forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 361

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4819 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 21/12/2024 : 08:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Cekao sam neko vreme i pokupih klasicnog Teksa u AF od 50 broja...
Ono pre imam u raznim varijantama.

Ajd reko da obnovim gradivo. Dobro je ovo izdanje, bas dobro. Format, dve ita epizode jedna sveska taman kako treba.

Sve pohvale izdavacu. Keep going.

sangue navajo
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7640 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 23/12/2024 : 20:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Prvi zimski tjedan otvaramo s Texovim lovom na Tiger Jacka:

https://www.stripovi.com/recenzije/tex-willer-tx-mx-26-lov-na-tiger-jacka/3412/

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1695 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 25/12/2024 : 01:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
Carson City, Nevada, danas slikao:

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10819 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 25/12/2024 : 10:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Pravi Kit Carson je vise slicio onom glumcu David Carradineu, a bonellijevci su ga za potrebe stripa prilagodili vizuelno vise sa Buffalo Billom.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7640 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 30/12/2024 : 16:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Tex2 će malo o crvenom snijegu:

https://www.stripovi.com/recenzije/tex-willer-tx-mx-28b-crveni-snijeg/3417/

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4819 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 02/01/2025 : 08:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
visoravan ludila 2023 buratttini rubini villa

ovo je epizoda koju bi crtao letteri da je ziv - odmah krece sa naslovnicom na kojoj imamo lika totalno deformisanog - crne izbečene oči - ovo postaje kliše kad se u epizodi pojavi el morisco - jedna prava dylanovska tex epizodica za praznicno prepodne

sangue navajo
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7640 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/01/2025 : 01:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Kit Carson na snijegu bez Texa:

https://www.stripovi.com/recenzije/tex-willer-tx-sak-16a-teton-pass/3420/

Go to Top of Page

tekumze
New Member

122 Posts

Member since 20/05/2012

Posted - 03/01/2025 : 17:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tekumze a Private Message  Reply with Quote
Mladi Tex Willer specijal 5: Rančerice Moja ocjena: 3/5

Pratimo sukob dviju familija zbog stoke. Na čelu tih dviju familija su dve zgodne žene. Tex razčisti probleme i na kraju se pomire. Kao western mi je bilo ok i s guštom sam pročitao. Ali ako uspoređujem sa predhodnim specijalima, ovo baš i nije toliko specijal. Ali za pročitati sasvim ok.
Go to Top of Page

tekumze
New Member

122 Posts

Member since 20/05/2012

Posted - 03/01/2025 : 19:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tekumze a Private Message  Reply with Quote
Mladi Tex Willer specijal 6: Minstrel Show Moja ocjena: 3,5/5

Poslije građanskog rata Quatrillovi krvnici još uvijek jašu jugom. Zadatak im je spriječiti izbore u nekom gradu. Sa njima je i Jesse James. Protiv njih su Tex, Kit i još nekoliko prijatelja. Priča mi se sviđa, ali nekako mi je bilo malo previše kada grupica ljudi sredi stotinu okorjelih Quntrillovih ljudi zajedno sa Jesse Jamesom. Na kraju Jesse obečava, da če srediti račune sa Texom i Kitom. Dakle to bi mogao biti koji sledeči specijal.

Mladi Tex Willer specijal 7: Nagoveštaj rata Moja ocjena: 4,5/5

Sviđa mi se što saznajemo za Chicovu sudbinu. Oženjen je ljepoticom, koju je upoznao u Svratištu obješenih (SD 29). S njom ima i djecu. Bravo Chico! Inače Zagor i Tex se trude spriječiti rat između Komanča i bijelaca, ali to im baš i ne ide najbolje. Ima pomalo tužan kraj. Meni je ova priča zajedno sa Banderom odlična. Ovdje sam bio sretan zbog Chica.
Go to Top of Page

tekumze
New Member

122 Posts

Member since 20/05/2012

Posted - 04/01/2025 : 14:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tekumze a Private Message  Reply with Quote
Mladi Tex Willer 8: Diližansa sa zlatom Moja ocjena: 4/5

Sasvim pristojan western. Tex je obtužen, da je opljačkao banku. Na tragu mu je šerif sa ljudima. Tex je na tragu onih koji su stvarno opljačkali banku. Nađe se između dve vatre.

Mladi Tex Willer 11: Legrangeovi krijumčari Moa ocjena: 4/5 Još jedan pristojan western. Lagrange, koji ima utvrdu u močvari je obtužen, da je ubio sina nekog močnika, koji najamljuje revolveraše, da se obračuna sa Lagrangeom. Tex ga odbije. Kada ljudi tog močnika ubiju nedužne indijance i kidnapuju oca i čerku, da im pokažu put kroz močvaru umeša se Tex.

Mladi Tex Willer 13: Rudnik srebra Moja ocjenna: 3/5 Najlošija od ovog trojca, ili opet dobra, samo malo predvidljiva western priča. Jedna cura treba zaštitu, da dođe do svog rudnika srebra. Tex premocrtno sredi sve na putu.
Go to Top of Page
Page: of 361 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000