forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1209

mpavin
Advanced Member

Niue
7837 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 23/11/2024 : 20:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima što Ludens čeka sa brojem 700? Sve jubilarce su dosad objavili u specijalu...

Edited by - mpavin on 23/11/2024 20:45:06
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7583 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 28/11/2024 : 23:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Igorova službeno 200. recenzija:

https://www.stripovi.com/recenzije/dragonero-drgn-libsp-2-pustolovina-u-darkwoodu/3387/

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 29/11/2024 12:30:33
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7583 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 15/12/2024 : 23:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Igor vs. Burattini & Chico:

https://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-vczssb-4-idemo-ponovo-ciko/3404/

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17159 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/12/2024 : 15:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Nisam još čitao tog čiku ali vidim recezent je po običaju prolupao, odustao sam od čitanja tog semća recenzije.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4614 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 16/12/2024 : 17:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
ne seri nego kupi, pročitaj, napiši kontrarecenziju. čekaj kad mi buretov supermajk dopadne u šake, šlog će te trefit. i da,kad budeš pisao kontrarecku, 500 riječi je minimum. bure je car, bure je zakon. ostale 494 sam smisli

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 16/12/2024 17:28:38
Go to Top of Page

leKrava
New Member

266 Posts

Member since 21/01/2016

Posted - 16/12/2024 : 22:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send leKrava a Private Message  Reply with Quote
Ono kad imas vremena i ne potrosis ga na nis pametno :)

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7837 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/12/2024 : 07:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

ne seri nego kupi, pročitaj, napiši kontrarecenziju. čekaj kad mi buretov supermajk dopadne u šake, šlog će te trefit. i da,kad budeš pisao kontrarecku, 500 riječi je minimum. bure je car, bure je zakon. ostale 494 sam smisli

Dobro me nasmija ovaj post.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4580 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/12/2024 : 16:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Igore ti Si supermajku vec unaprijed presudio. Mozda ne Bude Tako lose kako se prica.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17159 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/12/2024 : 22:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Heh, čovjek koji s toliko mržnje opisuje nečije djelo se čudi kad ga netko drugi kritizira. Ah, klasično licemjerje.
Tvoj odgovor na moju upadicu pokazuje koliko si frustriran lik, O.K svu svoju energiju trošiš u ovo što radiš, sve pet, ali trošiti energiju za nekog koga mrziš ( Buratinija ) je malo čudno možda i bolesno. Tvoj izbor.
Ja sam previše glup za pisanje recenzija, moj nivo su DD-ove recenzije koju si čist okej za mene, s obzirom kad počnem čitati tvoje. Tvoje su uglavnom ogavne. Moram priznati da nisam pročitao ili bolje reći pokušao pročitati što je van Boseli vs Buratinija, možda si van tog sukoba i O.K.

Puno sam pisao želeći izazvati pristojnu raspravu oko nekog ili nečeg glede Zagora. Uglavnom je pod.ebavanje onih koji ne misle drugačije.
Meni je što se Zagora tiče vrh Casteli, onda je tu negdje Rauch, dosta ispod ali ajmo reći ide mu.
Nolita, ako se spustiš na razinu 12togodišnjaka odličan kao i Bure koji je zreliji ali ipak održava taj 12togodišnji Nolitin duh. Zagor je dogurao 700 i neki broj, ide mu. Imali smo fazu Toninelija koji je gurao Zagora u propast i što se dogodilo nestao je i Zagoru je krenulo bolje.

Problem vas koji se trude pljuvati po Buratiniju, kojem usput ide, je taj što ne volite kad netko drugačije misli od vas. Ja nemam problem kad netko ne voli Buratijja, njegov ukus, kritika ako je kritika je kritika. Ukus ko ukus je samo ukus. Ali isticanje ili nametanje kad se ne slažeš s nečijim ukusom je pomalo zločesto.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18947 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/12/2024 : 23:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Heh, čovjek koji s toliko mržnje opisuje nečije djelo se čudi kad ga netko drugi kritizira. Ah, klasično licemjerje.
Tvoj odgovor na moju upadicu pokazuje koliko si frustriran lik, O.K svu svoju energiju trošiš u ovo što radiš, sve pet, ali trošiti energiju za nekog koga mrziš ( Buratinija ) je malo čudno možda i bolesno. Tvoj izbor.
Ja sam previše glup za pisanje recenzija, moj nivo su DD-ove recenzije koju si čist okej za mene, s obzirom kad počnem čitati tvoje. Tvoje su uglavnom ogavne. Moram priznati da nisam pročitao ili bolje reći pokušao pročitati što je van Boseli vs Buratinija, možda si van tog sukoba i O.K.

Puno sam pisao želeći izazvati pristojnu raspravu oko nekog ili nečeg glede Zagora. Uglavnom je pod.ebavanje onih koji ne misle drugačije.
Meni je što se Zagora tiče vrh Casteli, onda je tu negdje Rauch, dosta ispod ali ajmo reći ide mu.
Nolita, ako se spustiš na razinu 12togodišnjaka odličan kao i Bure koji je zreliji ali ipak održava taj 12togodišnji Nolitin duh. Zagor je dogurao 700 i neki broj, ide mu. Imali smo fazu Toninelija koji je gurao Zagora u propast i što se dogodilo nestao je i Zagoru je krenulo bolje.

Problem vas koji se trude pljuvati po Buratiniju, kojem usput ide, je taj što ne volite kad netko drugačije misli od vas. Ja nemam problem kad netko ne voli Buratijja, njegov ukus, kritika ako je kritika je kritika. Ukus ko ukus je samo ukus. Ali isticanje ili nametanje kad se ne slažeš s nečijim ukusom je pomalo zločesto.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4614 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/12/2024 : 06:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

ne mogu raspravljati s odraslom osobom koja ima buretov poster u spavaćoj sobi i crta srčeka u kojima piše K+B. mogu se samo složiti u onom dijelu kada kažeš da je zagoru krenulo kad je toninelli otišao. tako će biti i kad bure ode. o tvojim ostalim mentalnim eskapadama ne želim trošiti riječi

Edited by - igor 12 on 18/12/2024 12:06:15
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4614 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/12/2024 : 12:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Igore ti Si supermajku vec unaprijed presudio. Mozda ne Bude Tako lose kako se prica.

imaš ga koloriranog u autorskom izlogu, svih pet i pol brojeva, ddeki ih je ofarbao. doduše na talijanskome su, al ne trebaš ga znati, ne znam ga ni ja. dovoljno je gledati slike

Edited by - igor 12 on 18/12/2024 12:16:53
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17159 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/12/2024 : 14:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Očekivan odgovor na nivou male curice. Ajgor tko diro lutku? Opet bahatost, licemjerje, zloba s tvoje strane.
Ti se dobro osjećaš sa ljudima koji cipelare po Buratiniju kad se pojave osobe koje žele spriječiti cipelarenje ne snalaziš se.
Tko želi čitati tvoja smeća od recenzija nek čita. Nek se vaša visost povuče u svoj svijet mašte i nastavi pisati recenzije, to je kako god bilo dobro za ovaj forum.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4614 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/12/2024 : 16:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
prestani kmečat

Go to Top of Page
Page: of 1209 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.52 seconds. Snitz Forums 2000