forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 253

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/01/2025 : 16:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ja završavam Ozark. Opasno dobra serija.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

koze123
Average Member

942 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 24/01/2025 : 19:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Ozark je sjajan, posebno dostiže vrhunac u trećoj sezoni, subplot sa Benom. Izuzetno teško i emotivno, tim likom su podigli celu seriju nakon malo slabije druge sezone koja se vrtela u krug. Srceparajuće.

I sam kraj je meni bio odličan, posebno poslednja scena.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2516 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 24/01/2025 : 22:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by koze123

Ozark je sjajan, posebno dostiže vrhunac u trećoj sezoni, subplot sa Benom. Izuzetno teško i emotivno, tim likom su podigli celu seriju nakon malo slabije druge sezone koja se vrtela u krug. Srceparajuće.

Potpis...

Carpe diem
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/01/2025 : 11:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ostalo mi je još 5 epizoda. Ovaj deo sa Benom je stvarno srceparajuć. Baš sam se ubedačio.
Sjajno je odglumio. A znam ga iz Bansheea i tamo ima dobru rolu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/01/2025 : 21:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
.

Nisam očekivao onakav kraj. Razočaran sam kako je sve završilo, ali serija je i dalje sjajna i razumem završetak. Brutalno i ni malo patetično. Sviđa mi se. Ali se smorih.. 😁

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8691 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/01/2025 : 21:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Yellowstone S01

odgledah. Razmišljam da li da gledam dalje i reših da idem na drugu sezonu. Vrlo sam zadovoljan, ali mi se jedna stvar nije dopala. Zapravo dve, ali činjenica da su glavni junaci zapravo negativci, nije nešto što bi me odbilo, mada način na koji bi trebalo da publika saoseća sa tom porodicom jeste malo kontroverzan.
Odbijajuće mi je to, što je serija žanrovski ne samo moderan western, nego i soap opera, koja jako asocira (nas starije) na Dalas i Dinastiju. Yellowstone je ozbiljnija serija, ali prati matricu tih serija da može da ide unedogled i da scenarista stalno smišlja nove preokrete, zaplete i uzbuđenja, a nije to nešto što bi me danas privlačilo, nego pre kraće serije, sa zaokruženom pričom, bez nasilnog nastavljanja.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7317 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 26/01/2025 : 22:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Yellowstone je serija za koju je bolje stat na vrijeme, a to je 1. sezona. Nada sam se da će određeni likovi skončat poetski prikladno, ali dapače, završe kao junaci. Ovo je po meni Sheridanov potpuni preser koji je dobrano upropastija moj dotadašnji rispekt prema njemu.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7317 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 26/01/2025 : 22:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Sweetpea - na prvu britanski Dexter, na drugu zabavna studija o kafkanijanskom liku koji zavoli ubijanje.

Strike: Ink Black Heart - po meni izvrsna nova sezona, mada nailazim na osrednje kritike. Malo koketiranja s alt-right i incelima, sad već metafilmski u slučaju autorice.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8648 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/01/2025 : 22:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Postoje jako pozitivni likovi u yellowstoneu samo nisu u prvom planu i zbog njih se gleda serija. Serija je promocija trumpovskih desnicarskih vrijednosti, ali nije pamflet. Desnicari ce u Costnerovoj obitelji vidjeti idole, razumni ljudi govna. Izvrsno je napisana, rezirana i odglumljena visoko budzetna sapunjara.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2516 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 27/01/2025 : 01:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Postoje jako pozitivni likovi u yellowstoneu samo nisu u prvom planu i zbog njih se gleda serija. Serija je promocija trumpovskih desnicarskih vrijednosti, ali nije pamflet. Desnicari ce u Costnerovoj obitelji vidjeti idole, razumni ljudi govna. Izvrsno je napisana, rezirana i odglumljena visoko budzetna sapunjara.

Da li je moguće da u svemu samo vidiš politiku!?
Radnja se događa u Montani, ne u jbn New Jork-u.
Rančeri, cowboy-i, "tradicionalne" vrednosti...

Carpe diem
Go to Top of Page
Page: of 253 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000