala iz Velike Britanije ili onoga sto ja nazivam rokerski metal, pokazali su kako se istinski prasi pravi heavy!
Ali prvo par rijeci o rijeckom Speedclaw koji su imali cast i zadovoljstvo ali i preteski teret i breme otvoriti ovu 'paklenu' vecer. Sto sigurno nije bila laka zadaca, ali ispostavilo se, obavljena je profi. 100%.
Znao sam da ce 'prvi ples' otpoceti taktovima ove rijecke metal grupe ali nisam se potrudio malo podobrije ih istraziti. Poznata mi je bila njihova stvar Beast in the mist koja zaista odlicno zvuci, ali cuo sam i i neke davne uratke na hrvatskom ciji su tekstovi doslovno infatilni o zlu koje vreba, kao u njihovoj pjesmi Gospodar tame i zla, koji je stvarno tekstualno tako banalan da nisam imao zelje cuti vise njihovog rada. (Sto cu sad, sigurno uraditi, nakon odgledanog koncerta)
Uglavnom, nastup sam im docekao nespreman i nisam nista ni ocekivao. A dobio sam, (smo) puno!
Iznenadujuce profesionalni nastup. Pravi old school trash heavy bend. Brzi, zestoki i glasni. Sva ikonografija i scensko ponasanje nekog dugogodisnjeg metal benda krasi ove Rijecane. Ponasanje na sceni kao da je preuzeto iz metal prirucnika. Otvaranje koncerta okrenutih leda, naglo okrecanje pred publiku, izmjena strana gitarista, prepustanje (omalene) pozornice basiste i pjevaca kolegama gitaristima dok se nabacuju solazama cini jednu efektnu metal koncertnu sliku. Kao da sviraju na Wackenu, a ne u 5 metara bine.
Iznenadujuce dobri, iako mi je moj 'mali' ukazao na neke greske kod soliranja, ispadanje iz ritma koje jebiga, iskreno, ja ne bi ni primjetio ni osjetio, ali isto tako jbg. ja nisam zavrsio glazbenu skolu. Njemu je to u uhu i touchu, a caca ga je sa zadovojstvom nagradio ovim koncertom. Odavno smo se vec spremali na ovu festu u mocvari. Ulaznice su bile mjesecima spremne.
Jako pozitivan utisak ostaje nakon Speedclawa a bome im se mora priznati, dobro su prodrmali Mocvaru. Iznenaden sam ovim gromkim i postenim pristupom heavyu na hrvatski nacin. Steta samo neartikulirano dovoljno vokala, koji se gubio u uraganu isporucenog zvuka. Tako je to s prvima po redu, dok se sve ne namjesti.
Ne sjecam se da je neka predgrupa iz donjeg esalona zanra ostavila takav dobar dojam i kompletno nabrijala atmosferu. Speedclaw je u punom smislu odradila i opravdala pojam: warm up. Svaka cast na 40 minuta punokrvne svirke.
Nije se puno cekalo na Ruthless. Samo izmjena cinela jer su sva tri benda koristila isti set, i vec za 10 minuta evo nam neunistivog i karizmaticnog Sammya DeJohna, koji sa vise ili manje stanki i izmjena u bendu, vodi svoj sastav preko 40 godina.
Nema tu nikakve filozofije. Kako je visekratno puta izjavio, on voli bazicni, zdravi metal i naslanja se na ostavstinu Judas Priesta, Saxona, Accepta i slicnih. Gdje ces bolje? U moru podvrsta metala, jedan i jedini, iskreni i posteni smjer. Kao da su dosli iz Londona osamdesetih, a ne s druge strane Atlantica. Sve je tu. Jos jednom smo imali priliku vidjeti kako se metal svira, bolje reci; prasi, 'po manualu'. Kao iz instrukcionog prirucnika. Sve je tu. Uvodi, dizanje atmosfere i tempa. Bazicna linija, tekst, refren, druga strofa, ponovo refren, solaza pa grande finale stadionskog tipa. Uigrani, 'upcani', zeljni svirke koju posteno odraduju u znoju lica svog. Od uvodne Gates of Hell do zavrsne Discipline of Steel, tu nema ni pomisli o nekakvoj glazbenoj prevari i pukom odradivanju turneje. Koncert koji sluzi kao ogledni primjerak kako se voli, radi i isporucuje metal glazba. Pa cak i za samo stotinjak celjadi u prstoru Mocvare.
Istinu za volju zasmetale su mi floskule; vi ste dosad najbolja publika, ovo nam je najbolji koncert turneje i slicna sranja. To im niposto nije potrebno, prejaki su i bez tih manipulacija, ali to je sablon i shema koju mnogi koriste... Run for Your Life je recimo bila najavljena kao dosad na turneji nesvirana stvar i kao premijera u Zagrebu, a ja jbg. tocno znam gdje su je i kad svirali. To je potpuno nepotrebno.
