jogurt
New Member
Serbia
275 Posts
Member since 23/01/2020 |
Posted - 21/12/2024 : 01:37:20
|
Slušao sam sve sa strane 9, konačno sam malo uhvatio vremena; nadam se da ću redom sve preslušavati :D
Jungle love - Više nego okej, da kažem klasika 3+
Jesus, etc. - Šta ga znam, ovo je kao okej, ali nije u mom fazonu i stvarno ne vidim da bih ponovo slušao 2
Pay the man - Iskreno, zadnja 2-3 minuta nisam ni odslušao. Prva 3-4 minuta ok, posle su krenuli delovi koji me baš ne svidjaju a ostalo je puno pesama na stranici 9 tako da ovo ostaje neocenjeno
Iron sky - Ovo mi se nije svidelo. Previše mi je nekako usiljeno a takođe i generički (sad sam možda malo i kontradiktoran :D ) . 2-
You know my name - Pevanje fantastično, i to dosta diže ocenu. Skroz dobra pesma 3+
Il castello - Vrhunski! 5 Inače meni je prog omiljen žanr, a Italijane sam slušao jedino kada pusti brat pošto on to baš dosta sluša tako da znam samo ponešto. Dosta više slušam naravno britanski
La Mela di Odessa - Eh, ovde se malo više preterivalo. Možda bi na neko dodatno slušanje bolje leglo, svakako možda bi mogla da se obrati pažnja 2+
Violet's tale - Šta ga znam, oseti se tu i tamo kvalitet; ali nije mi leglo baš. Ne verujem da bi se vraćao, a i neki delovi u srdini su me baš smorili 2
U plavu zoru - Instrumentalni deo odličan,način pevanja mi se i nije baš svideo; u globalu više nego dobro 4
|
Edited by - jogurt on 21/12/2024 01:45:14 |
|
|
jogurt
New Member
Serbia
275 Posts
Member since 23/01/2020 |
|