Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16475 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
koze123
Average Member
942 Posts
Member since 05/11/2018 |
Posted - 24/01/2025 : 19:53:34
|
Ozark je sjajan, posebno dostiže vrhunac u trećoj sezoni, subplot sa Benom. Izuzetno teško i emotivno, tim likom su podigli celu seriju nakon malo slabije druge sezone koja se vrtela u krug. Srceparajuće.
I sam kraj je meni bio odličan, posebno poslednja scena. |
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2516 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 24/01/2025 : 22:11:39
|
quote: Originally posted by koze123
Ozark je sjajan, posebno dostiže vrhunac u trećoj sezoni, subplot sa Benom. Izuzetno teško i emotivno, tim likom su podigli celu seriju nakon malo slabije druge sezone koja se vrtela u krug. Srceparajuće.
I sam kraj je meni bio odličan, posebno poslednja scena.
Potpis... |
Carpe diem |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16475 Posts
Posted - 25/01/2025 : 11:28:40
|
quote: Originally posted by koze123
Ostalo mi je još 5 epizoda. Ovaj deo sa Benom je stvarno srceparajuć. Baš sam se ubedačio. Sjajno je odglumio. A znam ga iz Bansheea i tamo ima dobru rolu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16475 Posts
Posted - 26/01/2025 : 21:01:18
|
quote: Originally posted by koze123 .
Nisam očekivao onakav kraj. Razočaran sam kako je sve završilo, ali serija je i dalje sjajna i razumem završetak. Brutalno i ni malo patetično. Sviđa mi se. Ali se smorih.. 😁 |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8687 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 26/01/2025 : 21:24:32
|
Yellowstone S01
odgledah. Razmišljam da li da gledam dalje i reših da idem na drugu sezonu. Vrlo sam zadovoljan, ali mi se jedna stvar nije dopala. Zapravo dve, ali činjenica da su glavni junaci zapravo negativci, nije nešto što bi me odbilo, mada način na koji bi trebalo da publika saoseća sa tom porodicom jeste malo kontroverzan. Odbijajuće mi je to, što je serija žanrovski ne samo moderan western, nego i soap opera, koja jako asocira (nas starije) na Dalas i Dinastiju. Yellowstone je ozbiljnija serija, ali prati matricu tih serija da može da ide unedogled i da scenarista stalno smišlja nove preokrete, zaplete i uzbuđenja, a nije to nešto što bi me danas privlačilo, nego pre kraće serije, sa zaokruženom pričom, bez nasilnog nastavljanja. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7316 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 26/01/2025 : 22:12:48
|
Yellowstone je serija za koju je bolje stat na vrijeme, a to je 1. sezona. Nada sam se da će određeni likovi skončat poetski prikladno, ali dapače, završe kao junaci. Ovo je po meni Sheridanov potpuni preser koji je dobrano upropastija moj dotadašnji rispekt prema njemu. |
And like that... he's gone. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7316 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 26/01/2025 : 22:15:33
|
Sweetpea - na prvu britanski Dexter, na drugu zabavna studija o kafkanijanskom liku koji zavoli ubijanje.
Strike: Ink Black Heart - po meni izvrsna nova sezona, mada nailazim na osrednje kritike. Malo koketiranja s alt-right i incelima, sad već metafilmski u slučaju autorice. |
And like that... he's gone. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8644 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 26/01/2025 : 22:31:16
|
Postoje jako pozitivni likovi u yellowstoneu samo nisu u prvom planu i zbog njih se gleda serija. Serija je promocija trumpovskih desnicarskih vrijednosti, ali nije pamflet. Desnicari ce u Costnerovoj obitelji vidjeti idole, razumni ljudi govna. Izvrsno je napisana, rezirana i odglumljena visoko budzetna sapunjara. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2516 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 27/01/2025 : 01:07:23
|
quote: Originally posted by Tonto
Postoje jako pozitivni likovi u yellowstoneu samo nisu u prvom planu i zbog njih se gleda serija. Serija je promocija trumpovskih desnicarskih vrijednosti, ali nije pamflet. Desnicari ce u Costnerovoj obitelji vidjeti idole, razumni ljudi govna. Izvrsno je napisana, rezirana i odglumljena visoko budzetna sapunjara.
Da li je moguće da u svemu samo vidiš politiku!? Radnja se događa u Montani, ne u jbn New Jork-u. Rančeri, cowboy-i, "tradicionalne" vrednosti... |
Carpe diem |
|
|
Topic |
|