forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 675

sawitch
Advanced Member

Serbia
40902 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/05/2025 : 13:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, ne bih zadrzao Douzera. Sta ces sa njim? Sta ti donosi? U ekipi Efesa koja ima Poarjea, Larkina, Brajanta i jos ooozbiljnih igraca je on koristan ali nama da nosi igru ne moze.

Inace, Nanelija volim vise nego Pantera i jaaaako mi je zao sto nije jos kod nas. On kad je sam na 3 tu nema dileme da li ulazi ili ne. On je tu majstor. I jeste, imao je onaj Zadar i Efes kod kuce. Ali Panter je imao Monako tamo i Real tamo. Mnogo zajebanije, slozices se.

Inace, pogledaj naseg Brauna, kad god je bilo gusto ili preteske utakmice njega nema a Panter se nijednom nije sakrio. Nikada.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6343 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 07/05/2025 : 16:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Jbg, nećemo se složiti nikada. Ja tvrdim da Punter iako vanserijski igrač, on nije timski igrač a kamoli da je pravi tip za kapitena našeg kluba. Samo to. Jer uvek stavlja svoj lični interes ispred ekipe. Kao on je clutch-player i tako se ponaša. Voli sebe i samo to mu je bitno. Jeste, rešio je Real tamo ali kako može to da ti bude drag moment ako znaš šta je bilo na sledećoj utakmici i šta je to značilo za nas? Rešio je i Monako tamo, jeste. Rešio je Zvezdu sam, u 5.utakmici , u partiji za anale, i na tome svaka mu čast.

Ali da ne krenem opet da diram u stare rane- vodimo protiv zvezde i imamo napad, on šutira brzu trojku a na drugoj strani Nedović uz zvuk sirene zabija za pobedu. Sa Bayernom identično - mi vodimo , on šutira trojku, na drugoj strani Francisko trojka i mi gubimo. Da ne govorim o tome da nije nosio istu opremu kao ostali naši igrači, da je bilo utakmica gde nije znao da li mi napadamo ili branimo, itd. A utakmica protiv nas u Barceloni i njegovo urlikanje - ne vredi komentara.

Douzer - bila mu je prva sezona u Evropi. Isto kao Washingtonu sad. To je ogromna promena, nije lako. Videlo se da ako je zdrav, da je vanserijski igrač. Taman da smo ga istrpili, dobili bi pouzdanog igrača na obadela terena. Ok sinoć nije odigrao najbolje, ali generalno odigrao je baš dobro od kad se vratio u Evropu.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40902 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/05/2025 : 21:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 675 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000