Author |
Topic |
naker
Advanced Member
4824 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 16/01/2025 : 22:45:41
|
@Reem: Pa nije ti loša ideja Generalno više volim stil igre iz '90tih nego ovaj moderan NBA gde se previše šutiraju trojke. Ali ne verujem da ću imati vremena za to dok traje tekuća sezona, možda tokom letnje pauze (a i hteo bih da završim ovaj projekat sa Wrestlingom koji sam započeo). Na NBA temi sam pre dve godine radio nešto slično, samo nisam stavljao linkove za cele utakmice već samo za sažetke.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=42877&REPLY_ID=2589330
@Tex: Cleveland je promenio trenera u odnosu na prošlu sezonu. Doveli su iz Warriorsa pomoćnog trenera koji je napadački orijentisan. Bio deo stručnog štaba kada je Golden State poslednji put uzeo titulu |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31306 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 16/01/2025 : 23:18:26
|
Par pitanjca:
Samo 14 ekipa ima preko 50 % pobjeda u povijesti (mislim na sve odigrane utakmice franšize). Nitijedna ekipa nije preko 60 %. Pitanje: koja ekipa je postotku na prvom, a koja na zadnjem mjestu? Samo je jedna ekipa odigrala manje od 2000 utakmica (najmlađa franšiza), koja?
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7310 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 16/01/2025 : 23:32:53
|
quote: Originally posted by tex2
Par pitanjca:
Samo 14 ekipa ima preko 50 % pobjeda u povijesti (mislim na sve odigrane utakmice franšize). Nitijedna ekipa nije preko 60 %. Pitanje: koja ekipa je postotku na prvom, a koja na zadnjem mjestu? Samo je jedna ekipa odigrala manje od 2000 utakmica (najmlađa franšiza), koja?
Da probam:
Boston na prvom Minnesota na zadnjem New Orleans najmanje utakmica |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13244 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 17/01/2025 : 00:59:00
|
quote: Originally posted by naker
@Reem: Pa nije ti loša ideja Generalno više volim stil igre iz '90tih nego ovaj moderan NBA gde se previše šutiraju trojke. Ali ne verujem da ću imati vremena za to dok traje tekuća sezona, možda tokom letnje pauze (a i hteo bih da završim ovaj projekat sa Wrestlingom koji sam započeo). Na NBA temi sam pre dve godine radio nešto slično, samo nisam stavljao linkove za cele utakmice već samo za sažetke.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=42877&REPLY_ID=2589330
E da, to sam čuo da je Curry valjda pokrenuo taj trend da većinom se svi odlučuju u ovo modernije doba šutirati trice :) Začudim se malo kad gledam rez tih utakmica, pa to skoro svaka utakmica bude tu negdje oko 115-120 poena, ako ne i više Nema problema, može i na ljeto, ja sam tad baš u gužvi, ali ako bude takav jedan topic, barem ću najesen moći onda uživati ;) Inače, baš sam mislio na takvo nešto što si linkao
P.S. ja sam mislio nešto napraviti slično ovdje na sportu, ali o K-1, isto 90-e i početak 2000-ih kad je to bilo na vrhuncu.. Hoost, Aerts, Le Banner, Andy Hug i mnogi drugi.. ali imam osjećaj da ovdje forumaši i nisu baš za borilačke sportove :(
quote: Originally posted by Jerry Krause
...
Jerry, može ukratko priča kako to da si se odlučio na nick Jerry Krause i je li ti nakon odgledanog Last Dancea taj čovjek pao u očima ili ga još više cijeniš? |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31306 Posts
Posted - 17/01/2025 : 05:58:12
|
Točno sve osim Bostona
Par pitanjca:
Da probam:
Boston na prvom Minnesota na zadnjem New Orleans najmanje utakmica
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13244 Posts
Posted - 17/01/2025 : 11:34:19
|
Shai je glavna zvezda u Oklahomi, ozbiljan kandidat za MVP-a. Cenim da ne postoji odbrambeni igrač u celom NBA-u koji može da ga čuva.
Nakon pogledanog, ova izjava mi je posve jasna sada :) Nevjerojatan je Shai, a i taj Jalen Williams što si spominjao. Još je odličan bio onaj neki Dort (skoro da nije mogao promašiti) i Caruso.
