forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 11

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6082 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 21/12/2024 : 01:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Shaner voli Noru Jones, da vidimo što će reći za Lauru Marling:

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

jogurt
New Member

Serbia
275 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 21/12/2024 : 01:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Slušao sam sve sa strane 9, konačno sam malo uhvatio vremena; nadam se da ću redom sve preslušavati :D

Jungle love - Više nego okej, da kažem klasika 3+

Jesus, etc. - Šta ga znam, ovo je kao okej, ali nije u mom fazonu i stvarno ne vidim da bih ponovo slušao 2

Pay the man - Iskreno, zadnja 2-3 minuta nisam ni odslušao. Prva 3-4 minuta ok, posle su krenuli delovi koji me baš ne svidjaju a ostalo je puno pesama na stranici 9 tako da ovo ostaje neocenjeno

Iron sky - Ovo mi se nije svidelo. Previše mi je nekako usiljeno a takođe i generički (sad sam možda malo i kontradiktoran :D ) . 2-

You know my name - Pevanje fantastično, i to dosta diže ocenu. Skroz dobra pesma 3+

Il castello - Vrhunski! 5
Inače meni je prog omiljen žanr, a Italijane sam slušao jedino kada pusti brat pošto on to baš dosta sluša tako da znam samo ponešto. Dosta više slušam naravno britanski

La Mela di Odessa - Eh, ovde se malo više preterivalo. Možda bi na neko dodatno slušanje bolje leglo, svakako možda bi mogla da se obrati pažnja 2+

Violet's tale - Šta ga znam, oseti se tu i tamo kvalitet; ali nije mi leglo baš. Ne verujem da bi se vraćao, a i neki delovi u srdini su me baš smorili 2

U plavu zoru - Instrumentalni deo odličan,način pevanja mi se i nije baš svideo; u globalu više nego dobro 4

Edited by - jogurt on 21/12/2024 01:45:14
Go to Top of Page

jogurt
New Member

Serbia
275 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 21/12/2024 : 01:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote

Ne znam kome bih dao zadatak, ali ajde neka bude shaner

Zanima me mišljenje i ostalih, pošto ovu pesmu stvarno volim; tako da slobodno može da ide i drvlje i kamenje ako se nekom ne sviđa, bilo bi zanimljivo da čitam negativne komentare :D
Go to Top of Page
Page: of 11  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000