forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 672

vladar
Average Member

Serbia
777 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 26/03/2025 : 01:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Nece nas Efes kostati, to je vrhunska ekipa, vec Virtus kod kuce, Monako, tamo Pariz, Baskonija..

Ali jebiga, sada da se vidi ko smo. Bajern se mora dobiti. Golden stejt igra se mora zaustaviti. Onda ides u goste opet Zalgirisu koji je izgubio sve sanse i Real kod muce.

Kostace nas najvise Zvezda i Lion kod kuce.
Te dve nisu smele da se izgube.
I, slozio bih se, Virtus kod kuce, kada su oni, cini mi se, bili na na 0:5.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6312 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 26/03/2025 : 08:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Izgubili smo mi i od Milana kod kuće, ta isto nije smela da se desi. U preveliku rupu smo upali na početku sezone, onih 2-9, to je teško da se stigne u ovakvoj ligi. Sinoć je opet bilo tako tako. Igramo stegnuto, u nekom grču. Napad nam se sveo na to da dajemo loptu Karliku pa šta on uradi. I to je najlakše za protivnika da brani. Plus su neki igrači totalno van forme - Iffe i Nilikina recimo. A govor tela kapitena Vanje - kao da ga mrzi da živi. Svaka čast Davisu, kidao je ,borio se, bacao po podu, zakucavao..Baš za primer.

Šta je tu je. Moramo da odigramo do kraja maksimalno. Kao ukleto, ostali rezultati nikako da nam idu na ruku - evo sinoć Bayern dobio u Barceloni (naš Kevin promašio šut za pobedu ) tako da kako gledam tabelu, najrealnije je da se borimo sa Parizom za to zadnje, 10.mesto. Svi drugi će biti ispred nas. Žalgiris je otpao, sa Milanom smo bolji međusobno, a Real, Efes i Barca će biti ispred nas.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40842 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2025 : 09:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pitanje je kako ce to ici. Tu ce se u zadnjem kolu odlucivati stanje.

Barsa ostala bez onog visokog sto nas je unistio pored Pantera.

Mene stvarno brine ta nervoza zbog koje Lundberg i Nilikina ne mogu vola da ubodu. Cesto i obruc promasuju. To je samo glava. Ife posle Milana, gde je ubacivao sa 8 metara nije vise vola ubo. Ali mislim da mora krenuti na bolje. Protiv Efesa smo dotakli dno. Sinoc protiv ovih fenjerasa je to izgledalo bolje na momente. Bice to sve OK.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6312 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 26/03/2025 : 14:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Još jedna stvar koja bode u oči je naš kontranapad. Mi jednostavno ne umemo da normalno povučemo kontru i da damo lak koš. Sinoć je bilo par situacija kad smo išli 5 na 3 ili 5 na 4 i samo smo jednom dali koš (Ife polaganje). Kao da nema samopouzdanja, nema onog kiler instinkta već se dodavaju na pola metra od koša kao evo daj ti ja se plašim. Isto Sterling, sam na trojki on okleva da šutne i prosleđuje dalje. Šta se desilo da od onakvog zanosa kad smo rutinski rešavali Monako , Armani i ostale u gostima da dođe do ovoga, ja stvarno ne znam.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16581 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/03/2025 : 15:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote

https://nova.rs/sport/kosarka/miroslav-beric-dejan-tomasevic-sns-studentski-protesti/

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40842 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2025 : 16:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Još jedna stvar koja bode u oči je naš kontranapad. Mi jednostavno ne umemo da normalno povučemo kontru i da damo lak koš. Sinoć je bilo par situacija kad smo išli 5 na 3 ili 5 na 4 i samo smo jednom dali koš (Ife polaganje). Kao da nema samopouzdanja, nema onog kiler instinkta već se dodavaju na pola metra od koša kao evo daj ti ja se plašim. Isto Sterling, sam na trojki on okleva da šutne i prosleđuje dalje. Šta se desilo da od onakvog zanosa kad smo rutinski rešavali Monako , Armani i ostale u gostima da dođe do ovoga, ja stvarno ne znam.

