Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Aco
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6261 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 08/02/2025 : 17:06:49
|
Pratim košarku detaljno ali ono sinoć mi ne ide iz glave. Onakvo navlačenje sudija nije normalno.
Ali mi smo uprskos tome jednostavno - pokidali. Odbrana dobila utakmicu. Osim u 1/4 kad je Karlik kasnio kod preuzimanja i kad smo dobili nekoliko lakih koševa, mi smo ih potpuno uništili odbranom.
U 4/4, Lakic se prilepio na Jamesa i ovaj ne da nije dao ni jedna jedini poen, vec nije ni šutnuo. Bonga odradio rudarski posao, a konacno je Tajrik radio ono što najbolje zna.
Kako bi bilo dobro da osvojimo Kup sad za vikend. Siguran sam da cemo imati bolje suđenje nego sinoć tako da sve je moguće :-) |
Bond.James Bond. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40577 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 08/02/2025 : 21:45:55
|
Tesko jer imas ogranicenje na 4 stranca. A nama povredjeni Marinkovic i Bosnjakovic. Igraces sa Nakocem, Lakicem, Balsom, Pokusevskim i pretpostavljam Karlikom, Tajrikom, Bongom i Lundbergom. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
vladar
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/hobbes.jpg)
Serbia
771 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 09/02/2025 : 01:28:53
|
quote: Originally posted by sawitch
Tesko jer imas ogranicenje na 4 stranca. A nama povredjeni Marinkovic i Bosnjakovic. Igraces sa Nakocem, Lakicem, Balsom, Pokusevskim i pretpostavljam Karlikom, Tajrikom, Bongom i Lundbergom.
Verovatno Braun, pre Lundberga. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
|
|