forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 667

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11689 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 02/03/2025 : 21:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Loš pristup utakmici umalo da nam se obije. Ne može više nigde sa "lako ćemo".

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40694 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/03/2025 : 08:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Cele sezone tako igramo ABA. Pocnemo sa domacim, oni useru, daj ove valjane, oni mekano startuju u kombinaciji sa ovima i onda juri. Bice zanimljiv F4 ove godine u ABA. Ali imamo mi jos 2 zajebane utakmice, Buducnost u Podgorici i Dubai tamo.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6277 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 03/03/2025 : 12:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Pristup "lako ćemo" nas umalo koštao. Milimetri su nas delili od poraza, par čudnih sudijskih odluka i činjenica da je Krka baš loša ekipa su prevagnuli. Neshvatljiv mi je pristup domaćih igrača - jer umesto da na ovakvoj utakmici povuku i pokažu se, oni anemični skroz. Beživotni. Nadali smo se 100+ poena, lepim potezima, da odmorimo Karlinga i Sterlinga, a ispalo je da mi protiv jedne Krke nemožemo da prebacimo 80poena uključujući i produžetak, a Karlin i Sterling igrali po pola sata.

Bila sjajna atmosfera u dvorani, redovno idem kad Partizan gostuje u Novom mestu ali nikad nije bilo ovoliko naših navijača.

U ABA imamo još derbi, kod kuće. Uz ove 2 koje je Sawich naveo.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40694 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/03/2025 : 12:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da, zaboravio sam derbi. Ali ako zveknemo Buducnost bicemo prvi.

A stvarno, ovi domaci mi idu na... Koprivica najvise. Jbt, kakve predispozicije, mislim da je 2.15 i kao bik a on ne zna ledjima nista, ne gura se, samo zakuca ako je najvise na metar od kosa. Sut nista. Pa bar to ti je vezba.. 3 godine uz Zeljka bih i ja postao kosarkas..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 667 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.82 seconds. Snitz Forums 2000