Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27539 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7551 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
naker
Advanced Member

5321 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 22/04/2025 : 23:46:03
|
Zombi opsada Jacksona po snegu odličan dodatak koji nije bio u igrici. Kao da gledaš Game of Thrones. Druga epizoda zaista legendarna  |
 |
|
naker
Advanced Member

5321 Posts
Posted - 27/05/2025 : 22:37:28
|
Završena druga sezona, i poprilično ravnodušan utisak na pogledano. Druga epizoda koja je odrađena u maniru Game of Thrones / Walking Dead + čuvena scena golfa, je bila vrhunska; odlična je bila i šesta sa flešbek rođendanskim scenama između Joela i Ellie gde se može retrospektivno videti kako su odnosi između njih dvoje zahladneli. Prelaznu ocenu dobija i prikaz sveta gde najveća opasnost ne prati samo od klikeraša, već i od drugih ljudi. Ljudi su uvek sami sebi najveći neprijatelji.
Ostatak otpada na woke apokalipsu i tinejdž ljubavnu priču između dve jake, emancipovane cure... Sve ono što obožavamo da gledam na TV-u jel. U The Last of Us univerzumu apokalipsa i kraj sveta nikada nisu bili poenta priče, već je akcenat bio stavljen na međuljudske odnose. To je samo po sebi OK, ali ovde se preteralo sa tim gde se tokom većine vremena uopšte ne stiče utisak da je radnja smeštena tokom zombi apokalipse. U video igrama je uvek bio prisutan taj elemenat opasnosti od klikeraša zbog gameplay-a, ali u seriji to izostaje. Joel se u ovoj sezoni pojavljuje samo na kašičicu i bolno se jasno vidi da je Pedro nosio seriju na svojim plećima u prvoj sezoni i bez njega nije to to i drastično se gubi na kvalitetu kada nije prisutan na ekranu. Činjenica je da je druga sezona bila dosadna za gledanje.
Dve dobre epizode od sedam nije dobar prosek. Mnogo je bila bolja prva sezona, a video igre su ipak izgleda nedostižne  |
 |
|
vatrena_stenica
New Member

286 Posts
Member since 27/04/2024 |
Posted - 28/05/2025 : 00:14:51
|
Meni je druga sezona očajna. Nakon one druge epizode seriju totalno bezvoljno gledam. Ostala mi poslednja epizoda (prešla na Tomicu u MobLandu ☺️). Skroz si u pravu za Pedra. |
Wherever there is man, there is Hell. |
 |
|
naker
Advanced Member

5321 Posts
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7551 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 29/05/2025 : 00:47:33
|
Meni je bila dobra i druga sezona, iako se slažem da bez Pedra nije to to. Stoji i da je na momente bilo malo dosadno, jebe ih pacing. Nemam ja ništa protiv polaganog građenja atmosfere, ali ovdje je bilo više scena koje baš ne doprinose ničemu. Ipak, kad je napeto je napeto. 
I nije mi jasan taj kraj? Mislim, ajd pucanj i klifhenger, ali čemu ono vraćanje dva dana unazad?
A MobLand sam pogledao sve što je izašlo i čeka se finale u nedjelju. I ta serija ima svojih mana, ali Hardy rastura.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
Topic  |
|