forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 131

Zula
Senior Member

1543 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 01/03/2025 : 16:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Sljedeća pjesma/solaža je za alextsa

Hot Stuff je poznata pjesma, ali solaža u njoj je genijalna i diže cijelu pjesmu. Autor je Jeff Skunk Baxter. Tražeći po YouTubeu tko još može isto tako točno odsvirati ovu gitarsku solažu, našao sam samo jednog!

Donna Summer - Hot Stuff

Edited by - Zula on 01/03/2025 17:20:34
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1543 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 01/03/2025 : 16:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Zadnja u trilogiji je jedna nama svima poznata i bliža pjesma, specifičnog ritma i genijalne gitarske solaže Vedrana Božića, rođenog Zadranina.

I normalno, zadatak ide Tontu

Time - Makedonija

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25831 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/03/2025 : 17:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Dire Straits - Sultans Of Swing

A šta reći na ovo? Na plajlisti za vožnju mi je ova stvar, mogu da je slušam više puta zaredom. Čista 10.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25831 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/03/2025 : 17:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Za Bevu nešto najbolje što se pojavilo u klasičnoj pop muzici u ovom stoleću. Ko kaže drugačije, pojma nema.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25831 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/03/2025 : 17:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A za zulu opet Španija (ukoliko već nisam ovo stavio ).

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9099 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 01/03/2025 : 19:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Donna Summer - Hot Stuff

Kad sam bio "srednja škola", drugar mi je pozajmio album Bad Girls, koji se smatra najboljim albumom Done Samer. Sećam se (iako i piše sada), da su sve 4 strane albuma (dupli album je, kod mene je bila dupla kaseta) stilski različite - pop-rock, disco, balade, elektronika. Tada sam sebi presnimio elektronsku stranu (nije na njoj Hot Stuff, na prvoj je). Nikad nisam posle toga slušao ovaj album, ali sam nedavno nabavio sebi reizdanje na ploči albuma posle njega - The Wanderer (1980), koji mi se baš sviđa i koji je razrada te pop-rock varijante. Hot Stuff, odlična stvar, sada klasik, sviđala bi mi se i bez gitarskog sola.

Kad smo kod pesama disco izvođača, koje imaju sjajne gitare, neprevaziđena mi je Everybody's A Winner od Hot Chocolate.

5-/ 5
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9099 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 01/03/2025 : 21:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Zula

bi morao da zna ovu pesmu. Nisam hteo Wonderfull Life, najpoznatije remek-delo, ali i ova je dobra za zadatak

Black - Everything Is Coming Up Roses

Go to Top of Page
Page: of 131  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000