forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 62

jogurt
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 17/01/2025 : 18:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Evo za jogurta, jedna pesma iz istog perioda. Mislio sam da postavim singl Time after Time istog dueta, ali ipak ova

The Beloved - The Sun Rising

https://www.youtube.com/watch?v=HNMNUMS-Q5c

Zaista nemam neke bas vece zamerke, ali nesto mi konstantno fali ovde. Volim umirujucu muziku, kao sto je ova, ali u ovom house fazonu mozda nije nesto sto bi mi bilo omiljeno.

Svakako vrlo dobra stvar. Zenski vokal mi je bio odlican, a ovaj muski mi nije sasvim legao i to je mozda jedan od razloga zasto se ovome ne bih vracao. Ova pesma mi je bolja od Time after time. 4-
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4824 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 17/01/2025 : 22:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Amorphis - My Kantele

Wow što je ovo kvalitetna stvar. Finski razumem kao portugalski, ali ima taj neki stari folk/etno prizvuk i prijatno je za slušati iako deluje da je u pitanju neka tužna pesma. Odsvirano sjajno i pohvalno što se koriste neki stariji klasičniji instrumenti koji doprinose toj sveopštoj folk atmosferi. Outro je suva magija. Vrh

Solitude Aeturnus - Falling

Bog riffa. Upalite sveće, zakoljite par koza, prinesite čedne device da pustimo krv kao žrtvu na oltaru ovog božanstva. Crkva metalurgije je jedina vera vredna molenja

Spaceman (Radio Edit) - Babylon Zoo

Posle dve odlične numere Manhunter me poliva hladnom vodom Rock, ali kao da je pop, ali gde se podražava taj neki treš sci-fi futuristički vajb. Onaj piskutavi glasić bolje da ne komentarišem pokemoni me napadaju, da to nije ubačeno pesma bi i bila korektna. Pesma ima iritantni prizvuk kao muzika pravljena za reklame ili šoping centre. Nije sve iz '90tih dobro ne moramo svega da se prisećamo
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4824 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 17/01/2025 : 22:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Pjero je veliki fan kvalitetne mjuze pa ajde da vidimo da li ću uspeti da ga zainteresujem za ovu našu temu. Temple of the Dog - Reach Down.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8611 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 17/01/2025 : 23:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ne Si Go Prodavaj Koljo Ciflikot - Macedonian Song

Makedonci su poznati po kvalitetnom narodnom melosu, možda najboljem na našim prostorima. To može da bude i razlog da se precenjuje sve ili ponešto što dolazi iz tog miljea. Ovo mi je baš mlako - ravno i jednostavno, što reče kolega. Onima koji "seku vene" ne smetaju ni gore stvari, ali boljih ima dovoljno.

2,5/ 5

Amorphis - My Kantele

Ovo je neki monotoni finski rokerski narodnjak. Fino (finsko) muziciranje u poslednjem minutu i aranžman spasavaju pesmu da ne ide pola ocene ispod Makedonaca.

2,5/ 5

Bulevar - Trenutni lek

Domaći klasik, ali daleko od savršenog. Hit potencijal ima, zato je i bila hit. Cukić je neke nedostatke ispravio u novijoj verziji, ali uklonio i neke bolje elemente, tako da je opet tu negde.

3,5/ 5

Ovu sam pesmu voleo od Bulevara kao dete, ali se ona nigde više ne pušta:
https://www.youtube.com/watch?v=p-83QUWBPg4 (meni je bolja od Leka)

Babylon Zoo - Spaceman

Grupa je možda bez značaja, ali njihov hit je OK. Naker se pravi pametan kad kaže da je za reklame, ako se ne varam ona i jeste postala hit zbog reklame (za Levis).

3+/ 5
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8611 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 17/01/2025 : 23:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Sa albuma Tango in the Night izbačeno je 6 singlova, od kojih su 4 bila veliki hitovi. Ovaj singl je bio najmanje uspešan (sem u Nemačkoj i Holandiji), ali to nije razlog da ne bude zadatak za

Shanera

Fleetwood Mac - Family Man

Go to Top of Page
Page: of 62  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000