To mi prvo padne na pamet kad pročitam tekstove/uratke pojedinih forumaša koji pišu na ovom topicu u 2025.g. Naravno, ne svih. Uzrečica iz filmskog serijala španjolske trash parodije. Torente.
Di si ti uspija povezat drkicu i klošare? Crni krugeru pa nije valjda da na klošare drkaš? Jel moraju bit ženski klošari ili treseš majmuna i na muške, bitno samo da je klošar?
Nije korektno pojedine forumaše nazivati klošarima i ostalim ružnim nazivima. Meni je Rakosi dobar za.ebant, tebi nije i dobro, ne moraš se bakćati s njime ako ti je na ignoreu a vrlo ti je često u ustima. Dakle ... A što se tiče Telera on je veliki entuzijast.
Pa ne nazivan ja ljude klošarima nego ovaj šta vapi za podforumon "idioti" a tebi je dobar zajebant. Teler je nekoć davno bija dobroćudni(Ne osobito pametan ali ipak dobroćudan)zajebant, sad je već godinama ubitačan. Kritika i njegovo nekontrolirano glupetanje nije isto. Da san Marko već bi odavno bija bivši, pa nek plače Janezu Drnovšeku i Bojanu Križaju. Usput, ne cijenin ljude koji ne drže do svoje riči.
Zaboravio si Mateju Svet.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...