Author |
Topic |
Tonto
Advanced Member
8746 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 04/02/2025 : 21:01:03
|
quote: Originally posted by jogurt
Pa ono, kvalitetno, dobra svirka i tako to. Ali nisam uživao i pesma me nije ni na tren uvukla u sebe, a slušao sam je i danas jednom. Svakako vidi se da je kvalitetno, ali za sada džaba 3+
...tako je i meni otprilike. Dobra svirka, solidan hibrid bluesa i folk rocka. Pošteno odrađeno, taman tolko da mi raspleše djevojčice u kafiću. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8823 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
naker
Advanced Member
4913 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 04/02/2025 : 22:14:32
|
Thin Lizzy - Still In Love With You (Live At The Tower Theatre, 1977)
Generalno preferiram studijske verzije od onih uživo, ali ovo je izuzetak koji potvđuje pravilo. Live & Dangerous je diskutabilno jedan od najboljih live albuma, kultni performans. Solo rastura. Srceparajuće pesme paraju srce <3
Van der Graaf Generator - Arrow
Strelica pokazuje pravo, pravo putem kojim svi moramo poći, putem ka smrti. Svi se mi trudimo da uživamo u putovanju jer znamo konačno odredište jer ono je jedna od retkih apsolutnih istina u životu - svi moraju umreti. Kvalitetan egzistencijalan tekst, odlično osvirano sa ubacivanjem jazz elemenata. Meni lično ovaj vokal uopšte ne leži, ali izuzev toga jako dobar progressive.
Night Shift - Ranjena
Kada sam video naziv benda pao mi mrak na oči. Nepotizam, momci pušteni u etar jer su imali vezu sa vlašću i zauzeli vredne minute u etru od kvalitetnijih i talentovanijih bendova. Ali dobro 'Hunter na vreme napustio zemlju pa verovatno nije znao za ovo.
Pebbles - Mercedes Boy
Sedišta se tresu.. u tvom Mercedesu! Nisam veliki fan '80tih ali obožavam ovaj beat jer me podseća na kultnu pesmu iz Beverly Hills Cop. Dobar remix, ovo mogu uvek slušati. |
|
|
Zula
Senior Member
1300 Posts
Member since 07/10/2015 |
|
naker
Advanced Member
4913 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8823 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 04/02/2025 : 22:29:46
|
quote: Originally posted by Zula
quote: Originally posted by alexts
Evo za Zulu jednog instrumentala (među najpoznatijim)
Paul Mauriat ~ Love is Blue (1968)
https://www.youtube.com/watch?v=rjsNNcsUNzE
Cover 🤣 Original je na Euroviziji 1967. pjevala Vicky Leandros za Luksemburg i bila 4. Naravno da to uopće ne umanjuje obradu orkestra Paula Mauriata. Izvrsna pjesma
Sjajno! Mauriat je kao Evropljanin proveo 5 nedelja na prvom mestu zvanične američke Bilboard liste, ali original je original! |
|
|
Zula
Senior Member
1300 Posts
Member since 07/10/2015 |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6182 Posts
Member since 04/06/2007 |