Caglio New Member
207 PostsMember since 03/03/2021
quote:Originally posted by Shanerquote:Originally posted by CaglioEh da, i ovoga nigdje naci na kioscima u Rijeci, valjda ce se pojaviti uskoroKupljen još u subotu u velikom Tisku na Korzu. Hint: Ispod stalaže sa stripovima je ormarić sa zalihom.
quote:Originally posted by CaglioEh da, i ovoga nigdje naci na kioscima u Rijeci, valjda ce se pojaviti uskoro
quote:Originally posted by delbojquote:Originally posted by CaglioZnaci mi smo na origigi broju 61, a najbolje price krecu od broja 100 ? Tko ce to docekati ;( Pa Colosseum je krenuo s tim pričama od broja 101, neće to baš uskoro u boji. Ako to i dočekamo.
quote:Originally posted by CaglioZnaci mi smo na origigi broju 61, a najbolje price krecu od broja 100 ? Tko ce to docekati ;(
Shaner Advanced Member
Croatia 7521 PostsMember since 24/09/2012
quote:Originally posted by Caglioquote:Originally posted by Shanerquote:Originally posted by CaglioEh da, i ovoga nigdje naci na kioscima u Rijeci, valjda ce se pojaviti uskoroKupljen još u subotu u velikom Tisku na Korzu. Hint: Ispod stalaže sa stripovima je ormarić sa zalihom. Brate jel ti meni vjerujes da sam ja bio bas tamo i da mi je zenska rekla da dolazi...
Ivan Liverpool stripovi.com suradnik
Croatia 2434 PostsMember since 10/04/2021
going going Advanced Member
Serbia 12044 PostsMember since 24/04/2012