forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Fantasy PremierLeague - Fibra liga
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

naker
Advanced Member

4904 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 02/09/2024 : 20:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Prošle sezone sam pokušao da celo prvenstvo igram bez Haalanda i završio u zoni ispadanja..
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31427 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 02/09/2024 : 20:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ja zasad 11. bez Haalanda, igrača Cityja i samo s jednim Arsenala (golmanom Rayom).

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game

Edited by - tex2 on 02/09/2024 20:27:24
Go to Top of Page

torpi
Starting Member

8 Posts

Member since 31/08/2024

Posted - 14/09/2024 : 23:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send torpi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Ja zasad 11. bez Haalanda, igrača Cityja i samo s jednim Arsenala (golmanom Rayom).

jesi li i ovaj vikend bio bez Haalanda ili? čini mi se da je za mnoge trenere težak vikend i da čekaju Rayu sutra ili Isaka ili tako nekog da ih izvuku
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31427 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/09/2024 : 07:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Jesam, ne očekujem ništa od ove sezone . Nalošiji vikend ikada.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29464 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/09/2024 : 08:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
meni isto. A još sam potrošio WC1:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7859 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 15/09/2024 : 08:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Ovo se ne isplati ni igrati bez Haalanda. Skoro više on dobije nego cijeli moj tim. Bezveze.
A još san stavio za kapetana lika koji nije bio ni na klupi.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4904 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 15/09/2024 : 08:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Pročitao vest da je Haalandu preminuo porodičan prijatelj i da neće igrati ovog vikenda i ostavio ga na klupi :(

I dao kapitensku traku Salahu ovo kolo :(((
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40542 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/09/2024 : 12:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Evo Votkins isto kao Haland ovaj vikend. Poenta kod toga je kapiten. Ali moja greska je sto sam stavio Salaha umesto Votkinsa. I dalje sam ubedjen da za 15 ne vrede ti poeni.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

torpi
Starting Member

8 Posts

Member since 31/08/2024

Posted - 15/09/2024 : 21:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send torpi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

Pročitao vest da je Haalandu preminuo porodičan prijatelj i da neće igrati ovog vikenda i ostavio ga na klupi :(

I dao kapitensku traku Salahu ovo kolo :(((

i ja sam to pročitao, ali sam pratio vijesti, znalo se dosta rano u subotu ujutro da će igrati od prve...

a i inače mislim da ga komotno možeš ostaviti u prvih 11 za slučaj da igra, pa će automatski biti zamijenjen ako ne igra?
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4904 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 15/09/2024 : 22:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio da proverim vesti u subotu, a nisam znao za automatske izmene...
Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
413 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 25/10/2024 : 14:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Upozorenje :D

Večeras počinje novo kolo, tako da transferi moraju da se odrade danas

Edited by - jogurt on 25/10/2024 14:44:03
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40542 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/12/2024 : 21:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
https://www.facebook.com/share/v/1D8XWSfLqa/?mibextid=WC7FNe

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
413 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 11/12/2024 : 23:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Deluje pomalo čudno, svakako je plus da nešto menjaju; pošto izgleda sa su sa onim fpl challenge-om omanuli (iako je meni skroz okej)

Inače počeo je i kup :D
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40542 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/12/2024 : 18:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja priznajem da nisam ni razumeo sta je to

Go to Top of Page

torpi
Starting Member

8 Posts

Member since 31/08/2024

Posted - 31/12/2024 : 08:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send torpi a Private Message  Reply with Quote
pozdrav ekipa, evo sad je polovica sezone, kako vam ide? jeste li na vrijeme prodali Haalanda? ja sam u zadnja dva mjeseca uspio od 20. doći pomalo na 6. mjesto...

savjeti:
- ako još imate Triple Captain chip (ja nemam 😬), možda je GW25 dobra opcija (Salah) jer ako sam dobro shvatio, tad Liverpool igra dvije utakmice - protiv Wolvesa doma i zaostalu protiv Evertona u legendarnom gradskom derbiju

- Free Hit chip najbolji ili u GW29 ili u GW34 jer su tada "blank gameweeks" (u GW29 se dvije utakmice neće igrati zbog finala Carabao Kupa, a u GW34 se jedno 3-4 utakmice neće igrati zbog polufinala FA Kupa), malo treba pričekati da vidimo koje utakmice se neće igrati pa isplanirati

