Author |
Topic  |
night
Senior Member

Serbia
1803 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 14/08/2025 : 21:40:15
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by night
VČ ZS 60 (Teks): Pod nadzorom 5-/5
Uživao sam u svakoj stranici ovog stripa, osim prvih nekoliko gde je otisak nešto bleđi, ali ... da ne mračim. Čitao sam je pre nekoliko godina u izdanju LL, svidela mi se tada a i dalje je na visokom nivou. Priča narušava šablone, a usput ostaje tako verna osnovnoj ideji o Teksu. Izuzetno je dinamična, delovi priče sustižu jedni druge usput se prepliću i grade fantastičnu kombinaciju. Puno je odličnih sporednih likova, zanimljivih i nepredvidivih, koji se savršeno uklapaju u celokupnu sliku. O crtežu ne vredi govoriti, Villa je car, kralj, prvak u skoku u dalj a šlag na torti je Gerina naslovna na korici B. Šteta je velika što će ova varijanta odabranih ZS priča da se završi
imaš grešku u oceni - stavio si minus posle petice,umesto plusa
Heh - nisam. To će ići samo za Ralfa, i to na neviđeno! |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2971 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 14/08/2025 : 21:43:28
|
Uopšte ne razumem zasto prestaju sa ovakvom praksom ZS?! Ovih 10 odlicne, i sta sada, vracamo se na magazine, almanahe i sl.... |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21800 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 14/08/2025 : 21:48:18
|
quote: Originally posted by john connor
Uopšte ne razumem zasto prestaju sa ovakvom praksom ZS?! Ovih 10 odlicne, i sta sada, vracamo se na magazine, almanahe i sl....
+1
quote: Originally posted by anto
VČ ZS 60 (Teks): Pod nadzorom 5-/5
Uživao sam u svakoj stranici ovog stripa, osim prvih nekoliko gde je otisak nešto bleđi, ali ... da ne mračim. Čitao sam je pre nekoliko godina u izdanju LL, svidela mi se tada a i dalje je na visokom nivou. Priča narušava šablone, a usput ostaje tako verna osnovnoj ideji o Teksu. Izuzetno je dinamična, delovi priče sustižu jedni druge usput se prepliću i grade fantastičnu kombinaciju. Puno je odličnih sporednih likova, zanimljivih i nepredvidivih, koji se savršeno uklapaju u celokupnu sliku. O crtežu ne vredi govoriti, Villa je car, kralj, prvak u skoku u dalj a šlag na torti je Gerina naslovna na korici B. Šteta je velika što će ova varijanta odabranih ZS priča da se završi
imaš grešku u oceni - stavio si minus posle petice,umesto plusa
Heh - nisam. To će ići samo za Ralfa, i to na neviđeno!
   meni je bogme 5+/5 za Urotu |
Markose,do neba ti hvala!!! |
Edited by - anto on 14/08/2025 21:48:58 |
 |
|
night
Senior Member

Serbia
1803 Posts
Posted - 14/08/2025 : 21:53:39
|
Ha, u pravu si, ali sam od pre nekog vremena odlučio da ocenjujem celokupno izdanje. Tih par strana bledog otiska me baš nerviraju, kao i nekoliko greškica u zadnjem integralu XIII koji upravo čitam. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21800 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
night
Senior Member

Serbia
1803 Posts
Posted - 14/08/2025 : 22:09:36
|
Golkonda. Pročitaću za dan-dva, večeras sam samo prvi album u trećem integralu (odnosno deveti), pa ću napisati reč-dve. |
 |
|
Topic  |
|
|
|