forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 The Last of Us
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 7

jaki
Advanced Member

Croatia
27539 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/04/2025 : 23:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Preloša je ova prva druge sezone...
Woke apokalipsa.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7551 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 16/04/2025 : 00:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ja nisam očekivao ništa, ali sam zato baš uživao. Dobro je krenulo.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5321 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 22/04/2025 : 23:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Zombi opsada Jacksona po snegu odličan dodatak koji nije bio u igrici. Kao da gledaš Game of Thrones. Druga epizoda zaista legendarna
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5321 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 27/05/2025 : 22:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Završena druga sezona, i poprilično ravnodušan utisak na pogledano. Druga epizoda koja je odrađena u maniru Game of Thrones / Walking Dead + čuvena scena golfa, je bila vrhunska; odlična je bila i šesta sa flešbek rođendanskim scenama između Joela i Ellie gde se može retrospektivno videti kako su odnosi između njih dvoje zahladneli. Prelaznu ocenu dobija i prikaz sveta gde najveća opasnost ne prati samo od klikeraša, već i od drugih ljudi. Ljudi su uvek sami sebi najveći neprijatelji.

Ostatak otpada na woke apokalipsu i tinejdž ljubavnu priču između dve jake, emancipovane cure... Sve ono što obožavamo da gledam na TV-u jel. U The Last of Us univerzumu apokalipsa i kraj sveta nikada nisu bili poenta priče, već je akcenat bio stavljen na međuljudske odnose. To je samo po sebi OK, ali ovde se preteralo sa tim gde se tokom većine vremena uopšte ne stiče utisak da je radnja smeštena tokom zombi apokalipse. U video igrama je uvek bio prisutan taj elemenat opasnosti od klikeraša zbog gameplay-a, ali u seriji to izostaje. Joel se u ovoj sezoni pojavljuje samo na kašičicu i bolno se jasno vidi da je Pedro nosio seriju na svojim plećima u prvoj sezoni i bez njega nije to to i drastično se gubi na kvalitetu kada nije prisutan na ekranu. Činjenica je da je druga sezona bila dosadna za gledanje.

Dve dobre epizode od sedam nije dobar prosek. Mnogo je bila bolja prva sezona, a video igre su ipak izgleda nedostižne
Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

286 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 28/05/2025 : 00:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
Meni je druga sezona očajna. Nakon one druge epizode seriju totalno bezvoljno gledam. Ostala mi poslednja epizoda (prešla na Tomicu u MobLandu ☺️). Skroz si u pravu za Pedra.

Wherever there is man, there is Hell.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5321 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 28/05/2025 : 07:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
I ja gledam MobLand, trenutno na petoj :)
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7551 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 29/05/2025 : 00:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Meni je bila dobra i druga sezona, iako se slažem da bez Pedra nije to to. Stoji i da je na momente bilo malo dosadno, jebe ih pacing. Nemam ja ništa protiv polaganog građenja atmosfere, ali ovdje je bilo više scena koje baš ne doprinose ničemu. Ipak, kad je napeto je napeto.

I nije mi jasan taj kraj? Mislim, ajd pucanj i klifhenger, ali čemu ono vraćanje dva dana unazad?

A MobLand sam pogledao sve što je izašlo i čeka se finale u nedjelju. I ta serija ima svojih mana, ali Hardy rastura.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 7  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000