- novi Asistant Manager chip važi za 3 gameweeks kad se uključi. po meni najbolje odigrati tako da bude aktivan ili u GW33 ili u GW36 jer su tad Double Gameweeks i onda može vrijediti za 4 utakmice umjesto za 3. (u GW33 se igraju zaostale od GW29, a u GW36 se igraju zaostale od GW34). treba samo paziti, kad je AM chip aktivan, ne mogu se igrati ostali chipovi

evo podijelite mišljenja, iskustva dosad itd., i ako imate neka pitanja u vezi novog chipa, slobodno pitajte, ja sam ga dosta proučavao :)
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31427 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/12/2024 : 08:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nakon katastrofalnog starta krenulo dobro zadnjih par kola, trenutno sam deseti, što mi je najlošiji rezultat, igram treću sezonu i ove mi zasad najlošije ide. Hvala za prijedloge!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40542 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/12/2024 : 10:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja slabo stizem da pratim, sto se da videti po verovatno najgorem rezultatubposlednjih 10+ godina. A jos nisam skontao sta je taj cip sa menadzerima.

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
413 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 31/12/2024 : 10:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja slabo stizem da pratim, sto se da videti po verovatno najgorem rezultatubposlednjih 10+ godina. A jos nisam skontao sta je taj cip sa menadzerima.

I ja sam zivi uzas, manje-vise ne znam gde bijem.

Nisam ni ja do kraja sve razumeo oko tog cipa, ali najbitnije stvari bi trebalo da idu ovako:

Kada aktiviras ovaj cip, on vazi tri kola u nizu. Biras jednog od 20 trenera iz PL. Svi oni kostaju 0.5, 1 ili 1.5 miliona, s tim da kada aktiviras cip trener ti je valjda besplatan. Jedino ako u ta tri kola dok ti traje cip odlucis da ga promnenis, moraces da imas 0.5,1 ili 1.5 miliona za nekog drugog.

Bodovanje:
Boduju se pobeda i nereseno sa ne znam koliko poena tacno. Ali velika razlika u poenima je kada odaberes trenera ciji tim je na 5 ili vise mesta ispod nekog drugog s kim igra na tabeli. Tada dobijas dosta vise poena za pobedu ili nereseno tima cijeg trenera imas u timu. Takodje se boduje i svaki dat gol tvog tima.

Ovo je u principu sve cini mi se. Meni je jedino nejasno da li se trener dodaje na 11 igraca u polju ili je 10+trener kad se ukljuci cip

Ali svakako sam trenutno toliko los da me i ne zanima sve to preterano :D

Edited by - jogurt on 31/12/2024 10:25:12
Go to Top of Page

torpi
Starting Member

8 Posts

Member since 31/08/2024

Posted - 31/12/2024 : 12:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send torpi a Private Message  Reply with Quote
mislim da par stvari drukčije funkcionira, senjor jogurt :) pa da napišem kako sam ja shvatio:
- kad aktiviraš čip, mislim da trener nije besplatan, da svakako moraš imati 0.5-1.5m za njega, ALI ti se to ne računa kao transfer, znači ne gubiš 1 free transfer na to (jer tog managera dodaješ na "12. poziciju" koja će se otvoriti uz ostale igrače)
- ako želiš u naredna dva kola dok ti je čip aktiviran promijeniti tog managera, e onda potrošiš FT da bi kupio novog

tako sam ja shvatio :)

dodatna stvar je da se taj manager računa u onih max 3 iz svake ekipe. znači ja sad imam recimo Salaha, Trenta i Van Dijka iz Liverpoola, i morao bih prodati npr. Vin Dijka ako želim dovesti Arnea Slota :)

manager se računa kao "12. igrač" ajmo reći, znači nikome od početnih 11 ne uzima mjesto, njegovi bodovi se samo dodaju na ove koje smo ostvarili normalnim putem

ja trenutno planiram čuvati taj čip za zadnji dio sezone i iskoristiti double gameweek, ili GW33 ili GW36, pa da mi vrijedi za ukupno 4 utakmice
Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
413 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 31/12/2024 : 12:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by torpi

