forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 344

anto
Advanced Member

Serbia
21633 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/05/2025 : 14:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

A vala je i bilo vrijeme za tog Teksa.

Jes vala
nisam kupio na vreme LL izdanje,pa još na klinac,nađem ga "oštećenog" jedne godine na BG Sajmu,i dok sam otišao da uzmem pare,proda se. Onda ga nabavim u piratskom luksuznom izdanju,i ono mi predstavlja vrlo bitan deo kolekcije - toliko volim taj strip.
Tako da jedva čekam da izađe; i čudi me da nije ranije.

Još kad bi dobili onu priču pilota koja je prekinuta,bilo bi još jedno maksimalno obradovanje. A bogami i Martijeva prekinuta epizoda je dobrodošla,Otrovni okean.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21633 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/05/2025 : 14:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
jel inače izdao neko te prekinute priče u kiosk izdanju? Marti čini mi se jeste,Slobodna Dalmacija.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2879 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 22/05/2025 : 15:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
I Martija i MNo objavila SD, odlicne price, takodje ova legendarna Teksova.
Go to Top of Page

tomas.hokenberi
Average Member

Serbia
514 Posts

Member since 31/07/2017

Posted - 22/05/2025 : 20:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tomas.hokenberi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by delboj

A vala je i bilo vrijeme za tog Teksa.

Jes vala
nisam kupio na vreme LL izdanje,pa još na klinac,nađem ga "oštećenog" jedne godine na BG Sajmu,i dok sam otišao da uzmem pare,proda se. Onda ga nabavim u piratskom luksuznom izdanju,i ono mi predstavlja vrlo bitan deo kolekcije - toliko volim taj strip.
Tako da jedva čekam da izađe; i čudi me da nije ranije.

Još kad bi dobili onu priču pilota koja je prekinuta,bilo bi još jedno maksimalno obradovanje. A bogami i Martijeva prekinuta epizoda je dobrodošla,Otrovni okean.

VČ prošle ili 2023 godine najavio da će izdati i tu epizodu Mister No-a započetu u LMS 997.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11839 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/05/2025 : 20:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

jel inače izdao neko te prekinute priče u kiosk izdanju? Marti čini mi se jeste,Slobodna Dalmacija.

Mislim da kiosk niko nije.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
519 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 22/05/2025 : 22:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

quote:

Mislim da kiosk niko nije.

I meni se čini da je SD izdala Otrovni okean na kiosku.

Edited by - stripadzija on 22/05/2025 22:41:09
Go to Top of Page
Page: of 344  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000