Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
27007 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
wintermute
Senior Member
USA
1700 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 01/01/2025 : 19:47:09
|
DJ da li si razmisljao o Judasu? Ja ga sada ponovo citam posle 35+ godina i uopste nije los! Ima samo 16 epizoda i dao bi se izdati ceo u nekom mozda cetvorotomnom kompletu od po 4 epizode a-la Alvar Mayor ali verovatno bolje manjeg formata i mekih korica, nesto kao budzetsko EC izdanje i to jos crno-belo (najverovatnije, sumnjam da bi se bojenje isplatilo ili lezalo ovom stripu). Svaka (od cetiri) sveske bi bila debljine Zagorove Great Conspiracy jer je Judas oko 100 strana po epizodi.
Recenzije i misljenja na forumu o ovom stripu su uglavnom veoma pozitivna ali nemam pojma da li bi ovo bilo interesantno za USA, zanima me sta ti mislis? |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 02/01/2025 : 02:30:20
|
quote: Originally posted by wintermute
DJ da li si razmisljao o Judasu? Ja ga sada ponovo citam posle 35+ godina i uopste nije los! Ima samo 16 epizoda i dao bi se izdati ceo u nekom mozda cetvorotomnom kompletu od po 4 epizode a-la Alvar Mayor ali verovatno bolje manjeg formata i mekih korica, nesto kao budzetsko EC izdanje i to jos crno-belo (najverovatnije, sumnjam da bi se bojenje isplatilo ili lezalo ovom stripu). Svaka (od cetiri) sveske bi bila debljine Zagorove Great Conspiracy jer je Judas oko 100 strana po epizodi.
Recenzije i misljenja na forumu o ovom stripu su uglavnom veoma pozitivna ali nemam pojma da li bi ovo bilo interesantno za USA, zanima me sta ti mislis?
Sve je moguce. Nisam Judasa nikad citao, ali ako mi se svidi nikad se ne zna. Ove godine bit ce ionako nekoliko iznenadenja. |
www.epicentercomics.com |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27007 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
wintermute
Senior Member
USA
1700 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 06/01/2025 : 06:11:02
|
Procitao sam Relentless. Solidna, moderna Tex epizoda. Znatno je bolji od The Valley of the Shadow ali nije na nivou Patagonije i Seminola (koji su za moj ukus zaista vrhunski stripovi). Tu je negde na nivou Jacka i Outlaw-a. Crtez je odlican. Scenario je dubok za ovakvu vrstu stripa i ima dobre iako standardne i vec vidjene preokrete. Preporuka.
Moja ocena: 8/10
i da, opet mi je smetao taj sjajni papir (pogotovu sto je strip crno-beli) ali sta se moze... nije tragedija.
EDIT: samo fizicko izdanje je vrhunsko, to ne moram da ponavljam. Isti kvalitet kao Fibra. Sad sam opet uporedjivao i moram priznati da mi se Fibrin mat papir zaista mnogo vise svidja i ugodniji mi je za citanje. Cak i za stripove u boji. Ali pricali smo vec o ovome i DJ voli sjaj i to je to |
Edited by - wintermute on 06/01/2025 06:26:56 |
|
|
Topic |
|