Inace skoro cijeli sat vrhunske svirke starog kova i stiha, a poseban ugodaj je dala spomenuta zadnja stvar koju su odradili 'coporativno', uz pomoc kompletnog Jag Panzera koji im se pridruzio na stageu. To je bilo efektivno i mocno.
Nije trebalo dugo ni do dolaska zvijezda veceri; pancera. Vec usijana Mocvara odmah je dobila u glavu; Chain of Command i vec je na prvu bilo jasno kakav cemo kvalitetni metal dobiti za svoj novac.
Poprilicno groteskan i jos bar toliko ocvao, (mora se kazati), pjevac i stalni clan od osamdeset prve, Harry Conklin kao da je ispao iz nekog drugog, davno nepostojeceg svijeta. Njegova kosa, njegov outfit, pa to se ne vida, ne cesto, vec nikako vise. Pa to su aveti proslosti i takvo sto postoji jos samo na fotografijama ranih osamdesetih. Ali boze moj, kakav 'gucak', kakav vokal jos uvijek...strava. fenomenalno! Covjek pjeva kao na ploci.
A tu su i njegovi sidekickovi i suosnivaci benda, ritam gitarist; Mark Briody i basist; John Tatley, koji takoder uspjesno dijele ovu pancer avanturu, vec preko 40 godina. Profesionalni i u pravom mjestu u pravom trenutku, doticne pjesme. Ne previse eksponirani. Rade svoj posao a za gestikulaciju i show te nametanje publici, (a kojoj te kerefeke ne smetaju nimalo), je zaduzen Harry koji to obilato koristi.
Drugi gitarist, Ken Rodarte koji je s bendom od 2018e, posebna je i druga neka prica. Zaista posebna. Taj fantasticni gitarist, nevjerovatan virtuoz, praznik je za oci i usi. Njegovi klavirski tanki prsti nakon solaza koje proizvedu, ostavljaju vas doslovno u cudu. Svasta sam ja vec vidio, ali ovo je sam vrh gitarske umjesnosti. I jos onako blizu u 'mocvarnom' prostoru, malte ne an face, ostavilo me je u cudu. Davno, davno ovako sto ne vidjeh i ne cuh. Jos od Dawning-K.K. dua uzivo. Prekrasan cist i virtuozan zvuk. Duge, monstruozno dobre solaze, prsti koji lete po vratu gitare jos dugo cu pamtiti. Sve je to 'najs' na plocama, ali svjedociti uzivo ovako cemu, nova je i druga dimenzija. Par levela vise je biti svjedok ovakvom sviranju uzivo.
Osim ogromnog zadovoljstva sto sam legendarni pancer vidio napokon uzivo a tko zna hocu ikad vise, (mislim da ne), jos je vece, i potpuno neocekivano zadovoljstvo, odgledati ovako dobarog gitaristu, vjerujte mi. A nisam jedan od onih fanatika metal gitara. No ovo je sam vrh. Meni se cinio bolji i od Petruccia kojeg sam nedavno odgledao.
Bubnjar im je neki novi klinac. Momcic. Malo vise od djecaka se cini, a sigurno ga 'stari pasi', poput pancera, nisu uzeli bez veze, sto je i pokazao, izlupavsi bateriju bez milosti. Predstavili su ga. Ime sam zaboravio. Ili nisam cuo. A ne trazi mi se sad po netu. Vjestinu i volju je pokazao.
Punih sat i 40. A sa bisom, skoro sat i pedeset jer se nisu mogli neodazvati hipnotiziranom dozivanju onih malobrojnih i vjernih koji se nisu dali odlasku kucama.
A put u Zagreb unatoc vristecim upozorenjima sa portala, vijesti, medija i radija da se ne krece na put kroz Liku i Gorski kotar, zbog izuzetno nepovoljnih zimskih uvjeta, cini jednu takoder posebnu pricu koja zasluzuje biti spomenuta. Ja sam covjek koji je nemilo puta bio suprostavljen silama prirode od kojih su neke bile ravne dobijanju PTSPa. Prosao sam kroz tornada, oluje, nevere, ciklone, blire i uragane, sto po moru, kopnu i zraku, ali ovakvo sto nisam vidio. Voznja po danu od Splita do Zagreba nalikovala je na neku neobjavjenu pricu Stephena Kinga. Level stresa i proporcionalno tome, adrenalina bio je jednostavno neljudski. Takoreci sami na cesti. Ja i moj 'mali'. Snjeg, led, kisa, poledica i prometne nesrece po putu svako malo. Ali nema posustajanja, nema predaje. Junacki put za junacki koncert. I isplatilo se svakog trenutka tog puta. Sad imamo pravu pricu do kraja zivota. Legendu.
A ako je put gore bio los, povratak nazad bio je kataklizma. Ako je ono gore bila zaboravljena novela kralja horrora, put do 'dolje' je bio put prstenove druzine kroz Mordor. Neko neobjavljeno poglavlje J. R. R. Tolkiena...
