forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 659

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11554 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 17/12/2024 : 22:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
41:29 odnos u skokovima. Horor.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40417 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2024 : 08:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dobili su nas onako kako smo mi dobijali poslednjih 5 utakmica. Na zelju, trud i odbranu. A mi smo izgubili onako kako gubimo cele sezone, na promasene otvorene suteve i kad nam sacuvaju pleja.

Ali, igrali smo bez dva beka, centra i ograniceno sa Marinkovicem. Pored njih standardno nema Nakica vec duze. A za sudjenje mogu da kazem samo da je kriminal. Utakmica pocela sa 0 faulova za nas a 7 za Asvel. Pa nas petorica sa foruma da smo se skupili i igrali protiv njih izvukli bismo bar jedan faul.

Ono sto me malo razocarava jeste Pokusevski. Ne znam koja mu je uloga namenjena, sta se od njega moze ocekivati ali covek ne daje nista. Sa 2.11 ne moze da uhvati loptu. Ne moze da se zaleti na centra i ukuca. Ne moze da pogodi nijedan sut. Ne znam. Nadam se da ce proraditi. Vanja je proradio, cak i igra odbranu, a ovaj nikad. Zao mi je sto nas je ova utakmica docekala sa brdom povreda jer se morala dobiti iako Asvel nije za potcenjivanje, odlicna je to ekipa. Ali kostace nas ovo, kao i Virtus kod kuce. No, duga je sezona, pa videcemo.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6205 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 18/12/2024 : 15:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Kao prvo - da se javno zahvalim kolegi Sawitchu što je meni i mom drugu omogućio da gledamo utakmicu uživo u Areni.

Drugo, ovo je poraz koji boli itakako. Nije nam ovo trebalo. Nismo smeli da dozvolimo.
Ali realno naši su se borili a protivnik je - kao po običaju kad se igra protiv nas -ubacio 5-6 trojki sa istekom vremena.

Ono što me najviše boli je broj izgubljenih utakmica kod kuće. Gde se izgubila ta neosvojiva tvrđava i kako je moguce da Asvel do dolaska u BG na strani ima 0 od 7, a da o Virtusu ne pričam ? Pobedi nas ko stigne.

Bond.James Bond.

Edited by - Aco on 18/12/2024 15:31:36
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40417 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2024 : 15:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Virtus 0:4 ukupno i dodje i zvekne nas. Ovi 0:7 i zveknu nas. Da ga jebes. Tanki sa klupom i to je to. Sada idemo u Tursku da vadimo kestenje iz vatre. Iskreno, jedva cekam petak, mislim da ce odgovor biti spreman. Ali zajebaniju EL ne pamtim. Svako svakog svuda moze da dobije. Cak i ta Alba nije za zajebanciju.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 659 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000