mislim da par stvari drukčije funkcionira, senjor jogurt :) pa da napišem kako sam ja shvatio:
- kad aktiviraš čip, mislim da trener nije besplatan, da svakako moraš imati 0.5-1.5m za njega, ALI ti se to ne računa kao transfer, znači ne gubiš 1 free transfer na to (jer tog managera dodaješ na "12. poziciju" koja će se otvoriti uz ostale igrače)
- ako želiš u naredna dva kola dok ti je čip aktiviran promijeniti tog managera, e onda potrošiš FT da bi kupio novog

tako sam ja shvatio :)

dodatna stvar je da se taj manager računa u onih max 3 iz svake ekipe. znači ja sad imam recimo Salaha, Trenta i Van Dijka iz Liverpoola, i morao bih prodati npr. Vin Dijka ako želim dovesti Arnea Slota :)

manager se računa kao "12. igrač" ajmo reći, znači nikome od početnih 11 ne uzima mjesto, njegovi bodovi se samo dodaju na ove koje smo ostvarili normalnim putem

ja trenutno planiram čuvati taj čip za zadnji dio sezone i iskoristiti double gameweek, ili GW33 ili GW36, pa da mi vrijedi za ukupno 4 utakmice

Da da, u pravu si. Vidim da ima smisla ovo sto pises, cini mi se da je tako bilo; ja sam gledao o cipu cim se pojavio pa sam pozaboravio neke finese :D

Jos jedna bitna stvar je kad ti je ovaj cip aktivan, ne mozes koristiti druge cipove; tako da moze da bude zanimljivo za dupla kola, da li koristiti ovaj cip ili bench boost ili triple captain :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40542 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/12/2024 : 15:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakva glupost od cipa ali ‘ajde.

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
413 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 31/12/2024 : 16:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Meni skroz zanimljivo, posle Free Hita možda i najbolji čip :D

Najguplje mi je triple captain jer nikakvu razliku ne pravi, eventualno ako igrač ima preko 20 poena ima koliko-toliko smisla
Go to Top of Page

torpi
Starting Member

8 Posts

Member since 31/08/2024

Posted - 02/02/2025 : 08:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send torpi a Private Message  Reply with Quote
u tijeku je možda i najluđi gameweek sezone. informacija da će gw25 biti double stigla je u petak ko bomba - dio ljudi to nije ni vidio, a oni koji su vidjeli su nezadovoljni što su morali trošiti dodatno vrijeme na razbijanje glave i donošenje odluka nakon što su već napravili planove.

iako sam jedan od onih kojima se AM chip svidio, potpuno razumijem da je too much za casual igrače i radi svih kojima je stvorio previše stresa ili ih odbio od fantasyja, volio bih da ga ukinu za narednu sezonu.

što se tiče utakmica jučer - na kraju se svi osjećaju kao pobjednici 😅 Salah Triple Captain je ispao pun pogodak, Assistant Manageri Slot i Moyes su obojica bili uspješni. sve oči uprte u Everton-Liverpool 12.2.

Ja sam na zelenoj strelici najviše zahvaljujući tome što nisam prodao Wooda (iako sam bio blizu tome), čovjek ne prestaje zabijati. Kako vama ide u ovom ludom kolu i kakva su vam razmišljanja?
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31427 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 02/02/2025 : 09:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
84 boda ovo kolo zasad, da i ja sam u zadnji čas skužio da Salah igra dvije utakmice i stavio ga za triple kapetana i usput Konatea u obranu. AM sam mislio iskoristiti zadnja 4 kola. Kako rijetko mijenjam ekipu imao sam uoči ovog kola 3 slobodna tesnsfera, vjetojatno sve što mogu ni neću iskoristiti do kraja, imam na lager FH, WC, AM, BB i 2 transfera. Još uvijek ne kužim kad je najbolje odigrati AM, vidim da je većina igrala jučer. Sve u svemu prezadovoljan sam, treća sezona, treći put među 10. Nije mi plasman bitan, rađe bi da Liverpool izdrži do kraja. Wooda imam praktički od početka, a i Haalanda imam jedini u prvih 20 ns tablici tvrdoglavo

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29464 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2025 : 11:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Konačno sam pogodio s triple captainom, nadam se da će Salah natrpati i Everton.
AM chip nisam ni razmišljao još, djeluje mi kao gnjavaža.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000