A meni se baš svidio. Iskrneo, ovo ti je lošije od npr Negaloyda?
evo odgovor Diskachu i Anti
Prvo Negaloyd vizualno je na jednom cijelom nivou iznad Tera. Al glavna stvar, naravno moj osobni dojam, je da sve manjkavosti Negaloyda proizlaze i neke dječake razigranosti autora, naivnosti ali i tog nekog mladenačkog stava boli me kita, brijem kako brijem i to je moja spika pa kome se svidi svidi se. Dok je kod Tera drugačiji slučaj, kod Tera sve pokušava izgledati ozbiljno, važno i bitno ali u stvarnosti autori kao da su se precijenili i nemaju talenta i kapaciteta za iznijeti to i to se vidi od početka do kraja. Kao Ter bi trebao funkcionirati kao jedan ciklus koji ima neki početak i kraj, kakav kraj??? ovo je najgluplji kraj koji sam ikada pročitao. Cijeli strip je baš heavy šit u tom nekom stavu da je velik i bitan a klizi na svakom koraku. I iz tog razloga puno je veči gušt čitati Negaloyda nego Ter.
Lijepo izneseni argumenti u obrani Negaloyda. I Frano, koji je isto zaigran, ga je prilično hvalio. Morat ću mu jednom dati drugu priliku. Ter mi je bezveze.
Da se razumijemo meni se i Negaloyd svidio, ali mi je jedan od slabijih stripova sa baš nevjorajtnim crtežom. Priča mi je isto, ali Ter i Terra su mi bolji. Znam da se velikoj većini nije svidio pa sam zato pitao. Ali dobro si to argumentirao. ;)
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
A šta vam je najbolje od sljedećih stripova? Negaloyd Ter Brazda Brodolomci s Ythaga
Crtački Negalyod vrh vrhova, Brazda i Brodolomci jako loše, sitni kadrovi, često nerazumljivi. Scenaristički obratno, Negalyod jako tanko, ova dvojica vrlo dobro do odlično s tim da su mi Brodolomci bolji.
E sad ste mi pokvarili doživljaj Tera kojeg još nisam nabavio, mislio sam naručiti oba dijela, ali sad se mislim.
kerempir sve objasnio,a i sa Džerijem se slažem apropo crteža;manje više, ne smatram da su crteži loši,posebno kod Brazde,ali baš su sitni kadrovi,kod Brodolomaca,pa i kod Brazde u momentima nerazumljivi - šteta što Markos oba serijala nije cepao zasebno,ali dobro,pitanje je kako bi se tada prodavali,verovatno slabije,puno slabije,pa možda ni ne bismo videli kompletirane serijale.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ja bih baš rekao suprotno. Ter i Negalyod su stripovi koji bi se tematikom mogli svidjeti i neljubiteljima SF-a dok su Brazda (malo manje) i Brodolomci (totalno) baš za tvrde SF fanove.
Jedino ako je Kerempir mislio reći da su mu Ter i Negalyod toliko slabi da bi mogli biti jedino za SF kompletiste koji gutaju sve što ima veze sa žanrom.
Brazdu i Brodolomce još nisam čitao samo iz razloga što mi se vizualno estetski ne sviđaju. Nadam se da onda scenarij rastura.
A oba imaju odličan crtež, samo su an premalom formatu, Ythaq nisam vidio uživo, ali Brazda je baš sićušna za čitati, ispale su mi oči. A za Neg i Ter se onda mogu složit pošto spadam u HC SF skupinu. Inače kad kažete Brodolomci, meni padnu oni drugi prvi na pamet, oni stariji...Brodolomci Vremena.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Brazdu i Brodolomce još nisam čitao samo iz razloga što mi se vizualno estetski ne sviđaju. Nadam se da onda scenarij rastura.
A oba imaju odličan crtež, samo su an premalom formatu, Ythaq nisam vidio uživo, ali Brazda je baš sićušna za čitati, ispale su mi oči. A za Neg i Ter se onda mogu složit pošto spadam u HC SF skupinu. Inače kad kažete Brodolomci, meni padnu oni drugi prvi na pamet, oni stariji...Brodolomci Vremena.
vizualn stil mi izgleda kao da su namjenjena djeci. al morat ću pročitati naravno. recimo od predaka sam odustao na pol jer mi je bio baš dječji.