forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 580

udarnik007
Senior Member

Croatia
1183 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 11/05/2025 : 09:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by udarnik007

quote:
Originally posted by Tonka24

Na sto muka sam.
Ako Rijeka uzme prvenstvo, mi nismo, ako uzmemo mi, onda tri dark horsa jašu s podanicima.
Tri Dark Knighta Perković, Kule i Rile, iza njih legija orkova Špikić, Menalo, Galešić, Ademi, Nevistić, Boćkaj, Franjić, Belcar, Hoxha, Pjaca i Mudražija.
S tim mi ulazimo u novu sezonu, izrazbijati će nas Islanđani, Irci, Welšani,Finci...

Sreća pa tebe nitko ne pita. Sreća.

Bitno da se tebe pita.
Nogometno znanje ti se svodi na " za dom spremni " i sve igrače zadnjih slova " ić ".
Uživaj u nogometnom prosjeku i za naše prostore u obliku Kulenovića, Perkovića, Galešića, i ostalih velebnih igrača.
Uživaj dok možeš jer uskoro ide metla ili raspad sistema.

I daj više prestani mi upadati s glupostima.
Raspravili smo neke stvari i ovdje i privatno.
Ako tebe veseli ova kršina od ekipe, ako te veseli na jedvite jade dobijanje utakmica protiv ekipa koje Ružemberoci i Olimpije rastave na sve moguće atome, ako tebe vesli propaganda Bog i Hrvati, čovječe idi slavi tamo onog papu ljubitelja pedofilije kojeg podržavaju bolesni umovi u našem klubu, ali pusti druge da vide pored zdravih očiju.
Ako je tebi ispran mozak glupostima i demagogijama nije svima.

Ne znam kako si papu uspio staviti u
ovaj post ali i ne zanima me.
Ti si ovdje napisao hrpu gluposti i
necitljivih idiotarija zadnjih mjeseci
i više sam nego siguran da i nisi navijac
Dinama nego padobranac i provokator.
Žao mi je samo što sam ti uopce odgovarao
na privatne poruke, trebao si odmah na
blok. Ali, za prave stvari nije nikad
kasno kao i za Bobana i naše dečke
u Dinamu. Nek nam živi Dinamo i majka
Hrvatska (i novi papa).
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14932 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/05/2025 : 13:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Aaa eee ideš na tonsona arlaukat?
Kako ono neces Kanga u dinamo nisi ni prije?

Edited by - Tonka24 on 11/05/2025 13:46:16
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14932 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/05/2025 : 14:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Naravno sve ću potkrijepiti dokazima kao inače.
Tako da netko ne padne pod utjecaaj ovog nesretnika ispranog mozga koji se zove udarnik.

Službena stranica fb stranica kluba je objavila ovo:

[url=https://postimg.cc/PvLxvsdL][/url]

Imate dosta o temi gdje je dotični skrivao svećenike pedofile dok je bio kardinal u americi.

Naravno naš klub nije propustio dodatno isprati mozak primitivcima i nesretnicima.

Instalacije Zajeca koji je poznat po svojoj nesposobnosti, dovođenje Bobana je samo niz onoga što rade nakon odlaska jednog zla iz kluba koj se zvao Zdravko Mamić.
Instalirala se najveća moguća bagra još gora od krimosa.

O rezultatima ne treba, govore sami za sebe, da se klub teskom mukom bori s poluraspalim Hajdukom i Rijekom da budemo prvi.

Dinamo nikada nece biti ono sto mi navijaci tezimo, a to je razina jednig porta ili ajaxa, zato sto se Dinamo godinama oslanja na demagogiji domoljublja i izvlacenja novca preko balkanskih igraca.

I da sigurno imam vise razloga od ovog udarnika vikati majka Hrvatska i ostale primitivne fraze kojima se nazalost koriste maloumnici i malogradani. Ali naravno da razmisljam svojom glavom i znam da bagra svaki taj uzvik koristi za pljacku.

Kontra lazne religije, kontra bagre u klubu i kontra hdz-u.
Kontra sili kontra mraku.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16403 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/05/2025 : 18:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Dobra igra..lagana pobjeda i ovisnost o Hajduku..najgore kaj se moglo dogoditi..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16403 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/05/2025 : 18:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Hajduk je zbogom kaj se tiče HNL-a što je bilo i za očekivat..Rijeka igra slabašno i više očekujem u zadnjem kolu od Slavena da im uzme koji bod nego od tovara..naravno uz naše dvije pobijede koje su dosta sigurne pošto smo u dobrom momentu.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16403 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/05/2025 : 20:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Fora je navijat za Dinamo (Dinamo - Slaven ) slušajući utakmicu na radiju za stolom sa samim Hajdukovcima i da te svi časte nakon pobijede 5-0..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14932 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/05/2025 : 12:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Dinamo je gotovo sigurno zapakirao tri nova igrača, vide se obrisi Bobanovog Dinama - Dinamo bez stranaca.

Za početak tri nova igrača i tri apsolutna promašaja Mudražija iz ekipe koja je pri dnu Hnl lige koja je dodatno dosta pala, tu je Ljubicic uz druge njemačke lige i za kraj je tu igrac koji je vec jednom otpisan a dolazi iz Osijeka koji je ovu sezonu odigrao katastrofalno - Soldo.

Najavljuje se da je Kuelnovic siguran kao prva spica ako Bruno ne bude zdrav.

Dakle, svaki korner u Europi ce biti premija.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1183 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 12/05/2025 : 13:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
Dragi Tonka24 one uvrede gore što si napisao, hvala ti na tome.
Nadam se da ću ti moći zahvaliti u četiri oka kako i priliči u nekom trenutku tvog bijednog postojanja.
Otac koji te napravio je nesretnik ispranog mozga smeće jedno nekulturno.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14932 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/05/2025 : 14:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Fizičke prijetnje i spominjanje nečije obitelji.
Hvala što si mi spomenuo pokojnog oca, inače stvarnog branitelja na prvoj liniji obrane u Paljuvu, ne ovi tvoji Hdzeovci koji kupujete ratne puteve.

Sve ovo samo potvrđuje koliki si primitivac i koliko ti je ispran mozak.Sam si potvrdio i onda se ljutiš.
A za ovo tvoje ponašanje, naletiti ćeš na većeg primitivca od sebe koji će te izuti iz cipela, prije ili kasnije.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25960 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/05/2025 : 15:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Letite obojica ukoliko nastavite. Hvala.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14932 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/05/2025 : 17:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Dinamo ponovo ima B momčad.
Ili Dinamo 2.
Kreće se od četvrtog ranga, navodno će trener biti Jerko Leko nakon što završi sezonu u Jarunu.

Mislim da se ovo davnih dana trebalo napraviti.
Go to Top of Page
Page: of 580 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000