Ja mislio da će to biti ono kao neki derbi, podjednaki omjer snaga, napeto i gusto, a Oklahoma ih pomela samo tako Skoro pa možemo reći da je na poluvremenu bilo sve gotovo, a da je ista ekipa ostala igrati do kraja, vjerojatno bi došli i do 160 koševa kako ih je išlo. |
|
Edited by - ReemCP on 17/01/2025 11:34:44 |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4776 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31306 Posts
Posted - 17/01/2025 : 11:49:24
|
Da, San Antonio je prvi, donedavno je jedini bio preko 60 %, sad je Boston se približio mu, razlika je samo 0,2 %. Mene začudilo da su Clippersi predzadnji na listi. |
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7310 Posts
Posted - 17/01/2025 : 11:55:29
|
Da, San Antonio je prvi, donedavno je jedini bio preko 60 %, sad je Boston se približio mu, razlika je samo 0,2 %. Mene začudilo da su Clippersi predzadnji na listi.
E da, San Antonio sam zaboravio, oni su stalno imali dobar omjer osim ovih zadnjih godina.
Clippersi nisu čudo što su loši, pa tek zadnjih desetak godina imaju pozitivne omjere. Prije toga su vječno bili kanta za napucavanje. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13244 Posts
Posted - 17/01/2025 : 12:11:22
|
Nocas u 2.00h na Areni 2 ce bit NBA 360, to je valjda multiprijenos kojeg su sinoc najavili, hajde da i to vidimo. |
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7310 Posts
Posted - 17/01/2025 : 12:52:27
|
quote: Originally posted by ReemCP
...
Jerry, može ukratko priča kako to da si se odlučio na nick Jerry Krause i je li ti nakon odgledanog Last Dancea taj čovjek pao u očima ili ga još više cijeniš?
To sam već negdje na forumu pisao. To mi je kao neki alter ego bio u mladosti, neka fora s ekipom da napravimo svoj alter ego, a kako mi je ime izvedenica od pravog imena dodao sam prezime Krause, jer je on tada s početka 90-ih bio aktualan.
Ma nije mi pao u očima nakon Last Dancea. Čovjek je jednostavno morao broditi i voditi onako moćnu organizaciju s puno igračkih ega i da nije njega tko znao da li bi imali onako moćnu dinastiju Bullsa 90-ih godina. |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4776 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
naker
Advanced Member
4824 Posts
Posted - 17/01/2025 : 20:15:26
|
Jedini gori od vlasnika Clippersa je vlasnik Washington Redskinsa u NFL-u. Snyder je godinama sistematski uništavao tu franšizu. E gle čuda čim su ga oterali i promenili ime eto ih u plejofu
@Reem: Nisi imao sreće baš je bio jednostran meč Cavaliersi se nisu pojavili na tekmi. Prvi meč između Clevenda i Oklahome je bio mnogi bolji i izjednačeniji |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13244 Posts
Posted - 17/01/2025 : 21:47:36
|
Ma nije mi pao u očima nakon Last Dancea. Čovjek je jednostavno morao broditi i voditi onako moćnu organizaciju s puno igračkih ega i da nije njega tko znao da li bi imali onako moćnu dinastiju Bullsa 90-ih godina.
Valjda im se najviše zamjerio zbog one rečenice "players and coaches don't win championships; organizations win championships", a i Philu je skoro na početku te zadnje sezone rekao da je nakon toga bivši, makar imao u regularnom dijelu 82-0 (ono, malo nezgodno tako nešto reći i unijeti nemir među ekipu). Pa i ono s plaćom Pippena, mada mislim da si je Pippen sam tu kriv što je išao uopće potpisivat takav ugovor na duge staze. Ali, kako god, Krause je imao jednostavno nos za te stvari, kako kažeš, on ih je dovukao (Phila također), ali šteta što su odnosi takvi bili kakvi su bili, šteta što se nije pokušalo ići i na 7. naslov, mišljenja sam da se moglo, to je bila ona skraćena sezona zbog lockouta, mislim da je tad bilo 50 utakmica regularne sezone nakon last dancea.
@Reem: Nisi imao sreće baš je bio jednostran meč Cavaliersi se nisu pojavili na tekmi. Prvi meč između Clevenda i Oklahome je bio mnogi bolji i izjednačeniji
Nema problema, i ovako sam uživao i zapamtio neke igrače za koje sad znam ubuduće kod praćenja, a zaboravio spomenut da mi kod Clevenda bio dobar onaj Garland, imao je dobru predstavu sinoć :) A jasno mi je da je to tako u košarci, nekad imaš svoju noć kad ti sve ulazi, nekad je tijesno, fora je što nikad ne znaš što očekivati ;) |
|
|
|
naker
Advanced Member
4824 Posts
Posted - 17/01/2025 : 22:24:37
|
Zanimljivo da je Jordan često imao sukobe sa Krausom i kritikovao upravu, a kada je postao vlasnik Charlotta imao je prilike da vidi kako funkcioniše menadžment jednog NBA kluba i eto nije uspeo apsolutno ništa da uradi sa igračima Bobcatsa koje je on draftovao i birao. Tako da toliko o tome da uprava nije bitna |
|
|
Topic |
|