forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 89

manhunter
Moderator

Switzerland
25645 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2025 : 18:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Metallica - For Whom the Bell Tolls (Live) [Cliff 'Em All]

Evo odmah na početku: ja nisam baš neki Cliffov fan. Da je ostao u grupi, Metallica bi otišla u pravcu Megadetha. Imao je smisla za komponovanje, ali uživo je bio isuviše "divljački" za moj ukus. Meni se ipak više sviđa onaj kasniji "inteligentniji" i mističniji pristup.

Original 10/10
Ovaj nastup 5/10

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25645 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2025 : 18:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Evo nešto za Tonta, idealno za birtiju.

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1303 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/02/2025 : 18:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Upoznaj zemlju da bi je više volio, part 19. - Danska

alexts bi mogao prije ostalih pozitivno ocijeniti zadatak...

Laid Back - Bakerman

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25645 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2025 : 18:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A pošto Zula voli da putuje, evo malo Belgije sa balkanskim uticajem.

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
428 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 05/02/2025 : 19:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Jogurt

se oseća zapostavljeno, evo mu zadatka

ABC - The Night You Murdered Love

https://www.youtube.com/watch?v=2UPD4F8lNbc

Ne sećam se da sam to rekao, ali nema veze

Nažalost pesma mi baš i nije legla. Mogu da navedem na primer vokal koji mi se nije svideo, bas koji je znao da mi bude naporan; ali sve to nije previše bitno jer generalno pesma mi nije bila zanimljiva i nije mi se puno svidela. 3-
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8753 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/02/2025 : 19:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Yasmin Levy - Una Noche Mas

Kao prvo žena mi mi vodi plesnu školu tanga, ovo se pušta dva put tjedno. Kao drugo ovo je izvrsno... i kao treće nemoj nikad imat birtiju jer neće trajati jedno godišnje doba. Dobitni recept za konstantnu poslovnu uzlaznu putanju vec preko dvadeset godina su jeftine cijene i moj izbor glazbe (ma što aleks mislio o tom).

Ocjena: 9.5/10

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
428 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 05/02/2025 : 19:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Tonto, propustio si moj zadatak :)
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8753 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/02/2025 : 19:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Sorry, promaklo.

Marillion – That Time of the Night (The Short Straw)

Ovo je dobra rock stvar fine melodije, dobre razrade i ideje. Da je snimljena sedamdesetih bila bi mi sigurno interesantna, ovako je uništena najgorom vrstom 80's produkcije i kod mene ne prolazi... i da, ja ne cujem nikakvu razliku između Fisha i Peter Gabriela.

Ocjena 5/10

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25645 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2025 : 20:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

nemoj nikad imat birtiju jer neće trajati jedno godišnje doba.

Hej, u poslovnoj školi sam imao diplomski osnivanje preduzeća i izabrao sam da otvorim kafić. Koncept, ime, logo, biznis plan, ponuda i sl. Od nas 20 sam ja imao najvišu ocenu.
Da mi je žena dopustila, ja bih taj plan sproveo u delo. Ali nije.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8753 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/02/2025 : 20:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Thin Lizzy - Still in Love with You - Nisam fan benda ni garry moorea. Volim blues, ali ovaj njegov mi je šminkerski i neuvjerljiv. Ova stvar još i ima neki štimung, ali solo sve upropasti. Jedva prolazno. 5.1/10

Swing Out Sister - Am I The Same Girl - Paradoksalno u odnosu na prethodnu stvar, ovo je žanrovski totalno van mojih interesa, ali mi je bolje. Ugodni pjesmuljak ko stvoren za ljetno brčkanje u moru uz zalazak sunca. 6.7/10

Night Shift - Ranjena - Što je ovo? Srpska Opća opasnost? Ultimativna lošost. 0/10

King Diamond- No Presents For Christmas - Volim ovaj ritam, ne volim soliranja. 5/10

Buddy Holly - Everyday - Beva, Zula ti je hakirao profil 10/10

Clara Luciani i Alex Kapranos - Summer Wine - Odlična stvar. Ovo mi je bolja verzija od one sa ville valom. 8.2/10

The Raveonettes - Love In A Trashcan - Fino, nisam slušao dosad. Odličan solo. Ovo ide za kafić.7.4/10

Johnny Hates Jazz - Shattered Dreams - Reko alex da ne puštam, ali ja slušam sve, a komentiram ako stižem... i suprotno očekivanjima ovo mi je dobro. Ajd dobro, više okej nego dobro, ali dobro sad. 6.2/10

La Roux - I'm Not Your Toy - Moja draga voli, ja ne. Meni ovo glazba s prdež zvukovima. Nije ni čudo da moja draga voli i ovo i mene... puno prdim. 2.1/10

Tricky - Hell Is Around The Corner - Imo fazu u životu kad sam ovo mogao slušati. Bogu fala završila je. 5.1/10

Yazoo - Don't Go - Bright side of the 80's, Zula ziheraš, skuplja desetke 10/10

Fine Young Cannibals - Ever Fallen In Love - Nije mi dobar ni original pa kako bi bilo ovo. 3.3/10

Thom Yorke With Bjork - I've Seen It All - Odličan kontrast - koliko god bjork uvijek bila zanimljiva toliko će Yorke uvijek biti dosadan. 5.5/10

Genesis - Carpet Crawlers - Smaraju. 5.2/10

Depeche Mode - It's No Good - Vrhunski bend. Ova stvar mi čak ne ide u favorite. Apsolutni favorit mi je Master and servent. 7.7/10

Herb Alpert - Diamonds - ...i kao dijete sam jedva čekao da ovo završi kad bi naletilo na televiziji. 4.1/10

B'52 - Private Idaho - bend s najboljim vokalima u osamdesetima. 7.4/10

The Walker Brothers - I Can See It Now - Ugodno i opuštajuće, ali ništa više. 6.9/10

Jan Hammer - Crockett's Theme - uživao sam u ovom kao dijete, uživam i danas. 8.1/10

Pebbles - Mercedes Boy - ...a ono... kad te profesor pusti na ispitu samo da te više ne vidi 5/10

David Hasselhoff – The Passenger - Blasfemija. Zula ili deset ili nula. Ovaj put nula. 0/10

Nena & Kim Wilde - Anyplace, Anywhere, Anytime - Dobro urezano u moje uši. Više bi volio da nije. 4.4/10

Michael Jackson - Stranger In Moscow - ...a što da kažem. Ima par pjesama od Michaela koje ću rado poslušati, ova to sasvim sigurno nije. Čovjek je vrhunski radio što je radio, poštujem, cijenim i iz poštovanja neću ocijeniti jer kod mene to nema prolaz.

Pop Tops - Mammy Blue - Početkom sedamdesetih i loša glazba je bila bolja svega danas. 7.9/10

Zager & Evans - In the Year 2525 - Malo je kiksao zula sa Mammy blue, ali evo ga opet. 10/10

Paul Mauriat - Love is Blue - ...i otvaramo šampanjac! Alex za čistu desetku!!! Ma što deset, sto!!! Jedna od prvih pjesama koju sam snimio s radija na kazetu. Presnimio čači Nove fosile, tija me ubit. 10/10

Edited by - Tonto on 05/02/2025 20:31:41
Go to Top of Page
Page: of 89  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000