Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
zeljko
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17841 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/cruz avatar.jpg)
Croatia
13308 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 12/12/2024 : 14:00:08
|
quote: Originally posted by mmihoci
quote: Originally posted by ReemCP
@mmihoci - da li znaš hoće li onaj zadnji dugoočekivani Nickov almanah izaći (pa da to kompletiramo), nešto se spominjalo da do kraja ove godine ako se dobro sjećam?
To je bila zadnja informacija.
Novog ništa ne znam. Pitat ću ih nakon Nove godine oko toga.
Načuo sam samo ovak sa strane da je Kowalski napisao tekst pa valjda bi trebao konačno i ići taj Almanah.
Hvala, rekao bih da nije priša, sama spoznaja da se o tome priča da će se uradit me veseli, znači, nije se zaboravilo na njega i ima ga se u planu ![](http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/woot.gif) |
Never leave it in the hands of the judges
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5128 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 12/12/2024 : 23:46:38
|
quote: Originally posted by henry
quote: Originally posted by DOMI
Ukoliko LL izdanja najavljena za prosinac ugledaju svjetlo dana do 31.12. to znači da je ove godine izdano 140 knjiga (prošle godine 110), u to su uključena i 2. i 3. izdanja nekih stripova (AF) kao i nove reprintane biblioteke (Zagor) + kolekcionarske mix biblioteke ("Kultna edicija"). Sveukupno: 140 knjiga u 2024.godini. Ako odbijem reprinte, 2. i 3. izdanja itd, bili bismo na cca 125 novih knjiga što je opet znatno povećanje u odnosu na 2023.g.
Da li u nove knjige ubrajaš i ovu kultnu ediciju i legendarne pustolovine i tako to? Sve su to stripovi koje je i sam izdavač više puta objavljivao.
Naravno da ne ubrajam... napisao sam.. bez Kultne i bez onih 8 reprinta Zagora i bez AF (2.i 3.izd.) - to je oko 125 novih knjiga... |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
henry
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/gidra avatar.jpg)
Serbia
1597 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 13/12/2024 : 02:41:28
|
Nisam obratio pažnju. Hvala. |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
mmihoci
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1128 Posts
Member since 01/02/2018 |
Posted - 13/12/2024 : 09:31:45
|
quote: Originally posted by mmihoci
@mmihoci - da li znaš hoće li onaj zadnji dugoočekivani Nickov almanah izaći (pa da to kompletiramo), nešto se spominjalo da do kraja ove godine ako se dobro sjećam?
To je bila zadnja informacija.
Novog ništa ne znam. Pitat ću ih nakon Nove godine oko toga.
Načuo sam samo ovak sa strane da je Kowalski napisao tekst pa valjda bi trebao konačno i ići taj Almanah.
Hvala, rekao bih da nije priša, sama spoznaja da se o tome priča da će se uradit me veseli, znači, nije se zaboravilo na njega i ima ga se u planu ![](http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/woot.gif)
Pitao i vele mi da je ugovoren i da bi uskoro trebao ići u produkciju. Vjerojatno će onda biti do polovice 2025. |
|
mmihoci
Senior Member
1128 Posts
Member since 01/02/2018 |
|
petarStripovi10
Senior Member
Croatia
1194 Posts
Member since 03/12/2014 |
Posted - 03/02/2025 : 11:39:20
|
quote: Originally posted by DOMI
Ukoliko LL izdanja najavljena za prosinac ugledaju svjetlo dana do 31.12. to znači da je ove godine izdano 140 knjiga (prošle godine 110), u to su uključena i 2. i 3. izdanja nekih stripova (AF) kao i nove reprintane biblioteke (Zagor) + kolekcionarske mix biblioteke ("Kultna edicija"). Sveukupno: 140 knjiga u 2024.godini. Ako odbijem reprinte, 2. i 3. izdanja itd, bili bismo na cca 125 novih knjiga što je opet znatno povećanje u odnosu na 2023.g.
Težak život kapitalista. ![](icon_smile_cool.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40561 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 03/02/2025 : 11:43:48
|
Ja uzeo pola sigurno. MN sve osim kolora, Teks sve, AF, Dragonero sve. Ozbiljna je to investicija. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27130 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
BeaGea
Advanced Member
![](AvatarUpload/yojimbo zec.jpg)
3908 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40561 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 03/02/2025 : 13:51:36
|
quote: Originally posted by jaki
Ako kupuješ stripove kao investiciju moraš ih povoljno kupit.
Ma ne kupujem kao investiciju, samo tako kazem. Ove komplete sad vec ne mozes nikom prodati jer su preglomazni. MN i Teks preko 400 knjiga. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|