Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Tonto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8782 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 08/02/2025 : 10:37:05
|
Mungo Jerry - In The Summertime
Ne znam postoji li pjesma koju sam više puta čuo, a da je nisam upalio. Za divno čudo nisam je zamrzio, očigledno je da se radi o remek djelu.
Ocjena: 9.5/10
Presing - Oklop za pahuljicu
Zanimljivo. Progresivno, moderno, jazzy... sasvim pristojno, ali me vokal odbija, a ni prateci mi nisu dobri. Da je instrumental završilo bi na nekoj listi ovako ipak ne.
Ocjena: 6.1/10
Big mama thornton - Down home shakedown
Volim veliku mamu. Ovo mi može cijeli dan svirati kao pozadinska glazba. Neću previše razlikovati pjesme, niti se truditi, ali cu uživati.
Ocjena: 7.2/10
The National - Friend of Mine
Otvaraj šamapnjac beva, ovo ima prolaz. Jedva, ali položili su. Konačno natruhe života i energije.
Ocjena: 5.2/10
|
The less I have the more I am a happy man |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Tonto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
8782 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8782 Posts
|
Beva
Advanced Member
![](AvatarUpload/GrouchoMarx.jpg)
Bosnia and Herzegovina
6190 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6190 Posts
Posted - 08/02/2025 : 15:30:56
|
quote: Originally posted by Tonto
The National - Friend of Mine
Otvaraj šamapnjac beva, ovo ima prolaz. Jedva, ali položili su. Konačno natruhe života i energije.
Ocjena: 5.2/10
Sad sam sumnjičav, jesi li dao preko 5 samo da me skačiš ili si iskren? Vidjet ćemo kroz mjesec dana kad prođe dovoljno vremena za novi zadatak ![](icon_smile_big.gif) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8881 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8881 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Zula
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1348 Posts
Member since 07/10/2015 |
|
Zula
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1348 Posts
Member since 07/10/2015 |
Posted - 08/02/2025 : 15:41:12
|
Ok, zula je završio sa instrumentalima, sad je na mene red.
Da sam zao kao što nisam zalijepio bi 17-minutni original alexu i pravdao se kako je riječ o kultnom klasiku kao što i jest.
Zula:
https://www.youtube.com/watch?v=E-ltcgxSzKg
Incredible Bongo Band - In-A-Gadda-Da-Vida
Meni je to fora, mogu slušati, zanimljiva je glavna fraza. No, malo je dosadnjikavo, traje pre dugo i ima momenata da se ništa ne događa. Znam da to objektivno nije tako, ali takav mi je dojam. Ajmo Tonto, nešto još bolje 🤣 |
Edited by - Zula on 08/02/2025 15:41:33 |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6190 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8782 Posts
Posted - 08/02/2025 : 15:47:58
|
quote: Originally posted by Zula
Ok, zula je završio sa instrumentalima, sad je na mene red.
Da sam zao kao što nisam zalijepio bi 17-minutni original alexu i pravdao se kako je riječ o kultnom klasiku kao što i jest.
Zula:
https://www.youtube.com/watch?v=E-ltcgxSzKg
Incredible Bongo Band - In-A-Gadda-Da-Vida
Meni je to fora, mogu slušati, zanimljiva je glavna fraza. No, malo je dosadnjikavo, traje pre dugo i ima momenata da se ništa ne događa. Znam da to objektivno nije tako, ali takav mi je dojam. Ajmo Tonto, nešto još bolje 🤣
Original si slusao? |
The less I have the more I am a happy man |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6190 Posts
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25692 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
jogurt
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/images (2)(6).jpg)
Serbia
446 Posts
Member since 23/01/2020 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|