forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 661

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/01/2025 : 21:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Imas -6 i sam kao duh na tri Vasington i promasi pa odmah primis trojku Nana.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/01/2025 : 21:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma idi unpicku materinu i sut i sve. Opet Braun promasi kad treba. Majk promasi sve i onda bogalj Ernangomes nam da u zadnjoj sekundi trojku. Nijedan napad ne branis od pola prve cetvrtine. Ne moze tako.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11584 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 09/01/2025 : 22:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Klasika, raspad.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/01/2025 : 00:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako je za utehu, to je tek druga utakmica pored Fenera gde je raspad usledio. Mislim da su se usrali. Jeb’o ih Nan, povredio nam Bongu i Pokusevskog. Treba mu osinuti secku pa neka igra..

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14043 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/01/2025 : 10:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nitko ne komentira razbijanje Lyona?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/01/2025 : 11:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja isto cekam ko ce da napise nesto. Iskasapili smo ih jbt. 31 razlike. Islo bi preko 40 opusteno da nije duplo kolo i da nemamo utakmicu u Milanu sutra.

Po meni igrac utakmice Ife. Na kraju poluvremena spakovao 2 trojke i vratio nam razliku iz prve cetvrtine u kojoj smo uzgred utrpali 31 poen.

Opet smo igrali bez tri standardna beka, Nilikina, Marinkovic i Vosington. A brine me to sto Karlik igra kao q vec duzi period. Nadam se da je sledeca utakmica ta gde ce upaliti motore.. Sutra ako nekako uspemo da dobijemo prodisali smo.. Zao mi sto smo zveknuli kuci od Asvela, Virtusa i u gostima od Baskonije. Sve utakmice bile na gotovs. Ali jbg.

Sada treba da pokazemo vredimo li za gornji deo tabele ili ne. Iako bez 3-4 igraca konstantno dobro se drzimo. Posle 2:9 rezultata sada smo na 10-11. Sto znaci da smo dobili 8 od 10 poslednjih utakmica. Mozemo da igramo sa svakim kada je volja tu.

Raduje me posebno partija Lakica. Decko dobio sansu u Cacku, iskoristio, sada ovde, opet iskoristio. Bas mi je drago jer stvarno mu je stalo i skace svaki put na klupi. Ako niste do sada, obratite paznju ubuduce.

Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1667 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 15/01/2025 : 12:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Čestitam vam, bili ste odlični. Možda Željo tempira formu, ali mi je žao što Partizan od sinoć nisam češće gledao.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/01/2025 : 07:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Bez obzira na Zeljkov doktorat sa dva centra opet mislim da ni Asvelu nije bilo vece. Ali da je zanimljivo gledati nasu kosarku sa ovim ludim ukucavacem Tajrikom, jeste. :)

Danas je po meni najbitnija utakmica ostatka sezone. Treba dobiti favorita na njegovom terenu. Pa da vidimo kako cemo uci u utakmicu. Kod nas je to najveci problem. I opet bez tri standardna beka.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6238 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 16/01/2025 : 07:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Tako je. Ništa nam ne vredi rapsodija protiv Asvela ako ne pobedimo večeras. I kad smo već kod Asvela, da ne zaboravimo da smo pre mesec dana od njih izgubili u Areni, što će nas (uz poraz od Virtusa kod kuće) vrlo verovatno koštati prolaska u plejof.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/01/2025 : 08:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Virtus prokleti. Gledam tabelu, ispod nas Virtus, Asvel i Baskonija. Sve imali na dlanu i izgubili. Jebeno uigravanje svake sezone nas osakati. Mi smo poslednjih 8 od 10 utakmica dobili sto je vanserijski rezultat ali smo se ukanalili sa 2-9 dok se stvari ne uigraju.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6238 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 16/01/2025 : 09:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Da, igramo skroz ok u zadnje vreme i stvari dolaze na mesto, ali brojni porazi od lošijih ekipa u Areni su nažalost veliki problem. A ni ostali rezultati nam nikako ne idu na ruke i to već nekoliko kola, evo sinoć Bayern na kraju dobio, u zadnjem napadu. Kao da se sve urotilo protiv nas. Šta god uradili, uvek smo te proklete 2 pobede ispod crte.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page
Page: of 661 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000