Author |
Topic |
mpavin
Advanced Member
Niue
7836 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 23/11/2024 : 20:44:22
|
Mene zanima što Ludens čeka sa brojem 700? Sve jubilarce su dosad objavili u specijalu... |
Edited by - mpavin on 23/11/2024 20:45:06 |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7580 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7580 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17158 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4609 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 16/12/2024 : 17:07:45
|
ne seri nego kupi, pročitaj, napiši kontrarecenziju. čekaj kad mi buretov supermajk dopadne u šake, šlog će te trefit. i da,kad budeš pisao kontrarecku, 500 riječi je minimum. bure je car, bure je zakon. ostale 494 sam smisli
|
Vamos a la playa tralalalala |
Edited by - igor 12 on 16/12/2024 17:28:38 |
|
|
leKrava
New Member
266 Posts
Member since 21/01/2016 |
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7836 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 17/12/2024 : 07:41:07
|
quote: Originally posted by igor 12
ne seri nego kupi, pročitaj, napiši kontrarecenziju. čekaj kad mi buretov supermajk dopadne u šake, šlog će te trefit. i da,kad budeš pisao kontrarecku, 500 riječi je minimum. bure je car, bure je zakon. ostale 494 sam smisli
Dobro me nasmija ovaj post. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4580 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17158 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/12/2024 : 22:28:32
|
Heh, čovjek koji s toliko mržnje opisuje nečije djelo se čudi kad ga netko drugi kritizira. Ah, klasično licemjerje. Tvoj odgovor na moju upadicu pokazuje koliko si frustriran lik, O.K svu svoju energiju trošiš u ovo što radiš, sve pet, ali trošiti energiju za nekog koga mrziš ( Buratinija ) je malo čudno možda i bolesno. Tvoj izbor. Ja sam previše glup za pisanje recenzija, moj nivo su DD-ove recenzije koju si čist okej za mene, s obzirom kad počnem čitati tvoje. Tvoje su uglavnom ogavne. Moram priznati da nisam pročitao ili bolje reći pokušao pročitati što je van Boseli vs Buratinija, možda si van tog sukoba i O.K.
Puno sam pisao želeći izazvati pristojnu raspravu oko nekog ili nečeg glede Zagora. Uglavnom je pod.ebavanje onih koji ne misle drugačije. Meni je što se Zagora tiče vrh Casteli, onda je tu negdje Rauch, dosta ispod ali ajmo reći ide mu. Nolita, ako se spustiš na razinu 12togodišnjaka odličan kao i Bure koji je zreliji ali ipak održava taj 12togodišnji Nolitin duh. Zagor je dogurao 700 i neki broj, ide mu. Imali smo fazu Toninelija koji je gurao Zagora u propast i što se dogodilo nestao je i Zagoru je krenulo bolje.
Problem vas koji se trude pljuvati po Buratiniju, kojem usput ide, je taj što ne volite kad netko drugačije misli od vas. Ja nemam problem kad netko ne voli Buratijja, njegov ukus, kritika ako je kritika je kritika. Ukus ko ukus je samo ukus. Ali isticanje ili nametanje kad se ne slažeš s nečijim ukusom je pomalo zločesto. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18947 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/12/2024 : 23:47:18
|
quote: Originally posted by Kruger
Heh, čovjek koji s toliko mržnje opisuje nečije djelo se čudi kad ga netko drugi kritizira. Ah, klasično licemjerje. Tvoj odgovor na moju upadicu pokazuje koliko si frustriran lik, O.K svu svoju energiju trošiš u ovo što radiš, sve pet, ali trošiti energiju za nekog koga mrziš ( Buratinija ) je malo čudno možda i bolesno. Tvoj izbor. Ja sam previše glup za pisanje recenzija, moj nivo su DD-ove recenzije koju si čist okej za mene, s obzirom kad počnem čitati tvoje. Tvoje su uglavnom ogavne. Moram priznati da nisam pročitao ili bolje reći pokušao pročitati što je van Boseli vs Buratinija, možda si van tog sukoba i O.K.
Puno sam pisao želeći izazvati pristojnu raspravu oko nekog ili nečeg glede Zagora. Uglavnom je pod.ebavanje onih koji ne misle drugačije. Meni je što se Zagora tiče vrh Casteli, onda je tu negdje Rauch, dosta ispod ali ajmo reći ide mu. Nolita, ako se spustiš na razinu 12togodišnjaka odličan kao i Bure koji je zreliji ali ipak održava taj 12togodišnji Nolitin duh. Zagor je dogurao 700 i neki broj, ide mu. Imali smo fazu Toninelija koji je gurao Zagora u propast i što se dogodilo nestao je i Zagoru je krenulo bolje.
Problem vas koji se trude pljuvati po Buratiniju, kojem usput ide, je taj što ne volite kad netko drugačije misli od vas. Ja nemam problem kad netko ne voli Buratijja, njegov ukus, kritika ako je kritika je kritika. Ukus ko ukus je samo ukus. Ali isticanje ili nametanje kad se ne slažeš s nečijim ukusom je pomalo zločesto.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4609 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 18/12/2024 : 06:49:41
|
quote: Originally posted by Kruger
Problem vas koji se trude pljuvati po Buratiniju, kojem usput ide, je taj što ne volite kad netko drugačije misli od vas. Ja nemam problem kad netko ne voli Buratijja, njegov ukus, kritika ako je kritika je kritika. Ukus ko ukus je samo ukus. Ali isticanje ili nametanje kad se ne slažeš s nečijim ukusom je pomalo zločesto.
ne mogu raspravljati s osobom koja ima buretov poster u spavaćoj sobi. |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
Topic |
|
|
|