Odgovorio je Anto vec ali da dodam da Polija nema otprilike posle zadnjeg bana mada to valjda nema toliko veze sa ovim odsustvom.
Steta je malo da je wintermute otisao kako je otisao, bez politike, sve bi glatko islo dalje ..bilo je zanimljivo procitati ono sto je pisao o stripovima koji su mu dostupni tamo u SAD-u (a i lepo je bilo kad je do njega povremeno doslo nesto od fibre)
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više i više napredujemo!
Nije valjda wintermute otisao? Ja uopste to nisam ispratio, bas me slabije ima na forumu ali on je sjajan forumas i sagovornik. Nadam se da nije napustio forum za stalno i da ce se uskoro vratiti. Kao i Poli naravno, moj brat po muzici odnosno po Doors-ima!
Pozz za domaćeg Indy Jonesa. Tu sam često, bacim oko na forum barem jednom godišnje... A u kontaktu sam s Krasom, živ je još uvijek, nažalost.
Uf, samo ovaj post i nostalgija je na najjače. Nikad više forum neće bit kao što je bio... već duže vrijeme stvarno i ne vrijedi više od bacanja pogleda jednom godišnje.
Nije valjda wintermute otisao? Ja uopste to nisam ispratio, bas me slabije ima na forumu ali on je sjajan forumas i sagovornik. Nadam se da nije napustio forum za stalno i da ce se uskoro vratiti. Kao i Poli naravno, moj brat po muzici odnosno po Doors-ima!
+1, nema ni mene baš u zadnje vrijeme, puno obaveza...a šteta za Wintera, bio mi je zanimljiv.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
S obzirom na miomiris nostalgicnosti u ovom topiku, nelose je zamisliti neku zabavu na otvorenom, u divljini, sa mirisom pecenja u zraku...nesto tipa proljetni sabor trapera...
To really live you must almost die And it happened just that way with me