Author |
Topic |
jogurt
Junior Member
Serbia
372 Posts
Member since 23/01/2020 |
Posted - 17/01/2025 : 18:14:08
|
quote: Originally posted by alexts
Evo za jogurta, jedna pesma iz istog perioda. Mislio sam da postavim singl Time after Time istog dueta, ali ipak ova
The Beloved - The Sun Rising
https://www.youtube.com/watch?v=HNMNUMS-Q5c
Zaista nemam neke bas vece zamerke, ali nesto mi konstantno fali ovde. Volim umirujucu muziku, kao sto je ova, ali u ovom house fazonu mozda nije nesto sto bi mi bilo omiljeno.
Svakako vrlo dobra stvar. Zenski vokal mi je bio odlican, a ovaj muski mi nije sasvim legao i to je mozda jedan od razloga zasto se ovome ne bih vracao. Ova pesma mi je bolja od Time after time. 4- |
|
|
naker
Advanced Member
4824 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 17/01/2025 : 22:06:50
|
Amorphis - My Kantele
Wow što je ovo kvalitetna stvar. Finski razumem kao portugalski, ali ima taj neki stari folk/etno prizvuk i prijatno je za slušati iako deluje da je u pitanju neka tužna pesma. Odsvirano sjajno i pohvalno što se koriste neki stariji klasičniji instrumenti koji doprinose toj sveopštoj folk atmosferi. Outro je suva magija. Vrh
Solitude Aeturnus - Falling
Bog riffa. Upalite sveće, zakoljite par koza, prinesite čedne device da pustimo krv kao žrtvu na oltaru ovog božanstva. Crkva metalurgije je jedina vera vredna molenja
Spaceman (Radio Edit) - Babylon Zoo
Posle dve odlične numere Manhunter me poliva hladnom vodom Rock, ali kao da je pop, ali gde se podražava taj neki treš sci-fi futuristički vajb. Onaj piskutavi glasić bolje da ne komentarišem pokemoni me napadaju, da to nije ubačeno pesma bi i bila korektna. Pesma ima iritantni prizvuk kao muzika pravljena za reklame ili šoping centre. Nije sve iz '90tih dobro ne moramo svega da se prisećamo |
|
|
naker
Advanced Member
4824 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8611 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 17/01/2025 : 23:33:03
|
Ne Si Go Prodavaj Koljo Ciflikot - Macedonian Song
Makedonci su poznati po kvalitetnom narodnom melosu, možda najboljem na našim prostorima. To može da bude i razlog da se precenjuje sve ili ponešto što dolazi iz tog miljea. Ovo mi je baš mlako - ravno i jednostavno, što reče kolega. Onima koji "seku vene" ne smetaju ni gore stvari, ali boljih ima dovoljno.
2,5/ 5
Amorphis - My Kantele
Ovo je neki monotoni finski rokerski narodnjak. Fino (finsko) muziciranje u poslednjem minutu i aranžman spasavaju pesmu da ne ide pola ocene ispod Makedonaca.
2,5/ 5
Bulevar - Trenutni lek
Domaći klasik, ali daleko od savršenog. Hit potencijal ima, zato je i bila hit. Cukić je neke nedostatke ispravio u novijoj verziji, ali uklonio i neke bolje elemente, tako da je opet tu negde.
3,5/ 5
Ovu sam pesmu voleo od Bulevara kao dete, ali se ona nigde više ne pušta: https://www.youtube.com/watch?v=p-83QUWBPg4 (meni je bolja od Leka)
Babylon Zoo - Spaceman
Grupa je možda bez značaja, ali njihov hit je OK. Naker se pravi pametan kad kaže da je za reklame, ako se ne varam ona i jeste postala hit zbog reklame (za Levis).
3+/ 5 |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8611 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Topic |
|
|