Kolicina padalina, snjega, kise a pocesto i jednog i drugog bila je monstruozna. Kazem vam, prosao sam vec vise puta po bijelom svjetu kroz usicu igle sto se tice nepogoda ali ovo je bilo nesto nedozivljeno od sila prirode. Genovska ciklona donjela je pakao u nasu zemlju. Na trenutke od kolicine snijega cinilo mi se da prolazim kroz warp prostor unatoc brisacima u trecoj brzini. Duga svjetla, a ne vidis ni 5 metara ceste. Sami u noci koja bi trebala biti mrkla, a sve je bijelo. Kao kad umres pa se sutra probudis u nekom beskonacnom bijelom prostoru i vremenu lisenom zdravog razuma...kao prazan prostor. Samo kocka bjeline koliko dopusta obzor.
Jedva se uhvatio tunela Svetog Roka... 40 na sat.
A poslije Sv. Roka, orkanska bura koja doslovno baca auto s ceste. Sami.
Ali pustali smo rokiju i prosli sve. Svetac zastitnik rockera nocas je radio prekovremeno.
I jos nesto; tri benda, skoro cetiri sata pakleno dobre glazbe za 25 Eura. Tocno koliko je uzeo i prokleti narkomanski olos za svoj, malo je reci, sramotan nastup vecer prije u Splitu... Bare bijednik.
Sto vise reci...
Evo ponovit cu, herojski put za junacki koncert i mitski smioni povratak u Split! I ponovo bi. I hocemo. Za ovakve price isplati se pokoji rizik, a bog Rock'n Rolla vidi sve i drzi nam kurs. Draga mu je tolika vjernost. Nagraduje je nesebicno.
Fala mu!
|
Los cukar na fritulama! |
Edited by - ivanl on 09/12/2024 19:33:45 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
|
vukozec
Advanced Member
4971 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 09/12/2024 : 23:31:25
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Kak Chipsi inače prolaze u Splitu!? I njima se baš, s puno entuzijazma, ne svira izvan Zagreba. Zanimljivo kak se ti neki bendovi, čim napuste ZG ponašaju kao da su u nekoj zabiti i svirke odrađuju bezvoljno.
Pipsi su ionako škovaca. Ovo o sviranju van Zg neću ni komentirat. Koje pizdarije ti pišeš...
A Bože, ti kao da je to meni drago!?
Vidi, živim na različitim mjestima u RH i govorim o iskustvima a ne ono kaj mi se sviđa a kaj ne. Pa ovo s Cinkušima sam preživel u petak, na vlastitoj koži. Da su Pipsi smeće govore i moji Brođani, kao i ti. A zašto vam je jedan od najboljih pop rock bendova loš. Zato jer je Ripper prepotentni hipster kojeg provincija ne shvaća. U Zg je Bog, van njega ga ne vole. Pipse ljudi van Zg slabo doživljavaju, kao i Zadrugu i još neke bendove. Nisu to nikakve pizdarije, to su na žalost činjenica. I meni se 20 godina čude zakaj sam otišel iz Zg u pripizdinu i badava im obnjašnjavam da su Brod, Split, Osijek odlična mjesta za život možda i bolja od Zg. Ali oni i dalje ne priznaju nikaj van Zagrebačkog prstena. Čak je i Varaždin izvan svega
Evo pa procijenite, onako od oka
PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS Gume na kotačima, Split (CRO), 15.11.2024. (Porat)
|
Edited by - vukozec on 10/12/2024 00:13:37 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 10/12/2024 : 00:11:20
|
Sveto trojstvo RH rocka: Majke Pipsi Let3
...od mainstream bendova, a Dino, Gibo i Urban su van rocka iako na pragu. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8339 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 10/12/2024 : 08:40:57
|
Tako je, Opća opasnost i Parni valjak su ono pravo i artikulirano :) |
|
|
Tonto
Advanced Member
8339 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10242 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/12/2024 : 13:40:35
|
quote: Originally posted by Tonto
Kakva neartikulirana govnjarija, vjerovatno najgori bend u hrvata ikad.
Pipsi su najveća negacija rokenrola na planeti. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7302 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Tonto
Advanced Member
8339 Posts
Posted - 10/12/2024 : 18:58:34
|
quote: Originally posted by Shaner
Tko je Grše?
Reko bi ti da pogledas na internetu, ali to ne bi pozelio ni najgorem neprijatelju. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Tonto
Advanced Member
8339 Posts
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7302 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Biroa
New Member
Croatia
213 Posts
Member since 28/12/2020 |
|
DK24
Average Member
Croatia
623 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 11/12/2024 : 08:44:50
|
Grše je sjajan, s razlogom je toliko slušan. A Peki i Vojko sa Gangom i rerom su napravili vječni hit. Ti likovi stvarno dobro rade svoj posa. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 11/12/2024 : 09:21:17
|
Ono kaj su Pipsi za urban rock kod nas, to su Dječaci/Kiša metaka za hip hop! Fantastične stvari dela ekipa. Šteta kaj su se raspali. |
|
|
Topic |
|
|
|