forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 60

Zula
Senior Member

1224 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 15/01/2025 : 20:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Miriam Makeba - Teya Teya

https://www.youtube.com/watch?v=YEU_XWZ1Oak

Prvo Zum Zum pa Teya Teya, onda i Pata Pata, fali samo Duran Duran 🤣

Mama Africa! To je sve izvrsno! Kako kažeš Pata Pata je najpoznatija, ali moje djetinjstvo se sjeća - Malaika.
Teya Teya je isto jako dobra, vrlo dobro pjevanje prati jednako dobra muzika. Sve se može slušati više puta, idem još malo istraživati...
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4801 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 15/01/2025 : 20:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vatrena_stenica
Glassjaw - Pretty Lush

Da nema onog prenaglašenog dranja dopala bi mi se i više.

A album se zove Everything You Ever Wanted to Know About Silence Ali pogodila si značenje ceo album je tinejdž angst neuzvraćene ljubavi. Pored St. Anger meni idealan album za slušanje kada sam.. jako dobre volje
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8584 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 15/01/2025 : 21:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Prvo Zum Zum pa Teya Teya, onda i Pata Pata, fali samo Duran Duran 🤣

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8592 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 15/01/2025 : 22:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Saint Etienne - Only Love Can Break Your Heart

svašta, šta će moj omiljeni bend Saint Etienne (i jedan od najboljih pop bendova uopšte, uz Prefab Sprout, Belle and Sebastian...), kao predlog kod Vatrene Stenice? (Nila Janga inače, ne volim.)

5/ 5

zaslužila je vatrena_stenica ovaj put malo drugačiji zadatak od mene (ionako smo zagazili u 90-e)

Jesus Jones - Right Here, Right Now

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8592 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 15/01/2025 : 22:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Chris Isaak - Baby Did A Bad Bad Thing

Impresivno je da ovo nije obrada nikakvog ranijeg klasika, nego Isaakov original.

4/ 5

Magnifico feat. Ferus Mustafov - Zum Zum

Gledao sam Magnifica na trgu u Vrnjačkoj Banji (dobar zabavljač uživo), izvodio je i ovu stvar.

3,5/ 5

Edited by - alexts on 15/01/2025 22:46:43
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6151 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 15/01/2025 : 22:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vatrena_stenica

Ovo napuklo srce me asociralo na još jedno iz devedesetih, htela sam da prozovem Manhuntera, ali kako Bevu ne čuh odavno, neka ide njemu:
Saint Etienne - Only Love Can Break Your Heart

https://www.youtube.com/watch?v=vZAajrxvDs4

a tu je i original (za Cromija)
https://www.youtube.com/watch?v=FOl01vKXv6I

Nisam ovo čuo sto godina, jako lijepa pjesma. Nisam ni znao da je obrada, morao bih malo više slušati Neila Younga.

Poslušao sam i original, odlično. Obrada je dovoljno drukčija i "svoja" da komotno mogu proći kao dvije različite pjesme. Čak mi se obrada malo više sviđa, sad je li zbog toga što sam nju već prije čuo, ne znam.

Uglavnom, da ocjenjujem, čista petica.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6151 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 15/01/2025 : 22:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Za alextsa:

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8592 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 15/01/2025 : 23:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
The Pogues - Thousands Are Sailing

U glavnom mi se sve što sam čuo od Poguesa sviđalo, nešto manje, a nešto i više od ove stvari. A irski zvuk na taj način mi odgovara (podrazumeva se i naši Pravoslavni Kelti)

4/ 5
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8584 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 15/01/2025 : 23:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Beva vec smo ustanovili da jako tesko pronalazimo emocije na istim mjestima. To sto ja ne volim sufjana ne znaci da ne valja, samo da meni ne odgovara. Ali eto uspjeli smo pronaci i neke zajednicke ljubavi. Ne nadam se da novom poklapanju, ali onaj tko mene najviše dira u srce i čiju doslovnu svaku pjesmu znam u ton je Tom... pa da vidimo pronalaziš li emociju...

Beva

Lijepim ti live verziju jer mi je bolja od studijske. Pjesma počinje na 1:20, ali i uvodna pričica je jako dobra.

Tom Waits - Train song

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page
Page: of 60  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000