Dobra detekcija sa kojom sam saglasan. Ali ta nervoza i samopouzdanje ce se vratiti. Ako upadnemo u 10 videces da ce biti drugacije..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40842 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2025 : 16:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

https://nova.rs/sport/kosarka/miroslav-beric-dejan-tomasevic-sns-studentski-protesti/

Ljiga ljigava! Beric je takva ljudina i kapitencina kakvu nema svako!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16581 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/03/2025 : 16:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu ni da prokomentariše koliko je bedno.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11744 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/03/2025 : 20:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ja i dan danas ne mogu da poverujem za Nedeljka Jovanovića.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40842 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2025 : 00:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
On je posebno govedo. Tu negde istog nivoa kao Tomasevic

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40842 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2025 : 12:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta mislite za veceras? Ja mislim da ce da se trgnu malo igraci i da cemo odigrati timsku odbranu. Nece nas valjda onaj krivalj napuniti trojkama. :)

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5525 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 27/03/2025 : 12:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Komsije srecno veceras
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40842 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2025 : 14:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Komsije srecno veceras

Vidis, zbog ovih stvari ja nikad ne mogu da se svadjam sa vecinom od vas iz drugog tabora. Volim podjebavati nekad, pogotovo kada se zmuri na neke stvari. Ali puno mi srce kad vidim takav post. Ja ne mogu, da me ubijes, akumuliralo se svega od ranije ali izuzetno cenim ljude koji su prezupcili to sto ja nisam pa spadaju u normalce. :)

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25935 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2025 : 16:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Većina su normalci :)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25935 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2025 : 16:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja vas gledam često i često i navijam za vas. Nije da se radujem kad pobedite, ali nije mi ni krivo.

Ono što ja vidim kao vaš glavni problem je to što imate igrače koji uopšte ne odgovaraju tipu igrača koje Obradović voli kroz celu karijeru. Tim čudnije, pošto je upravo on otpustio ceo tim i doveo ove igrače. Tako da, ipak je trener "problem", ali ne zato što ne zna, nego zato što ne osećam ni jedan posto hemije između njega i ekipe.

Ail eto, želim vam da budete u Top 10, ali mi da budemo u top 6

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16581 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/03/2025 : 16:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Sawitchu puno srce kada vidi onakav post, ali, zato kada neki Partizanovac čestita Zvezdašima...

Bayern najbolja domaća ekipa, ali imam osećaj da dobijamo.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40842 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2025 : 18:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Manhunter
Nije lako naci igrace poput Datomea, Batista, Bodiroge, Spanulisa, Dijamantidisa itd. Dokaca produkcija potpuno zamrla a i svi rano idu za Spaniju, koledz, NBA.. Rad sam samo znati sta ce biti za koju godinu kada se povuku Majk Dzejms, Larkin, Slukas, Kampaco…

@Caleb
Kada u diktaturi cestitas dijtatorovoj ljubimici onda stvarno nesto nije tu u redu.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16581 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/03/2025 : 18:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ja kada pogledam dobru utakmicu, vidim sjajnu igru, zalaganje, požrtvovanost, imam potrebu da čestitam tamo Doci, combatrocku, nightu itd. Uživam u lepoti igre.

I, manhunteru

Diktator je psiho.

Edited by - Caleb on 27/03/2025 19:02:11
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25935 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2025 : 19:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

@Manhunter
Nije lako naci igrace poput Datomea, Batista, Bodiroge, Spanulisa, Dijamantidisa itd. Dokaca produkcija potpuno zamrla a i svi rano idu za Spaniju, koledz, NBA.. Rad sam samo znati sta ce biti za koju godinu kada se povuku Majk Dzejms, Larkin, Slukas, Kampaco…

Nisam pričao o kvalitetu, nego o tipu igrača i stilu igre.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25935 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2025 : 19:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

[green] imam potrebu da čestitam tamo Doci, combatrocku, nightu itd.

A mene ko jebe, jel da? Ja sam itd.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16581 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/03/2025 : 19:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ispravio sam pre tvoje poruke

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40842 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2025 : 19:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa Zeljko voli fizicku igru. Ja se nadam Bogdanu na leto pa da krenemo da masakriramo. :)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16581 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/03/2025 : 22:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Toeto od EL.

Koprivici konačno malo više minuta, dobro igra, ali opet ga drži na klupi. Lundberg iz greške u grešku, a na parketu je. Nije mi jasan Obradović.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6312 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/03/2025 : 22:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Cuvajte se Lundberga veca je opasnost nego celi Bayern

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16581 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/03/2025 : 22:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Bolje deluje onih -30, nego ovakav raspad.

Edited by - Caleb on 27/03/2025 22:29:33
Go to Top of Page
Page: of 672  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000